IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• точно за да зарадвам накавръков пуснах новината.
    явно добре познавам дребните му радости
    препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от БОНВИВАН1 Разгледай мнение

Общо взето не вдигам наеми по време на действащ договор. Особено на дългогодишни наематели. Как да вдигнеш наема на човек, който над 10 години ми е плащал съвестно всичко и е пазил имота. Дори латекс не е искал. Само един бойлер... Буквално на 70% си е купил имота. Обаче на новоосвободени имоти веднага качвам едни 100Е. И пак опашка....карта времянка, че гладните брокери палят телефона:-)))
      Човече ти и бойлер ли им купуваш?!? Гледайте какви свестни хазяи имало!!! А после живота под наем бил гаден. Да бе да.

Коментар

• Първоначално изпратено от ceco666 Разгледай мнение

Бягат след време от душегубките ми, за да отидат на по-широко. Този за същото си заминава.
        колко кв за колко ще му тръсиш ако не е тайна разбира се, че тук маса повишители са много потайни.
        това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

съжалявам. Но пък може да е за добро. Писаха тук последните дни, че наемите сега били нагоре
          А ти защо ще се сгъваш там? Ремонт ли ще правиш?
          ее, случва се. момчето почти не е живяло там. аз се чудех, защо плаща.
          мисля, че са малко нагоре наемите, поне там, където гледам.
          еми ще ходя да се напукам там на спокойствие
          а и да не седи празен, че конфискации...знаеш как е
          препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение

Стойте празни и за дълго ,не е важно да имате наметели ,а да сте живи и здрави .
            Дотук 2 БРОЯ АПАРТАМЕНТИ ПРАЗНИ !
            Страхотни новини
            Аз пък ще ти пожелая да си продадеш успешно етажа от къща. Колеги сме все пак тук.

Коментар

Не съм му вдигал наема, но си мислих да го направя. Тук колегите пишат, че сега има повишения при наемите. Скоро ще разбера от личен опит
              Общо взето не вдигам наеми по време на действащ договор. Особено на дългогодишни наематели. Как да вдигнеш наема на човек, който над 10 години ми е плащал съвестно всичко и е пазил имота. Дори латекс не е искал. Само един бойлер... Буквално на 70% си е купил имота. Обаче на новоосвободени имоти веднага качвам едни 100Е. И пак опашка....карта времянка, че гладните брокери палят телефона:-)))

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

120 кв, към 105 чисти.
                Е да де. Значи ако си купил на 2187 по акт, всъщност си платил 2500 за чист квадрат

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
                  с вас съм
                  преди малко последният настанен наемател звънна да каже, че му се променили плановете
                  ще карам коледните празници в маломерката
                  Стойте празни и за дълго ,не е важно да имате наметели ,а да сте живи и здрави .
                  Дотук 2 БРОЯ АПАРТАМЕНТИ ПРАЗНИ !
                  Страхотни новини

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение

Не гледай какво пишат колегите ,гледай какво ти думат наемателите ,утре тия наметаели като кажат нЕма парЕ ,ела да си търсиш наемите във форума ,бях брокер за малко в Явлена ,запознах се с една мадама ,много готина имаше няколко апарта ,един в Изток ,за изток ми каза че държи наематели от 2009 година на същия наем ,а беше 2019 година тогава ,питах я защо ?
                    Защото така печелиш да не седи празен и нямаш аортизация да ремонтираш
                    Бягат след време от душегубките ми, за да отидат на по-широко. Този за същото си заминава.

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
                      с вас съм
                      преди малко последният настанен наемател звънна да каже, че му се променили плановете
                      ще карам коледните празници в маломерката
                      съжалявам. Но пък може да е за добро. Писаха тук последните дни, че наемите сега били нагоре
                      А ти защо ще се сгъваш там? Ремонт ли ще правиш?

Коментар

Не съм му вдигал наема, но си мислих да го направя. Тук колегите пишат, че сега има повишения при наемите. Скоро ще разбера от личен опит
                        Не гледай какво пишат колегите ,гледай какво ти думат наемателите ,утре тия наметаели като кажат нЕма парЕ ,ела да си търсиш наемите във форума ,бях брокер за малко в Явлена ,запознах се с една мадама ,много готина имаше няколко апарта ,един в Изток ,за изток ми каза че държи наематели от 2009 година на същия наем ,а беше 2019 година тогава ,питах я защо ?
                        Защото така печелиш да не седи празен и нямаш аортизация да ремонтираш

Коментар

• Явно като качиха съвсем леко лихвите и дълговете на държавите са станали необслужваеми.

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
                            Интересно, Варна мина София по брой имоти под наем:
                            [ATTACH=CONFIG]n3993874[/ATTACH]
                            Значи има надежда за бат цецко. Аз гнездя само в шоплука.

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

Правиш и възможно най-бързо деца и няма какво да й скимва при положение, че децата имат нужда от баща.А и да се разделите ще знаеш, че децата ти са осигурени. Малко ли е това?Поне ще си сигурен, че няма да мизерстват.
                              Така се случи първия път ,но зависи и от жената ,първата що годе е разбрана иначе са вампири повечето осоебено след развода ,ако направиш още две деца от две различни се кротват после щото знаят че и да те разкъсат на 3 трудно ще стане ,женска им работа

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

Има го и психологическият момент. Ако сте се разбрали за едни пари,а след няколко месеца му искаш по-висока сума може да е решил да вдига гълъбите обиден от отношението ти.

Коментар

Working...
                                X