IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение

Никой не говори за вила или нещо на морето където ходиш за няколко месеца годишно, говорим за къщи оставени да се рушат( учудващо и в центъра на София има такива), обрасли с храсти ниви и т.н. които собствениците нито обработват, нито дават за рента, нито продават.
    Митак, много са ми странни, точно твоите въжделения за данъци на празни имоти, когато истината за обитаването им е твърде тънка линия за определяне. Ти, гаранция, че декларираш всички отдавани от теб панелки, които разчиташ да ти се покриват от наемите, НО, ти се хвалеше, че с другите ти доходи, вероятно от бизнес, наливаш в СП500. Сега, пак ли си готов да се похвалиш с тази си инвестиция, която отиде в киреча? Май остава разчитането на имотите, които пак по твои данни едва покриват разходите по ипотеките. Насищането на пазара с жилища тип ново строителство, определено усещаш, като заплаха за твоите сигурни доходи от наем на ипотекираните панелки. Искам да те успокоя, че повечето от тях със сигурност са по-добри като локация и светла площ и нямаш нужда да се притесняваш и да се стремиш да товариш с данъци, останалия тип имоти.

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение

Не знам за мен Вълчо е олицетворение на успеха,днес пазарува в Гърция ,утре слага климатици в Банско,вдругиден заминава за Сингапур,после докато се чудиш къде е го виждаш да лети на парапланера в небето,и после докато му се наслаждаваш,той вече се спуска по пистите в Банско,пиейки биричка
      Явно е просто един нарцистичен, завистлив неуспял гастар, изритан от жена си, живущ с майка си в порутена къща незнайно къде. Интересно как си измлисля и се подиграва как уж аз и ти сме живеели при майките си, след като именно на него майка му слугува непрестанно.

Срам и позор за рода си - известна и уважавана фамилия в Банско.

Коментар

• Първоначално изпратено от ceco666 Разгледай мнение

Парапланера е много яко. Летял съм, но малко. Сестра ми е голям фен и си имаше собствено крило още тук преди да замине преди над 20 години.
        Ако е така, няма начин да не се познаваме със сестра ти. (тогава бяхме шепа хора летящи) Първите парапланери в БГ ги донесох аз от Швейцария в далечната 1990-та година. Имаше статия в тогавашното швейцарско списание Deltainfo по случая. Още си пазя видеокасети с тогавашните ни състезания в Австралия и Нова Зеландия. Даже имам 2-3 швейцарски списания от 1992 и много снимки. (говорим за години, когато кольо и джони още са се напикавали, когато ние бродехме по широкия свят)
        Last edited by ВълчоМечков; 22.11.2022, 23:16.

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

нема се плашиш
          кой ще зареже доброволно семейното огнище да става наемател
          Давайте оферти, който свали най много наемам,като на търг най ниската цена печели

Коментар

• Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение

Ти нямаш пари в Швейцария едно кафе да пиеш, виждал си я само на картинка. Селски прошляк. Имаш една порутена колиба в някакво забутано село и големият баровец.На мен служителите ми са X 10 спрямо такива ганьовци като теб.
            Не знам за мен Вълчо е олицетворение на успеха,днес пазарува в Гърция ,утре слага климатици в Банско,вдругиден заминава за Сингапур,после докато се чудиш къде е го виждаш да лети на парапланера в небето,и после докато му се наслаждаваш,той вече се спуска по пистите в Банско,пиейки биричка

Коментар

Вълчо Мечков,човека супер герой,!
              Вълчо на ракетата на Мъск кога ще летиш?
              Парапланера е много яко. Летял съм, но малко. Сестра ми е голям фен и си имаше собствено крило още тук преди да замине преди над 20 години.

Коментар

• Първоначално изпратено от ВълчоМечков Разгледай мнение

Като кажеш "ЩЕ" и какво ще стане направо ме плашиш. Недей така, че като знам как ти се сбъдват прогнозите 100% наопаки и ме стряскаш. Май с още имоти трябва да се понапъна...
                нема се плашиш
                кой ще зареже доброволно семейното огнище да става наемател
                препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от ВълчоМечков

Хахахахаха, пикльооо, пикльо. Ела да те кача на парапланера да се насереш от страх. Можем се уговорим в Швейцария да те видя колко пари чиниш.
                  Ти нямаш пари в Швейцария едно кафе да пиеш, виждал си я само на картинка. Селски прошляк. Имаш една порутена колиба в някакво забутано село и големият баровец.На мен служителите ми са X 10 спрямо такива ганьовци като теб.
                  Last edited by ejonny2376; 22.11.2022, 22:56.

Коментар

• Първоначално изпратено от ВълчоМечков

Хахахахаха, пикльооо, пикльо. Ела да те кача на парапланера да се насереш от страх. Можем се уговорим в Швейцария да те видя колко пари чиниш.
                    Вълчо Мечков,човека супер герой,!
                    Вълчо на ракетата на Мъск кога ще летиш?

Коментар

Джони сякаш си има имот, но на Кавръков се надявам, че днес единия наемател ми се обади, че си тръгва от нова година. Кавръков даже обеща сам да си сменя бойлера при авария. Така, че стискай палци
                      джони има един наследствен порутен плевник в Априлци. За другия му имот плаща наем на господаря Ханс.

Коментар

Гроздето е кисело, ама бая кисело е. Ти сигурно още караш на рало, та затова за тебе лично и изкуствената писта на Перник ще е елитна дестинация. В Австрия ходи работническата класа на Европа, над средния и по-богатия европеец ходи в Швейцария, Франция и Италия. За тебе и Узана ще е супер!
                        Където аз съм карал, ти ще загинеш за 15 минути.

Коментар

Докато станем наематели ще има такива разпродажби на имоти че в Банско ще струват шепа стотинки.
                          Като кажеш "ЩЕ" и какво ще стане направо ме плашиш. Недей така, че като знам как ти се сбъдват прогнозите 100% наопаки и ме стряскаш. Май с още имоти трябва да се понапъна...

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

ако за 1 година успеят да обрулят крушата - да, но се съмнявам

пуснат ли нов рунд печатане без да са стресирали масата 'нацяло' - смятай, че ни чака хиперинфлация, а нищо чудно и смяна на обществения строй в западното общество - това кукловодите не са ок да се случи, защото още помнят френската революция и Хитлер.

затова си мисля, че ще минем по тегавия път на рецесия, че може и депресия така, че почне ли новото печатане да не избухне хиперинфлация, а още едно десетилетие да си дърпат конците с монетарната политика

това е лично мнение и може да бъркам затова е добре човек да има план Б, план В и така

ПП pwise, mirodes, жонка - пичове сте не се карайте за глупости
                            Днес започнаха тестове на CBDC тата (линк), ще направят всичко възможно за да ги наложат. Представи си примерно чрез безлихвен заем или бонус - казват ти предаваш си кешовицата и ти даваме 5% отгоре, за което ще трябва да завъртят печатницата, който не иска cbdc да си плаща по 5% ипотека.

Коментар

Ти не караш ли в Австрия? Боровец е ОК, но Ястребец ми е 5 минути шус.... За другите не ми се говори.
                              Карам в Австрия и Швейцария. В България - само в Боровец, спя винаги в Рила и съм доволен.
                              В Банско съм ходил последно не помня кога, сигурно около 2005 година. Отврат. Не бих стъпил там. Обичам Пирин, но тези алчни селяци са ми адски противни. В село Кремен имам приятел, отсядал съм при него няколко пъти преди години.

Зимната планина не е само ски - най-мразя разни дрисльовци, дето не могат да минат 200 метра зимно без лифт, без писта и без някой да им сервира чайчета и буламачи на всеки 100 метра. Това не са спортисти, това са л...а. Съвсем друго са зимните преходи с последващо спускане със ски през дивото. Така слязохме и в Памир навремето от 7500 метра. Ските са помощно средство да оцелееш в природата, не са да се правиш на мъж с тях.

Коментар

Познай от 3 пъти ти къде ще живееш ако Урсула ни уреди като в Европа. жокерче: 30/70
                                С жонката ще сте добри наематели.
                                Джони сякаш си има имот, но на Кавръков се надявам, че днес единия наемател ми се обади, че си тръгва от нова година. Кавръков даже обеща сам да си сменя бойлера при авария. Така, че стискай палци

Коментар

Working...
                                X