Първоначално изпратено от ВълчоМечков
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Last edited by ejonny2376; 22.11.2022, 22:56.
- 3 Харесвания
-
Първоначално изпратено от ceco666 Разгледай мнение
Джони сякаш си има имот, но на Кавръков се надявам, че днес единия наемател ми се обади, че си тръгва от нова година. Кавръков даже обеща сам да си сменя бойлера при авария. Така, че стискай палци
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ВълчоМечков Разгледай мнение
Гроздето е кисело, ама бая кисело е.Ти сигурно още караш на рало, та затова за тебе лично и изкуствената писта на Перник ще е елитна дестинация. В Австрия ходи работническата класа на Европа, над средния и по-богатия европеец ходи в Швейцария, Франция и Италия. За тебе и Узана ще е супер!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Докато станем наематели ще има такива разпродажби на имоти че в Банско ще струват шепа стотинки.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
ако за 1 година успеят да обрулят крушата - да, но се съмнявам
пуснат ли нов рунд печатане без да са стресирали масата 'нацяло' - смятай, че ни чака хиперинфлация, а нищо чудно и смяна на обществения строй в западното общество - това кукловодите не са ок да се случи, защото още помнят френската революция и Хитлер.
затова си мисля, че ще минем по тегавия път на рецесия, че може и депресия така, че почне ли новото печатане да не избухне хиперинфлация, а още едно десетилетие да си дърпат конците с монетарната политика
това е лично мнение и може да бъркам затова е добре човек да има план Б, план В и така
ПП pwise, mirodes, жонка - пичове сте не се карайте за глупости
Коментар
-
Първоначално изпратено от ceco666 Разгледай мнение
Ти не караш ли в Австрия? Боровец е ОК, но Ястребец ми е 5 минути шус.... За другите не ми се говори.
В Банско съм ходил последно не помня кога, сигурно около 2005 година. Отврат. Не бих стъпил там. Обичам Пирин, но тези алчни селяци са ми адски противни. В село Кремен имам приятел, отсядал съм при него няколко пъти преди години.
Зимната планина не е само ски - най-мразя разни дрисльовци, дето не могат да минат 200 метра зимно без лифт, без писта и без някой да им сервира чайчета и буламачи на всеки 100 метра. Това не са спортисти, това са л...а. Съвсем друго са зимните преходи с последващо спускане със ски през дивото. Така слязохме и в Памир навремето от 7500 метра. Ските са помощно средство да оцелееш в природата, не са да се правиш на мъж с тях.
- 1 like
Коментар
-
Познай от 3 пъти ти къде ще живееш ако Урсула ни уреди като в Европа. жокерче: 30/70
С жонката ще сте добри наематели.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Познай от 3 пъти ти къде ще живееш ако Урсула ни уреди като в Европа. жокерче: 30/70
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
В БГ ще.е така както ти нареди Урсула,ти що не седя в Холандия ?
Щото там е скъпо,дойде на евтиното в България,но в България лека полека ще ни докарат както е там.
Имота е свобода ,а те не искат да имаш много собственост,няма как да ти я вземат,през данъците ще те резнат обаче.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Нормалните софиЯнци си ходят така или иначе на Боровец, защото там е по-елитно и качеството на услугата е по-добро. Докато Боровец е утвърден ски-курорт още от времето на Соца, Банско се превърна в жалко подобие по времето на мутродемокрацията. Количество за сметка на качеството. Имат си и Стената на Витоша, стига се за под час - пак по път, направен от бай Тодор. Може да се карат ски даже след работа. Най-разумните ходят в Австрия или другаде, където за същите и дори по-ниски цени получават качество X 1000 от където и да било в България.
В Банско не бих спрял даже да се изпикая, камо ли да ви спя по миризливите хотели и да ви ям отровните буламачи.Ти сигурно още караш на рало, та затова за тебе лично и изкуствената писта на Перник ще е елитна дестинация. В Австрия ходи работническата класа на Европа, над средния и по-богатия европеец ходи в Швейцария, Франция и Италия. За тебе и Узана ще е супер!
Last edited by ВълчоМечков; 22.11.2022, 22:37.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение
Никой не говори за вила или нещо на морето където ходиш за няколко месеца годишно, говорим за къщи оставени да се рушат( учудващо и в центъра на София има такива), обрасли с храсти ниви и т.н. които собствениците нито обработват, нито дават за рента, нито продават.препоръка е
- 2 Харесвания
Коментар
-
В БГ ще е така. Ако не ти изнася, знаеш къде е Испания, никой няма да те спре.
Щото там е скъпо,дойде на евтиното в България,но в България лека полека ще ни докарат както е там.
Имота е свобода ,а те не искат да имаш много собственост,няма как да ти я вземат,през данъците ще те резнат обаче.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Нормалните софиЯнци си ходят така или иначе на Боровец, защото там е по-елитно и качеството на услугата е по-добро. Докато Боровец е утвърден ски-курорт още от времето на Соца, Банско се превърна в жалко подобие по времето на мутродемокрацията. Количество за сметка на качеството. Имат си и Стената на Витоша, стига се за под час - пак по път, направен от бай Тодор. Може да се карат ски даже след работа. Най-разумните ходят в Австрия или другаде, където за същите и дори по-ниски цени получават качество X 1000 от където и да било в България.
В Банско не бих спрял даже да се изпикая, камо ли да ви спя по миризливите хотели и да ви ям отровните буламачи.
- 1 like
Коментар
-
Кольо, що не си гледаш деЦката? Знаеш ли колко банскалии има в София с 5+ имоти? За мен лично ще е добре да има магистрала, но тук ще правим града град-държава и за българи ще има строг визов режим. Ще висите по 3 часа на границата и ще се откажете да идвате. Банско скоро ще си има летище, а аз се замисля дали да не свържа Банско и Балчик през летищата. 45мин в посока.
Хубави неща си написал,ама внимавай какво си пожелаваш,ако всичко това стане Банско ще стане втория Слънчак.Тогава имотите ти ще струват толкова колкото разпродават ония във фалиралия морски комплекс.
Бил си в Холандия имаш претенции че си видял свят,ама се държиш като някой селяк дето не е излизал от селото си.
Най скъпите локални са тия дето няма много построено и са с лимитирани откъм поток туристи,къде с цени,къде с други бариери.
Виж Монако,Алпите,що там не го направят панаир,както ти искаш да е в Банско.
Хем искаш да е скъпо,ама искаш да го направиш на сергия,да има гмеж и стригане ,това са две взаимоиизключващи се неща.
Коментар
Коментар