Първоначално изпратено от Julius_BG
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Инфо от Пощенска банка - обикновените депозити в момента нямат лихви. Предлагат спестовен продукт за 3 години с лихва 2,67 процента и петгодишен с лихва 4%, с възможност за допълнителна доходност, каквото и да означава това.
Има неустойка при разваляне 6 процента.Има минимална сума - 10000 лева.
Това е повод писанията на един от видните мелеонери, на който му предлагали незнамсикаква лихва, като вип персона....много лъжете и мажете в тая тема, ей...
Last edited by Meandmy; 19.12.2022, 11:23.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнениеС най-добри чувства!
- - - - -
Ко стаа нема ли идва тая дефлация вече, че се не трае инфлацията вече :-)
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Сваляне ще има НО след като е счупен хатъра на поскъпването
Всяка стока много по-лесно поскъпва отколкото поевтинява дори и да има предпоставки за второто...
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Ако погледнем как се е движела лихвата 70-80те то няма да е никаква изненада да има решително сваляне започнато от догодина.
Единствено не съм сигурен дали принтера ще пуснат също... Тва за догодина
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
ооо ще бръмне и принтерчето
Коментар
-
Това са стари схеми ,не си в час с ЪПдейтнатите ,като "стар келнер" би трябвало да следиш ъпдейтите
Ти само ме послушай - не се вкарвай в беля с ''новите'' схеми. Не си струва за тези 10-20%. Без връзка с мен а по принцип...има много лоши хора....:-)
Аз не бих купил никога съмнителен имот на каквато и да било цена....дори ако имам най-малко съмнение. Веднъж дори изгубих капаро !!! като се отказах от сделка за имот в който впоследствие не ми харесаха някои неща...Last edited by pesimist4o na kvadrat; 19.12.2022, 10:46.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Ако погледнем как се е движела лихвата 70-80те то няма да е никаква изненада да има решително сваляне започнато от догодина.
Единствено не съм сигурен дали принтера ще пуснат също... Тва за догодинапрепоръка е
- 1 like
Коментар
-
наскоро слушах един американски специалист, които точно това казваше.
да не е догодина джерон да сваля лихвите дори още по-решително
Единствено не съм сигурен дали принтера ще пуснат също... Тва за догодина
Коментар
-
О ясно е откъде . Първият собственик след мен е ясен...нотариуса и т.н. После деца се губят по планините....Лесна работа за заинтересовани хора....
Натам не е важно, но на теб ти препоръчвам да не пазаруваш ''тънко'' . Много е вероятно да ти излезе дебело. Особено имоти в които има няколко прехвърляния за кратко или такива които са наследствени или с пълномощни и т.н. подобни схеми за имоти с несигурна история.
Вервай ми спестените 10-20% не си струват последиците...
Коментар
-
Едва ли ,дори няма и да разбереш откъде ти е дошло ,как мислиш хората пазарят тънко ?
Натам не е важно, но на теб ти препоръчвам да не пазаруваш ''тънко'' . Много е вероятно да ти излезе дебело. Особено имоти в които има няколко прехвърляния за кратко или такива които са наследствени или с пълномощни и т.н. подобни схеми за имоти с несигурна история.
Вервай ми спестените 10-20% не си струват последиците...
- 3 Харесвания
Коментар
-
наскоро слушах един американски специалист, които точно това казваше.
да не е догодина джерон да сваля лихвите дори още по-решително
Какво се случи ?
Изложиха се /нарочно или неволно/,защото отричаха че инфлацията ще се вдигне и ще бъде трайна ,и стояха и чакаха ,сега когато са със свалени гащи пред реалността ,ударно започнаха да поправят грешката си ,но ОСНОВНИЯ ПРОБЛЕМ е че ако спрат и се подлъжат така да се кажа и още веднъж инфлацията ускори ,за втори път ще се изложат ,а това все пак са ръководители на ФЕД,на ЕЦБ и изобщо говорим за длъжности които взимат решения за живота на хората в цял свят ,така че както писаха и долу ,именно този им страх ги кара дори да избутат света в рецесия после да кажат,да имаше болка но ценовата стабилност е по-важна .
Коментар
-
Да вероятно е така или поне е възможно. Досега показват че много трудно целят нивата на лихвите и печатането...., кога да спрат и променят посоката
да не е догодина джерон да сваля лихвите дори още по-решителнопрепоръка е
Коментар
-
Е сигурен съм че знаеш такива схеми. Кой друг освен теб....:-)
Иначе може да ми се случи, никой не е застрахован. Хубавото е че после има много нуждаещи се от донорски органи та ще изляза на нула...поне накрая :-)
Коментар
Коментар