IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение

Понеже перманентно има такива като теб дето вдигат данъците на другите би ли отговорил честно на няколко въпроса ?
    Къщата по-хубава ли е от апарт по принцип ?
    Ако да - нещо което споделят 99% от хората предполагам то ---- не следва ли тя да е обложена по-скъпо от съответният апарт ?
    7 НОВИ апарта по 60 квадрата с общите части в София са 2000 лева данък на година. За твоята къща плащаш ли 2000 лева данък на година ?
    Ако не мислиш ли че това е честно и справедливо ?
    Съгласен ли си да се започне данъчно изчистване на тази несправедливост след като са нужни данъчни промени според теб ?
    Песимисте не знам защо коментираш неща ,които са установени в целия развит свят ?
    Набухал си се жилища -ПЛАЩАШ ЯКО И ТОЧКА ,НЕ КАТО СЕГА ?!
    Какво си взел да контрираш ?-2000 лева са нищо за богатството което си натрупал ,че и празни държиш -6 000 лева минимум трябва е ставката ,да видим тогава дали ще държиш празни жилища

Коментар

• Първоначално изпратено от ceco666 Разгледай мнение

Не става въпрос да ги делиш с тях. Няма смисъл да ги купуваш, когато се развалят, защото на тях им трябват и те сами ще си ги купят. Поне така разсъждават много колеги, а както вече споменах, предоставеното качество на рентиерската услуга, силно корелира с нивата на наемите, които от своя страна са в пряка зависимост от цените на недвижимите имоти, т.е. пишем си по темата.
      Абе в наемите не пишете ли оборудвана кухня и баня. Не ми се вярва че все голи апартаменти сте давали ....
      Уредите с 3-5 години гаранция и наемателите имат копие и те си се оправят. Ако не я уважат - да се оправят. След гаранцията се договаряме за нов уред и те си го слагат. Ако искат по висок клас от най-евтиното дето уж е здраво им го разсрочвам за 1 година с по висок наем. НИКОЙ не ще, има и такива дето си купуват сами след като не им важи гаранцията и си ги вземат после. Не беше изтекла и го беше хвърлил хладилника и се разправях и си запазих капарото което ми излезе през носа. Все си прецакан
      Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

Така е,ама все пак са символични данъците за второ и последващи жилища. Въпросът е не да се събират самоцелно пари, а да се раздвижи пазара. И жилищата да не са необитаеми, а да се населят или отдадат под наем.
        Понеже перманентно има такива като теб дето вдигат данъците на другите би ли отговорил честно на няколко въпроса ?
        Къщата по-хубава ли е от апарт по принцип ?
        Ако да - нещо което споделят 99% от хората предполагам то ---- не следва ли тя да е обложена по-скъпо от съответният апарт ?
        7 НОВИ апарта по 60 квадрата с общите части в София са 2000 лева данък на година. За твоята къща плащаш ли 2000 лева данък на година ?
        Ако не мислиш ли че това е честно и справедливо ?
        Съгласен ли си да се започне данъчно изчистване на тази несправедливост след като са нужни данъчни промени според теб ?

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

Естествено че ще купува, и печки и хладилник, абе цялостно оборудвана кухня. Само с един наемател съм делил на 2 тези неща
          Не става въпрос да ги делиш с тях. Няма смисъл да ги купуваш, когато се развалят, защото на тях им трябват и те сами ще си ги купят. Поне така разсъждават много колеги, а както вече споменах, предоставеното качество на рентиерската услуга, силно корелира с нивата на наемите, които от своя страна са в пряка зависимост от цените на недвижимите имоти, т.е. пишем си по темата.

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

Едно сменяне на наемател губиш минимум 5 наема, често и 10. ебем ти и 100лв по голям наем като една смяна изяжда 2-3 години
            стига бе, как така?
            единственото за което се сещам е ако даваш тотален коптор, нуждаещ се от основен ремонт.
            при нормално състояние губиш 1-2-макс 4 седмици
            препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten
              мибова, тоя път ти ли изтрещя
              и защо не ми остави коментара, че накавръка се радва задето майка му няма да получи повишение на пенсията.
              а тя го храни и издържа горката
              Дартаняне ,

От 18 годишен разходите си ги плащам аз ,за всичко така че полека с определенията и заключенията .
              Пенсиите се вдигнаха достатъчно ,доходи не се вдигат ей така ,да надуваме само инфлация в икономиката ,дойде ред да се свиват колани .

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение

Избираш ако има от какво ,ако до оня ден си имал избор или смекчаваш критериите или седиш празен ,твоя си работа ,обясних по-долу как работят сериозните инвеститори с много жилища-там правилото е нисък наем но за 10 години да го взимаш ,знам за няколко случае с наематели дето са си отгледали децата в едни и същи апартаменти но наемните нива почти не са пипани ,това е обратната връзка от хора които отдават и са ми го казвали ,да си алчен и да искаш високи наеми води до отрицателни резултати-нерви,търсене ,риск от лоши наематели и така нататък
                Едно сменяне на наемател губиш минимум 5 наема, често и 10. ебем ти и 100лв по голям наем като една смяна изяжда 2-3 години

Коментар

Човече ти и бойлер ли им купуваш?!? Гледайте какви свестни хазяи имало!!! А после живота под наем бил гаден. Да бе да.
                  Естествено че ще купува, и печки и хладилник, абе цялостно оборудвана кухня. Само с един наемател съм делил на 2 тези неща

Коментар

Аз пък ще ти пожелая да си продадеш успешно етажа от къща. Колеги сме все пак тук.
                    Ето един добър човек ,добрината ще ти се върне ,от твоите уста в Божиите уши .

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
                      точно за да зарадвам накавръков пуснах новината.
                      явно добре познавам дребните му радости
                      Благодаря ти,дай Боже повече такива новини

Коментар

• Първоначално изпратено от ceco666

Лош си. Ние пак ще си преяждаме с рибай стекове, но хората на които се присмиваш, едва свързват двата края.
                        Преяждането с рибай стекове ,води до инсулти,инфаркти и преждевременна смърт -знаеш ли защо в България се мре с голяма честота ?
                        Защото на Запад богатите се хранят здравословно ,българина като се види с пари ,той няма нужната култура ,мисли си че има и се почва ,яко пиене ,ядене и на финала заминава ,виж и депутати,разни такива ,масово мрат от препиване и преяждане

Коментар

• Първоначално изпратено от БОНВИВАН1 Разгледай мнение

Защо си мислиш, че хазяите са прости. Не вярвам колега да пусне някого без да го е проверил. Мислиш ли, че ще пусна някой с доход 2000, семеен, дете, домашен любимец. Преди 2 месеца имах предложения 12 депозита + още 100Е към наемната цена за семейство чужденци, които искаха адресна регистрация та да си оправят документите. Та има и прошляци, но някои си избират наемателите.
                          Избираш ако има от какво ,ако до оня ден си имал избор или смекчаваш критериите или седиш празен ,твоя си работа ,обясних по-долу как работят сериозните инвеститори с много жилища-там правилото е нисък наем но за 10 години да го взимаш ,знам за няколко случае с наематели дето са си отгледали децата в едни и същи апартаменти но наемните нива почти не са пипани ,това е обратната връзка от хора които отдават и са ми го казвали ,да си алчен и да искаш високи наеми води до отрицателни резултати-нерви,търсене ,риск от лоши наематели и така нататък

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
                            Не гледай какво пишат колегите ,гледай какво ти думат наемателите ,утре тия наметаели като кажат нЕма парЕ
                            Защо си мислиш, че хазяите са прости. Не вярвам колега да пусне някого без да го е проверил. Мислиш ли, че ще пусна някой с доход 2000, семеен, дете, домашен любимец. Преди 2 месеца имах предложения 12 депозита + още 100Е към наемната цена за семейство чужденци, които искаха адресна регистрация та да си оправят документите. Та има и прошляци, но някои си избират наемателите.

Коментар

• Първоначално изпратено от DS66 Разгледай мнение
                              ЕЦБ разпродава облигациите на закъсалите държави в ЕС с голям бюджетен дефицит, няма кой да ги купи и специално са помолили Китай да им ги купи. Не е ясно какво ще стане, но има голяма нероятност да се случи голяма финансова криза и това ще се отрази на банките и цените на имотите ще паднат може би.
                              Това добре, но Кога?

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

колко кв за колко ще му тръсиш ако не е тайна разбира се, че тук маса повишители са много потайни.
                                Още го мисля. Имам към 40 дни. Ще пиша като има развръзка. Много колеги се изпедерастяват да се заядат за нещо дребно и прибират екстра наем от "депозита". Не съм гей, но ще помисля.

Коментар

Working...
                                X