IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

Нито ще коментирам аз какво правя,нито ме интересува какво ти правиш. Коментирам по принцип .
    И на зло куче,зъл прът.Ти не спря да ме обиждаш няколко дни поред.Достатъчно ти търпях простотиите.Отсега нататък на обидите отговарям с обиди .
    С каква обида съм се обърнал директно към теб можеш ли да посочиш? Твоите към мен са видни.

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

в 19.20
      [ATTACH=CONFIG]n3994006[/ATTACH]

37 171 >> десет часа >> 37 472

няма ли кой да каже на продавачите/строителите да видят какво правят от ОПЕК - малко изкуствен дефицит никога не е зле за продажните цени
      Продажните цени са си ОК или пак сме в МЯУ?

Коментар

• Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение
        Трябва да се облагат с по- висока ставка НЕОБИТАЕМИТЕ жилища и НЕОБРАБОТВАНАТА земя независимо къде се намират, за да се принудят собствениците да ползват, обработват, отдават или продават, защото от пустеещата земя и празният имот никой няма полза. Другото е социализъм....

Какви са критериите за НЕОБИТАЕМО жилище? Крушките ли трябва да светят или водата да тече?

Коментар

• Първоначално изпратено от pwise

Ето го - сам се показа и припознава. Обаче слабо включване - нещо поне за бой като Джонито или убийства като Кавръка няма ли да вкараш?
          Успя ли да купиш от китайското крипто?
          Нито ще коментирам аз какво правя,нито ме интересува какво ти правиш. Коментирам по принцип .
          И на зло куче,зъл прът.Ти не спря да ме обиждаш няколко дни поред.Достатъчно ти търпях простотиите.Отсега нататък на обидите отговарям с обиди .

Коментар

• Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение
            Трябва да се облагат с по- висока ставка НЕОБИТАЕМИТЕ жилища и НЕОБРАБОТВАНАТА земя независимо къде се намират, за да се принудят собствениците да ползват, обработват, отдават или продават, защото от пустеещата земя и празният имот никой няма полза. Другото е социализъм....
            айде не почвай и ти с необитаемите жилища
            кое жилище е необитаемо, от там да започнем
            ако имам 2 апартамента вила и къща на село
            където да прекарвам по 2-3 седмици, останалото време необитаеми ли са
            ако плащам целогодишно такси за входа и поддръжка + данък смет, необитаеми ли са
            ааа и без това съм изнервен днес...
            Last edited by ratten; 22.11.2022, 20:37.
            препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
              [ATTACH=CONFIG]n3993695[/ATTACH]

37 171 в 9.50 сутринта на 22.11.2022

ще погледна как е към 19часа днес и ще видим
              ......
              в 19.20
              Click image for larger version

Name:	New Bitmap Image (10).jpg
Views:	1
Size:	61.9 КБ
ID:	3994006

37 171 >> десет часа >> 37 472

няма ли кой да каже на продавачите/строителите да видят какво правят от ОПЕК - малко изкуствен дефицит никога не е зле за продажните цени
              това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Трябва да се облагат с по- висока ставка НЕОБИТАЕМИТЕ жилища и НЕОБРАБОТВАНАТА земя независимо къде се намират, за да се принудят собствениците да ползват, обработват, отдават или продават, защото от пустеещата земя и празният имот никой няма полза. Другото е социализъм....

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

Дали му е в СОФИЯ на жълтите павета къщата?
                  Дали е чисто нова къщата?
                  Сигурен съм че дурка плаща смешен данък на 100г котур в оборище
                  Така е защото не е била преследвана след 1989 година,трябваше нея и цялата и рода да бъде мината през Лустрация .

Коментар

• Първоначално изпратено от ceco666 Разгледай мнение
                    Аз съм "ЗА" по големи данъци на НИ. Но нека не се краде, а да има облагородяване на средата. Може да нямам деца, но имам очи и не е приятно да има толкова малко детски площадки в новите квартали, където са най-много младите семейства с деца. Да, по-високите данъци на НИ ще натоварят наемателите, но те сами няма да купят на партия катерушки и беседки, за да си облагородят средата. Затова трябва държавата принудително да им ги събере, за да им построи детски площадки и всякакви други хубавини. Разбира се, че данъкът трябва да е в зависимост от размера и качеството на имота и огромните къщи на някои мои колеги трябва да се облагат с данък, колкото няколко на брой малки апартаментчета, за да има справедливост и хората да плащат с усмивка, а не да укриват.
                    Кажи с колко да вдигнем данъците на Песимиста,той има поне 5 апартамента,според теб с колко процента да му се вдигне ставката.Има имущество за милиони левове а плаща за кокошка ?

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
                      Яяяя и щатите да не останат по-назад. Централизирани пари със срок на годност......

https://www.reuters.com/markets/curr...0So52KGwlQTfzU
                      Е...о си е м.....а
                      Отива на филма: Дилъри на време

https://www.youtube.com/watch?v=Y0DDWq8hBHk
                      ако не сте го гледали го препоръчвам ако, че с Джъстин Тимбърлейк

това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

Кой щеше да инвестира в Китайски cbdc?
                        Не помня ама съм 100% че ще е някой обитател на деЦка вдигач на чужди данъци. Не знам кой точно.
                        Те са пълни с невероятни инвестиционни идеи.

Коментар

Кой щеше да инвестира в Китайски cbdc?

[ATTACH=CONFIG]n3993987[/ATTACH]
                          Миродес...

Коментар

• Яяяя и щатите да не останат по-назад. Централизирани пари със срок на годност......

https://www.reuters.com/markets/curr...0So52KGwlQTfzU

Коментар

• Първоначално изпратено от pwise Разгледай мнение

Ааа обаче само на чужд гръб. Нашите не може. Не е угодно.
                              Интересно вдигачите на данъци все са в наследствената деЦка, апарт, къща - един платил си покрива над главата не съм чул да ламти за вдигане на данъци. Защото и не това е проблема, от 1 година очаквам някой от тия вдигачи да се сети какъв е проблема и да повдигне въпроса ама само бой на чужд гръб им е в главата. Чат-пат убийства.
                              те данъка не го приемат като нещо, което трябва да се плаща
                              а като нещо, което им се полага да усвоят

"еми такъв ни е матрЯла, калпав"
                              б.б.
                              препоръка е

Коментар

• Кой щеше да инвестира в Китайски cbdc?

Click image for larger version

Name:	cbdc.jpg
Views:	2
Size:	72.3 КБ
ID:	3993987

Коментар

Working...
                                X