Първоначално изпратено от nkavrakov1982
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнениеhttps://www.monitor.bg/bg/a/view/ecb...-2021-g-245413
Ето какво иде...банките затягат кесията,по трудни и по скъпи заеми..
Пресничък доклад..
Банките от еврозоната очакват продължаващо нетно затягане на кредитните стандарти по заемите на фирми и през първото тримесечие на 2021 г., отразявайки продължаващата несигурност около по-нататъшното развитие на пандемията и нейните ефекти върху кредитния риск на кредитополучателите“, посочва ЕЦБ в своето проучване. Банките също така очакват да затегнат достъпа до жилищни и потребителски кредити, добави ЕЦБ.
И на конференцията дето бях това казаха в панела за имотите,цикъла се обръща вече.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от macedonian
Супер безочие , супер наглост и цинизъм . Как е възможно , заради това , да си разрешиш диалоговите проблеми с един форумец , да изтриете цялата тема , със най много мнения във форума .
И всичко това безнаказано и всички си мълчат като животни пред заколение . И подкрепено с ехидни и подигравателни коментарчета , в последствие .
Това и в Германия '33 и СССР '38 не е било .
Двама души безпардонно решават , че понеже копчето им е в ръцете и са овластени за момента , могат да се подиграят с времето , труда и мислите на десетки форумци във времето назад .
И да замажат постъпката си с горните жлъчни , ехидни , коментарчета .
Нямам думи .
Всички граници са преминати .Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 3 Харесвания
Коментар
-
Супер безочие , супер наглост и цинизъм . Как е възможно , заради това , да си разрешиш диалоговите проблеми с един форумец , да изтриете цялата тема , със най много мнения във форума .
И всичко това безнаказано и всички си мълчат като животни пред заколение . И подкрепено с ехидни и подигравателни коментарчета , в последствие .
Двама души безпардонно решават , че понеже копчето им е в ръцете и са овластени за момента , могат да се подиграят с времето , труда и мислите на десетки форумци във времето назад .
Нямам думи .
Всички граници са преминати .
Коментар
-
Нямам думи .
Всички граници са преминати .
И как така не може да се възстанови от архива?! Ебаси нацията техническа! Затуй тук няма да има гугъл и майкросфт, само сервитьори, продавачки и таксиджии!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от troika Разгледай мнениеИма разлики и прилики с предишната криза. Сякаш хората и банките са по-подготвени и по знаят накъде вървят нещата.
Иначе лично аз мисля да продавам тези месеци ако успея и да чакам за покупка след 2 години, примерно. Ако въобще си спомня какво съм писал след толкова време и дали имам още желание.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
закъсалите ипотеки (не го пожелавам никому) са в дълбоката криза. съществено за пазара е очакването, че идват по-трудни времена - това свива потреблението и търсенето и хората предпочитат да имат пари, когато стане трудно, а не кредити (дали са кеша и са дофинансирали). Ако търсенето намалее това ще се усети първо и по-гъвкавите ще успеят да реалзират продажби с някакви отстъпки. По упоритите продавачи е вероятно да изчакат до следващия подем, когато се случи.
Иначе лично аз мисля да продавам тези месеци ако успея и да чакам за покупка след 2 години, примерно. Ако въобще си спомня какво съм писал след толкова време и дали имам още желание.
Коментар
-
Първоначално изпратено от troika Разгледай мнение
Голяма вероятност е да се случи нещо такова. Не се радвам ако гръмнат значимо количество ипотеки. Почти всеки иска да има собствено жилище и е кофти преживяване да ти го продадат. И не ми се злорадства, интересува ме накъде ще вървят нещата за да заема правилна позиция. Не съм оптимист за икономиката, нищо, че темата е за повишаване.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
То не са само ипотеки,имаш и липса на доходи от бизнес дето е унищожен примерно..купил си нещо,да де ама ти трябват пари сега...нещата са доста навързани и никой не знае верижно какво ще последва.Кризата в един момент ще премине във финансова към банковия сектор,ако цирка продължи,а както се вижда край няма.
Коментар
-
https://trud.bg/%D1%81%D0%B8%D1%84-%...4%D0%B8%D0%BD/
Ето и с поздрави от Давос за следващите 5 години..
Коментар
-
https://www.monitor.bg/bg/a/view/ecb...-2021-g-245413
Ето какво иде...банките затягат кесията,по трудни и по скъпи заеми..
Пресничък доклад..
Банките от еврозоната очакват продължаващо нетно затягане на кредитните стандарти по заемите на фирми и през първото тримесечие на 2021 г., отразявайки продължаващата несигурност около по-нататъшното развитие на пандемията и нейните ефекти върху кредитния риск на кредитополучателите“, посочва ЕЦБ в своето проучване. Банките също така очакват да затегнат достъпа до жилищни и потребителски кредити, добави ЕЦБ.
И на конференцията дето бях това казаха в панела за имотите,цикъла се обръща вече.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
закъсалите ипотеки (не го пожелавам никому) са в дълбоката криза. съществено за пазара е очакването, че идват по-трудни времена - това свива потреблението и търсенето и хората предпочитат да имат пари, когато стане трудно, а не кредити (дали са кеша и са дофинансирали). Ако търсенето намалее това ще се усети първо и по-гъвкавите ще успеят да реалзират продажби с някакви отстъпки. По упоритите продавачи е вероятно да изчакат до следващия подем, когато се случи.
Коментар
-
Е колко процента бяха по статистика новозакупените апартаменти с ипотека и колко ще повлияе това на пазара? 30% ли бяха и какво ще е влиянието на 1/5 от тях ако имат проблем?
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Е колко процента бяха по статистика новозакупените апартаменти с ипотека и колко ще повлияе това на пазара? 30% ли бяха и какво ще е влиянието на 1/5 от тях ако имат проблем?
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Пусто е заради мораториума.Според теб в сектор туризъм,транспорт,развлечения и още куп свързани с тях до оня ден кредити за жилища дали не са им давали на калпак ?Само аз знам за 5 случая.От тези сектори.
Коментар
Коментар