IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение

Щом има имоти е богат това не сме го измислили ние.Не знам в коя нормална държава богатите ги галят като котенца с данъци за жълти стотинки?
    В БГ ще е така. Ако не ти изнася, знаеш къде е Испания, никой няма да те спре.

Коментар

• Първоначално изпратено от ceco666 Разгледай мнение
      От повече от година и половина България няма стабилно правителство.
      Четири поредни Народни Събрания започват работа от първия си ден в предизборен режим.
      Никой няма да вдига данъци на НИ скоро.
      Още по-малко в някакъв форум.
      Това с данъците ти казах от къде ще дойде,там от където ти казаха че краставиците трябва да са еднакви и така нататък

Коментар

• Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение

Паднал покрив, изпочупени прозорци..... Има ги във всеки град .
        Па то паднали покриви и счупени прозорци колкото искаш има в обитаеми селски къщи. Или ще ги задължиш хората да си потегнат къщите като нямат пари?

Коментар

• Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение

Никой не говори за вила или нещо на морето където ходиш за няколко месеца годишно, говорим за къщи оставени да се рушат( учудващо и в центъра на София има такива), обрасли с храсти ниви и т.н. които собствениците нито обработват, нито дават за рента, нито продават.
          Щом има имоти е богат това не сме го измислили ние.Не знам в коя нормална държава богатите ги галят като котенца с данъци за жълти стотинки?

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение

В тоя цитат се съдържа цялата същност на банската простотия която омаскари градчето.Щавене,стригане,тая нямало да стане и така нататък
            София е столицата и ако от столицата решат че нещо ще стане ще стане .
            Банско е провинция ,така че и да се напъваш капиталите са в София те командват.
            Ако някой иска и магистрала ще построи
            Кольо, що не си гледаш деЦката? Знаеш ли колко банскалии има в София с 5+ имоти? За мен лично ще е добре да има магистрала, но тук ще правим града град-държава и за българи ще има строг визов режим. Ще висите по 3 часа на границата и ще се откажете да идвате. Банско скоро ще си има летище, а аз се замислям дали да не свържа Банско и Балчик през летищата. 45мин в посока.
            Last edited by ВълчоМечков; 22.11.2022, 22:21.

Коментар

• От повече от година и половина България няма стабилно правителство.
              Четири поредни Народни Събрания започват работа от първия си ден в предизборен режим.
              Никой няма да вдига данъци на НИ скоро.
              Още по-малко в някакъв форум.

Коментар

• Първоначално изпратено от ВълчоМечков Разгледай мнение

Какви са критериите за НЕОБИТАЕМО жилище? Крушките ли трябва да светят или водата да тече?
                Паднал покрив, изпочупени прозорци..... Има ги във всеки град .

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

айде не почвай и ти с необитаемите жилища
                  кое жилище е необитаемо, от там да започнем
                  ако имам 2 апартамента вила и къща на село
                  където да прекарвам по 2-3 седмици, останалото време необитаеми ли са
                  ако плащам целогодишно такси за входа и поддръжка + данък смет, необитаеми ли са
                  ааа и без това съм изнервен днес...
                  Никой не говори за вила или нещо на морето където ходиш за няколко месеца годишно, говорим за къщи оставени да се рушат( учудващо и в центъра на София има такива), обрасли с храсти ниви и т.н. които собствениците нито обработват, нито дават за рента, нито продават.

Коментар

• Първоначално изпратено от ВълчоМечков Разгледай мнение

Аз днес сложих 3бр. климатици. Тук в Банско кипи усилена подготовка за зимния сезон. Някои точат ножиците за стригане, други ще пасуват ножиците и направо ще преминат към щавене. Гледам софианци инвестират яко да оправят пътя до Банско та да са си като на Боровец (сутрин да идват да карат и вечер да се връщат в София). Тая обаче според мен няма да я бъде. Ще си плащат като попове по 300лв на нощувка или ще трябва да се примирят с Боровец.
                    В тоя цитат се съдържа цялата същност на банската простотия която омаскари градчето.Щавене,стригане,тая нямало да стане и така нататък
                    София е столицата и ако от столицата решат че нещо ще стане ще стане .
                    Банско е провинция ,така че и да се напъваш капиталите са в София те командват.
                    Ако някой иска и магистрала ще построи

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

недей бърза
                      на пазарът си има ред
                      търсене - предлагане, достъп до финансиране, психология на тълпата, макро рамка, производство, и тн и тн

НИ е тромав пазар... нещо оживлението в последно време даже е прекалено.

офертната цена е последното, което гледам точно в този момент

чакаш ли беъртрапа да грабнеш нещо?
                      аз мисля да пасувам
                      Аз днес сложих 3бр. климатици. Тук в Банско кипи усилена подготовка за зимния сезон. Някои точат ножиците за стригане, други ще пасуват ножиците и направо ще преминат към щавене. Гледам софианци инвестират яко да оправят пътя до Банско та да са си като на Боровец (сутрин да идват да карат и вечер да се връщат в София). Тая обаче според мен няма да я бъде. Ще си плащат като попове по 300лв на нощувка или ще трябва да се примирят с Боровец.
                      Last edited by ВълчоМечков; 22.11.2022, 22:07.

Коментар

• Първоначално изпратено от БОНВИВАН1 Разгледай мнение
                        Не мога да разбера огромният спор относно данъците на основно и на допълнителни празни жилища. Българина е умен и находчив, мислите ли, че няма да има варианти за законни форми?:-))) Не познавам колега рентиер с над 3-5 имота, който ги отдава като ФЛ.
                        Виж сега
                        Хората се дразнят защото са натрупали имоти с идеята да не работят,ок но на Запад човек с имоти се счита не за богат, а за неприлично богат.Смята се не колко имота имаш,а колко струват,това е от там жокер не ти трябва за да си в час че минеш ли в категорията богаташ почват огромните данъци.Това е народа иска да живее с високи цени на жилища но не и да плаща за данъци.
                        Аз ли съм виновен или кой че тези неща бавничко си прокарват път към нас и вместо тия дето ни плюят за данъците да станат като мъже и да кажат,пичове ок ние сме баровци нека да въведат справедливи данъци,ще плащаме и няма да мрънкаме,те скачат като девици.
                        Човек с пари,който има и култура не се сърди че трябва да плаща много,дори го прие а за нещо хубаво,тука се навиваме с евтин алкохол,купуваме скапания кашкавал на промоция имаме имоти дето струват милиони левове но искаме да плащаме данъци като преди 10 години.
                        Това е ,и още един път да кажа не аз ,не някой друг,това ще дойде ОТ ВЪН!
                        И за финал накрая ще се види кой колко е богат ако може да ПОДДЪРЖА плащайки тези увеличени ставки.
                        Сега е лесно

Коментар

• Не мога да разбера огромният спор относно данъците на основно и на допълнителни празни жилища. Българина е умен и находчив, мислите ли, че няма да има варианти за законни форми?:-))) Не познавам колега рентиер с над 3-5 имота, който ги отдава като ФЛ.

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

Въпросът е, колко време ще издържат преди пак да зъртят печатницата. Аз залагам на макс 1 год.
                            ако за 1 година успеят да обрулят крушата - да, но се съмнявам

пуснат ли нов рунд печатане без да са стресирали масата 'нацяло' - смятай, че ни чака хиперинфлация, а нищо чудно и смяна на обществения строй в западното общество - това кукловодите не са ок да се случи, защото още помнят френската революция и Хитлер.

затова си мисля, че ще минем по тегавия път на рецесия, че може и депресия така, че почне ли новото печатане да не избухне хиперинфлация, а още едно десетилетие да си дърпат конците с монетарната политика

това е лично мнение и може да бъркам затова е добре човек да има план Б, план В и така

ПП pwise, mirodes, жонка - пичове сте не се карайте за глупости
                            това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от БОНВИВАН1 Разгледай мнение

Общо взето не вдигам наеми по време на действащ договор. Особено на дългогодишни наематели. Как да вдигнеш наема на човек, който над 10 години ми е плащал съвестно всичко и е пазил имота. Дори латекс не е искал. Само един бойлер... Буквално на 70% си е купил имота. Обаче на новоосвободени имоти веднага качвам едни 100Е. И пак опашка....карта времянка, че гладните брокери палят телефона:-)))
                              Ах тяхната кожа, може ли да се вземе импулсен тел.

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

На около 1100 купих на картинка.
                                Аха. Зелено. Браво - играч си

Коментар

Working...
                                X