If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Общо взето не вдигам наеми по време на действащ договор. Особено на дългогодишни наематели. Как да вдигнеш наема на човек, който над 10 години ми е плащал съвестно всичко и е пазил имота. Дори латекс не е искал. Само един бойлер... Буквално на 70% си е купил имота. Обаче на новоосвободени имоти веднага качвам едни 100Е. И пак опашка....карта времянка, че гладните брокери палят телефона:-)))
Ах тяхната кожа, може ли да се вземе импулсен тел.
Нито ще коментирам аз какво правя,нито ме интересува какво ти правиш. Коментирам по принцип .
И на зло куче,зъл прът.Ти не спря да ме обиждаш няколко дни поред.Достатъчно ти търпях простотиите.Отсега нататък на обидите отговарям с обиди .
С каква обида съм се обърнал директно към теб можеш ли да посочиш? Твоите към мен са видни.
Трябва да се облагат с по- висока ставка НЕОБИТАЕМИТЕ жилища и НЕОБРАБОТВАНАТА земя независимо къде се намират, за да се принудят собствениците да ползват, обработват, отдават или продават, защото от пустеещата земя и празният имот никой няма полза. Другото е социализъм....
Какви са критериите за НЕОБИТАЕМО жилище? Крушките ли трябва да светят или водата да тече?
Ето го - сам се показа и припознава. Обаче слабо включване - нещо поне за бой като Джонито или убийства като Кавръка няма ли да вкараш?
Успя ли да купиш от китайското крипто?
Нито ще коментирам аз какво правя,нито ме интересува какво ти правиш. Коментирам по принцип .
И на зло куче,зъл прът.Ти не спря да ме обиждаш няколко дни поред.Достатъчно ти търпях простотиите.Отсега нататък на обидите отговарям с обиди .
Трябва да се облагат с по- висока ставка НЕОБИТАЕМИТЕ жилища и НЕОБРАБОТВАНАТА земя независимо къде се намират, за да се принудят собствениците да ползват, обработват, отдават или продават, защото от пустеещата земя и празният имот никой няма полза. Другото е социализъм....
айде не почвай и ти с необитаемите жилища
кое жилище е необитаемо, от там да започнем
ако имам 2 апартамента вила и къща на село
където да прекарвам по 2-3 седмици, останалото време необитаеми ли са
ако плащам целогодишно такси за входа и поддръжка + данък смет, необитаеми ли са
ааа и без това съм изнервен днес...
Коментар