Първоначално изпратено от mirodes
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
в 19.20
[ATTACH=CONFIG]n3994006[/ATTACH]
37 171 >> десет часа >> 37 472
няма ли кой да каже на продавачите/строителите да видят какво правят от ОПЕК - малко изкуствен дефицит никога не е зле за продажните цени
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнениеТрябва да се облагат с по- висока ставка НЕОБИТАЕМИТЕ жилища и НЕОБРАБОТВАНАТА земя независимо къде се намират, за да се принудят собствениците да ползват, обработват, отдават или продават, защото от пустеещата земя и празният имот никой няма полза. Другото е социализъм....
Какви са критериите за НЕОБИТАЕМО жилище? Крушките ли трябва да светят или водата да тече?
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от pwise
Ето го - сам се показа и припознава. Обаче слабо включване - нещо поне за бой като Джонито или убийства като Кавръка няма ли да вкараш?
Успя ли да купиш от китайското крипто?
И на зло куче,зъл прът.Ти не спря да ме обиждаш няколко дни поред.Достатъчно ти търпях простотиите.Отсега нататък на обидите отговарям с обиди .
Коментар
-
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнениеТрябва да се облагат с по- висока ставка НЕОБИТАЕМИТЕ жилища и НЕОБРАБОТВАНАТА земя независимо къде се намират, за да се принудят собствениците да ползват, обработват, отдават или продават, защото от пустеещата земя и празният имот никой няма полза. Другото е социализъм....
кое жилище е необитаемо, от там да започнем
ако имам 2 апартамента вила и къща на село
където да прекарвам по 2-3 седмици, останалото време необитаеми ли са
ако плащам целогодишно такси за входа и поддръжка + данък смет, необитаеми ли са
ааа и без това съм изнервен днес...Last edited by ratten; 22.11.2022, 20:37.препоръка е
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение[ATTACH=CONFIG]n3993695[/ATTACH]
37 171 в 9.50 сутринта на 22.11.2022
ще погледна как е към 19часа днес и ще видим
......
37 171 >> десет часа >> 37 472
няма ли кой да каже на продавачите/строителите да видят какво правят от ОПЕК - малко изкуствен дефицит никога не е зле за продажните ценитова мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
Дали му е в СОФИЯ на жълтите павета къщата?
Дали е чисто нова къщата?
Сигурен съм че дурка плаща смешен данък на 100г котур в оборище
Коментар
-
Първоначално изпратено от ceco666 Разгледай мнениеАз съм "ЗА" по големи данъци на НИ. Но нека не се краде, а да има облагородяване на средата. Може да нямам деца, но имам очи и не е приятно да има толкова малко детски площадки в новите квартали, където са най-много младите семейства с деца. Да, по-високите данъци на НИ ще натоварят наемателите, но те сами няма да купят на партия катерушки и беседки, за да си облагородят средата. Затова трябва държавата принудително да им ги събере, за да им построи детски площадки и всякакви други хубавини. Разбира се, че данъкът трябва да е в зависимост от размера и качеството на имота и огромните къщи на някои мои колеги трябва да се облагат с данък, колкото няколко на брой малки апартаментчета, за да има справедливост и хората да плащат с усмивка, а не да укриват.
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнениеЯяяя и щатите да не останат по-назад. Централизирани пари със срок на годност......
https://www.reuters.com/markets/curr...0So52KGwlQTfzU
Отива на филма: Дилъри на време
https://www.youtube.com/watch?v=Y0DDWq8hBHk
ако не сте го гледали го препоръчвам ако, че с Джъстин Тимбърлейк
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнениеКой щеше да инвестира в Китайски cbdc?
Те са пълни с невероятни инвестиционни идеи.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнениеКой щеше да инвестира в Китайски cbdc?
[ATTACH=CONFIG]n3993987[/ATTACH]
- 2 Харесвания
Коментар
-
Яяяя и щатите да не останат по-назад. Централизирани пари със срок на годност......
https://www.reuters.com/markets/curr...0So52KGwlQTfzU
Коментар
-
Първоначално изпратено от pwise Разгледай мнение
Ааа обаче само на чужд гръб. Нашите не може. Не е угодно.
Интересно вдигачите на данъци все са в наследствената деЦка, апарт, къща - един платил си покрива над главата не съм чул да ламти за вдигане на данъци. Защото и не това е проблема, от 1 година очаквам някой от тия вдигачи да се сети какъв е проблема и да повдигне въпроса ама само бой на чужд гръб им е в главата. Чат-пат убийства.
а като нещо, което им се полага да усвоят
"еми такъв ни е матрЯла, калпав"
б.б.препоръка е
- 3 Харесвания
Коментар
Коментар