ЕЦБ разпродава облигациите на закъсалите държави в ЕС с голям бюджетен дефицит, няма кой да ги купи и специално са помолили Китай да им ги купи. Не е ясно какво ще стане, но има голяма нероятност да се случи голяма финансова криза и това ще се отрази на банките и цените на имотите ще паднат може би.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Един от фамилията ,хвана някаква с 10 апартамента ,преди работеше при чичо ми като монтажник сега онази му давала пари само да и подържа жилищата ,но той се е превърнал малко като жиголо и като бях на едно гости това коментирахме ,всичко точно ама ...утре на онази ще и скимне нещо и какво правим ?
Не е сериозно това да знаеш
А и по един начин гледат жените на някой монтажник, по друг начин на човек с образование и добре платена работа.Last edited by mirodes; 22.11.2022, 17:48.
- 1 like
Коментар
-
Актуални пазарни нагласи в Канада -CAD New Housing Price Index (MoM) (Oct) -0.2% 0.2% -0.1% CAD Retail Sales (MoM) (Sep) -0.5% -0.5% 0.4% CAD Core Retail Sales (MoM) (Sep) -0.7% -0.6% 0.5%
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Богати самотни жени колкото щеш в София. Още повече ако си 82-и набор,т.е на 40 години изобщо не си стар, за да хванеш някоя такава. Ако пък се окаже с няколко имота, тия,които те подиграват във форума, ще ти дишат прахта.
Напълно сериозно ти го казвам, аз ако бях на твое място така щях да направя.
Не е сериозно това да знаеш
Коментар
-
https://www.investor.bg/a/516-politi...i-i-maychinski
пАри нЕма действайте
Тристранният съвет не постигна съгласие за по-високи пенсии и майчински
Не беше прието и ппредложението на БСП за минималната работна заплата
Харесвате ли постна пица ?
Сега са пости ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Стига не ми напомняй че изтървах дъщерята на Виолина Маринова още като беше директор на ДСК
Напълно сериозно ти го казвам, аз ако бях на твое място така щях да направя.Last edited by mirodes; 22.11.2022, 17:40.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ceco666 Разгледай мнение
Удари една рулетка и сметни отново
Коментар
-
тук няма да сменим обществения строй, я да си гледаме пазара и кой как се начуди/налудува
обявите продава за София град са 37379, а е само 16.20 ... какво ще стане до 19ч, когато ще видим деня как приключва
нещо много бързо започна да излиза тази строителна продукция
купувачите къде дремят?това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ceco666 Разгледай мнениеНародът е казал “трай си, за да ти е мирна работата”. Що ми трябваше преди малко да се хваля, че ги скубя… Сега ми звъни единия и щял да напуска на нова годинаЩе пиша, каква е посоката като има развръзка. А ако знаете как не ми се сменя СИМ карта отново…
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Има един много лесен начин. Щом е разведен, значи не е ангажиран семейно. Жени се за някоя жена със собствено жилище и проблемите му се решават. Хем ще има ново семейство, хем и жилище.
Коментар
-
https://www.dnes.bg/eu/2022/11/22/ep...sa-jeni.551403
Да не си помислите че има прилика със комунизЪма нещо ,да знаете свободни сте ,демокрацията е стабилно облечена в червен плащ
ЕП реши: В управителните съвети 40% ще са жени
Новите правила няма да се отнасят за малките и средните предприятия
Прочети още на: https://www.dnes.bg/eu/2022/11/22/ep...sa-jeni.551403
Коментар
-
Първоначално изпратено от ceco666 Разгледай мнение
Нали ти писах вече, че щом нямаш скрупули, можеш много бързо да си решиш имотните въпроси
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Дюри Разгледай мнение
Къде съм написала ,че са безполезни ? Много са си полезни ,но само за теб. Написах, че си колекционер, а не инвеститор и то си е точно така в което лошо няма, поне според мен
- 1 like
Коментар
Коментар