IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Minaiivan Разгледай мнение
    Аууу, професор юлко дефлацията вкарва освен емотикони след всяко изречение, и анимирани картинки. Работата става дълга и дебела. Да падат тия цени вече, че някои тотално ще изперкат.
    Иди си пусни бай брадъра, че хем ти е на нивото, хем да се успокоиш малко!

Не се напрягай с по-сложни материи - виж, че само те изнервят!

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение

В десятката. Нито един акционер няма имот, а почти всички имотаджии, сме акционери!Хаха, доста показателно....
      Ние акционерите нямаме имот, а имаме активи.
      Ти имаш имоти, но нямаш активи.
      За да се превърне в актив един имот трябва да се продаде. А твоите са непродаваеми.
      Така си висят по обяви от години. Следователно може да ги смяташ за пасиви.
      ( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби

Коментар

• Аууу, професор юлко дефлацията вкарва освен емотикони след всяко изречение, и анимирани картинки. Работата става дълга и дебела. Да падат тия цени вече, че някои тотално ще изперкат.

Коментар

• Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение

Ако успеят да се справят от техническа гл.т. имотковците я купят 5-10 акции, колкото да кажат, че имат !

В масовия случай % акции в техния портфейл е в рамките на статистическата грешка.
          Хахаха, статистическа грешка, колкото цял апартамент
          Last edited by Bailor; 18.10.2024, 23:12.

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

юлка, знам, че ти дължа кошница
            и ми тежи
            но водил ли си записки от темите тук
            колко акционери са купили имот
            и колко имотковци са купили акции
            за мен имотковците водят сериозно
            Ако успеят да се справят от техническа гл.т. имотковците я купят 5-10 акции, колкото да кажат, че имат !

В масовия случай % акции в техния портфейл е в рамките на статистическата грешка.

Коментар

и ми тежи
              В десятката. Нито един акционер няма имот, а почти всички имотаджии, сме акционери!Хаха, доста показателно....

Коментар

• Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение

хихи не!

Нищо не предизвиквам, а само се явявам естествен продължител на приказката: Каквото повикало - такова намерило!
                и ми тежи
                препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

Пак не си разбрал.
                  Аз съм "за" да се купуват имоти със собствени средства с цел ползване. За инвестиция - твърдо не, защото сметката не излиза.
                  П.С ще взема да го сложа в подписа долу.
                  Имаш подобрения

Коментар

Пак не си разбрал.
                    Аз съм "за" да се купуват имоти със собствени средства с цел ползване. За инвестиция - твърдо не, защото сметката не излиза.
                    заради мене
                    прочети го пак
                    па тогава го слагай къде щеш.
                    препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение

...за да ти е гадно.
                      ВиК от детската стая...

Коментар

Мн просто бе бай Митьо, за да разобличаваме лъжите на брокеразите.
                        Незнам какви били тези лъжи, на мен брокерките, които познавам, ми свършиха прекрасна работа. Дай пример за теб.

Коментар

те обругават не само инвестицията, наречена имот,
                          но и необходимостта, наречена собствен дом,
                          но това важи за демо акаунтърите
                          и за микроскопичните инвеститорчета с по 5к портфейл
                          който, като моя човек бетерчо е позахлебил,
                          отива при измамника инвеститор и изсипва каскета със сухото за да захлюпи имот
                          нанесе се, поотпусне му се душицата
                          па седне да попържа имотиту
                          Пак не си разбрал.

Коментар

Гложди ме от около 15-20г. един щекотлив въпрос, защо всички понижители, които възхваляват инвестиции в биткойн, акции и злато и подценяват и обругават инвестицията имот, като нерентабилна, киснат постоянно тук...
                            ...за да ти е гадно.
                            ( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби

Коментар

Гложди ме от около 15-20г. един щекотлив въпрос, защо всички понижители, които възхваляват инвестиции в биткойн, акции и злато и подценяват и обругават инвестицията имот, като нерентабилна, киснат постоянно тук, ама много редовно и не пропускат всичко ново, което се пише по темата?
                              Мн просто бе бай Митьо, за да разобличаваме лъжите на брокеразите.

Коментар

На мен, никой не ми възлага задачи, доколкото работата ми изисква, аз да възлагам задачи. Що се отнася до внушението ти, че аз съм брокер, смехотворно е, всички знаят, че не съм.
                                Един въпрос към теб не губи актуалност е: Как реши или си измисли дефлация, при рекордна инфлация през цялата история на икономиката???
                                И престъпно е, че го внушаваш на млади хора, дето създават семейства и желаят да закупят жилище!!!
                                Не спирай да го повтаряш - току виж минало бройката от 1000 повтаряния и ... станало истина!

Ти и "Минчо & Иванчо" грам не сте вдянали к'во ви се приказва... само сте си въобразили, че сте разбрали!

Затова и не си губя времето да приказвам с вас по същество.....за вас - само това:

Коментар

Working...
                                X