If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Общо взето не вдигам наеми по време на действащ договор. Особено на дългогодишни наематели. Как да вдигнеш наема на човек, който над 10 години ми е плащал съвестно всичко и е пазил имота. Дори латекс не е искал. Само един бойлер... Буквално на 70% си е купил имота. Обаче на новоосвободени имоти веднага качвам едни 100Е. И пак опашка....карта времянка, че гладните брокери палят телефона:-)))
Човече ти и бойлер ли им купуваш?!? Гледайте какви свестни хазяи имало!!! А после живота под наем бил гаден. Да бе да.
съжалявам. Но пък може да е за добро. Писаха тук последните дни, че наемите сега били нагоре
А ти защо ще се сгъваш там? Ремонт ли ще правиш?
ее, случва се. момчето почти не е живяло там. аз се чудех, защо плаща.
мисля, че са малко нагоре наемите, поне там, където гледам.
еми ще ходя да се напукам там на спокойствие
а и да не седи празен, че конфискации...знаеш как е
Не съм му вдигал наема, но си мислих да го направя. Тук колегите пишат, че сега има повишения при наемите. Скоро ще разбера от личен опит
Общо взето не вдигам наеми по време на действащ договор. Особено на дългогодишни наематели. Как да вдигнеш наема на човек, който над 10 години ми е плащал съвестно всичко и е пазил имота. Дори латекс не е искал. Само един бойлер... Буквално на 70% си е купил имота. Обаче на новоосвободени имоти веднага качвам едни 100Е. И пак опашка....карта времянка, че гладните брокери палят телефона:-)))
Не гледай какво пишат колегите ,гледай какво ти думат наемателите ,утре тия наметаели като кажат нЕма парЕ ,ела да си търсиш наемите във форума ,бях брокер за малко в Явлена ,запознах се с една мадама ,много готина имаше няколко апарта ,един в Изток ,за изток ми каза че държи наематели от 2009 година на същия наем ,а беше 2019 година тогава ,питах я защо ?
Защото така печелиш да не седи празен и нямаш аортизация да ремонтираш
Бягат след време от душегубките ми, за да отидат на по-широко. Този за същото си заминава.
Не съм му вдигал наема, но си мислих да го направя. Тук колегите пишат, че сега има повишения при наемите. Скоро ще разбера от личен опит
Не гледай какво пишат колегите ,гледай какво ти думат наемателите ,утре тия наметаели като кажат нЕма парЕ ,ела да си търсиш наемите във форума ,бях брокер за малко в Явлена ,запознах се с една мадама ,много готина имаше няколко апарта ,един в Изток ,за изток ми каза че държи наематели от 2009 година на същия наем ,а беше 2019 година тогава ,питах я защо ?
Защото така печелиш да не седи празен и нямаш аортизация да ремонтираш
Правиш и възможно най-бързо деца и няма какво да й скимва при положение, че децата имат нужда от баща.А и да се разделите ще знаеш, че децата ти са осигурени. Малко ли е това?Поне ще си сигурен, че няма да мизерстват.
Така се случи първия път ,но зависи и от жената ,първата що годе е разбрана иначе са вампири повечето осоебено след развода ,ако направиш още две деца от две различни се кротват после щото знаят че и да те разкъсат на 3 трудно ще стане ,женска им работа
Има го и психологическият момент. Ако сте се разбрали за едни пари,а след няколко месеца му искаш по-висока сума може да е решил да вдига гълъбите обиден от отношението ти.
Коментар