Първоначално изпратено от ratten
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Zalmoxis Разгледай мнение
Екстра си е Миро/Вергил с този доход в малкия град :-) и средата за децата избщо не е за подценяване. Няма смисъл всички да се бутат в София, и той не би го направил.
Имам много съученици, който останаха да живеят в Плевен, и доста от тях се справят повече от прилично!
така и трябва да е и се радвам за такива хора.препоръка е
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Ние имаме приятелско семейство от Добрич - детето им е студент в хубава специалност, високо момче, спортува, възпитано.......но не може да си намери приятелка.
В потока му няма жени и учи дистанционно и ходи присъствено по няколко седмици в семестъра. В Добрич няма много млади жени по улиците, бягат в други посоки и изглежда и там се превръща в пенсионерски град. За сметка на това баща му се изживява като плейбой.
Ако е боклук и в Германия да отиде, пак ще си стои сам, нещастен и ялов.
- 3 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Хубав и обезлюден.
73.895 души за 2021 спрямо 91.030 през 2011 и 130.000 през 1989. Отделно възрастовата структура, която е катастрофално плачевна.
Какво бъдеще виждаш ти за подобни хубави градове, освен тотална разруха? Плевен е даже по-зле.
В потока му няма жени и учи дистанционно и ходи присъствено по няколко седмици в семестъра. В Добрич няма много млади жени по улиците, бягат в други посоки и изглежда и там се превръща в пенсионерски град. За сметка на това баща му се изживява като плейбой.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение
И какъв е проблемът ако населението е намаляло?Какво му е хубавото на пренаселен град?По-голяма блъсканица,по-голям трафик,по-малко места за паркиране, по-малко места в детските градини, по-висока престъпност.
Мен лично идеално ме устройва намаляването на населението.
Не само няма разруха заради намалялото население, но и постоянно градът се обновява.А голяма част от намалялото население са шведи,които се изнесоха към Западна Европа. Не ми липсват.Нека в Западна Европа да си ги интегрират. Наред с Бонго от Конго, Ахмед от Афганистан и Мохамед от Сирия.
Сигурно са много горди западноевропейските граждани с новите заселници.А хората в Ница,Париж, Манчестър са направо във възторг.
Ами живейте си прошляците в БГ, нищо против. Само че мястото ви е вън от ЕС. Крайно време е да се разкарате от Европа, след като е толкова зле там, а при вас толкова добре. Накрая ще останете ти и шоуменският селяк и подобни като вас - обикновени крадци и измамници на дребно, такива които обичат да си хвърлят боклуците в градинката и подобни. И вие с ганьовските ви простотии не ми липсвате, бъди сигурен в това. Истински радостен съм да живея сред нормални хора и далеч от БГ простолюдието.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
да
Имам много съученици, който останаха да живеят в Плевен, и доста от тях се справят повече от прилично!
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от unimog Разгледай мнение
В някои сегменти спада на НИ е налице, нетърпеливи са тези стопани на активи и искат всячески да сринат иначе компетентната прогноза за 2029
Вземете си пуканки, мачът ще е тежък, но за сметка на това продължителен!
- 3 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Само да ти кажа че тоя дето си цитирал в болднатия текст предсказваше спад още преди 3 години ,сега говори за ръстове ,ако му прочетеш анализите назад ще видиш че нито един не се е сбъднал
има хора тук от 6-7 и повече години пеят за спадове
те какво да кажатпрепоръка е
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение
И какъв е проблемът ако населението е намаляло?Какво му е хубавото на пренаселен град?По-голяма блъсканица,по-голям трафик,по-малко места за паркиране, по-малко места в детските градини, по-висока престъпност.
Единствено заради парите си заслужава София. Ако нямах имоти, които да управлявам, най-вероятно щях да съм с къща в малък град по черноморието. Но от дистанция не става.
- 3 Харесвания
Коментар
� -
Хубав и обезлюден.
73.895 души за 2021 спрямо 91.030 през 2011 и 130.000 през 1989. Отделно възрастовата структура, която е катастрофално плачевна.
Какво бъдеще виждаш ти за подобни хубави градове, освен тотална разруха? Плевен е даже по-зле.
- 1 like
Коментар
� -
Хубав и обезлюден.
73.895 души за 2021 спрямо 91.030 през 2011 и 130.000 през 1989.
Не само няма разруха заради намалялото население, но и постоянно градът се обновява.А голяма част от намалялото население са шведи,които се изнесоха към Западна Европа. Не ми липсват.Нека в Западна Европа да си ги интегрират. Наред с Бонго от Конго, Ахмед от Афганистан и Мохамед от Сирия.
Сигурно са много горди западноевропейските граждани с новите заселници.А хората в Ница,Париж, Манчестър са направо във възторг.Last edited by Vergil1975; 03.01.2023, 16:53.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Добрич ли? Хубав град е.
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Добрич ли? Хубав град е.
Какво бъдеще виждаш ти за подобни хубави градове, освен тотална разруха? Плевен е даже по-зле.Last edited by ejonny2376; 03.01.2023, 16:41.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от unimog Разгледай мнение
Pardon??? В темата за имоти кой тренд да погазвам Аланкоулу?
- 2 Харесвания
Коментар
�
Коментар