Пак дъра бъра, ежби и мерене на пи*ки. По темата - давайте прогнози.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Тук вече много сериозно излъга.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ivanvg93 Разгледай мнение
В Диамант 1 на Артекс на висок етаж. Отдава се като топъл хляб. Балъци да искаш, братчед!
Сега очаквам Джонката да почне да морализира как не е етично да се пазарува от "тия"3.... 2.... 1.....
АХ, ЧЕ КИСЕЛО ТОВА ГРОЗДЕ!!!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Така е, пак ми излезе късмета! Дано не се махне, че не знам какво ще правя. А го вземе някой за 400-500, а не!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
дай малко инфо какъв е този висок клас апартамент под наем за 190К дето си купил
и му взимаш 1000 евро наем.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
дай малко инфо какъв е този висок клас апартамент под наем за 190К дето си купил
Сега очаквам Джонката да почне да морализира как не е етично да се пазарува от "тия"3.... 2.... 1.....
АХ, ЧЕ КИСЕЛО ТОВА ГРОЗДЕ!!!
- 1 like
Коментар
-
Така е, пак ми излезе късмета! Дано не се махне, че не знам какво ще правя. А го вземе някой за 400-500, а не!
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 1 like
Коментар
-
Днес видяхме 1000 Евро за топ имот 165 квадрата чисти и то в дипломатическите блокове в Изток.
Твоят програмист е някой малоумник, щом не се е сетил каква минавка е твоята двустайка.
- 1 like
Коментар
-
Сещаш ме за един тип отпреди две години. С тънката разлика, че той всъщност има имоти. Продаде ми висок клас двустаен с наемател на върхаа на пазара (2021-ва) за 190 хиляди евро. Много нереалистичен му се видял скока в цените последните години и очакваше крах.
Миналата есен изгоних наемателя, защото не беше съгласен да му индексирам наема. Прав му път тогава. Беше на 800 евро, аз му казах 1000 или да се изнася. Изнесе се. След това си пуснах обява в имота и на втория оглед имах нов наемател на 1000 евро. Българин, млад програмист.
Та така с продаването на върховете и "това не струва толко"
Твоят програмист е някой малоумник, щом не се е сетил каква минавка е твоята двустайка.
- 3 Харесвания
Коментар
-
https://www.google.com/maps/@42.6677...7i16384!8i8192
Как да дадеш 2500 Евро на квадрат за имот в тази кочина?
Аз имам 4 кочини и съм в процес за 5-та. А съм още млада свиня.Last edited by ivanvg93; 16.01.2023, 21:37.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
Тука за сефте няма да се съглася, защото другата агитка изобщо няма намерение да купува. Който е имал желание досега го е сторил. И кеш има, и ниска безработица, и достъпно кредитиране...и това не е от вчера. Реалността е, че човек мери достъпността на стоките според собствения си аршин, а не според пазара. Джонката например според негови думи има над 600кЕ годишен деклариран доход и говори, че 200кЕ за апарт в южен квартал е скъпо. Та това са му доходите за 1 сезон. Не знам дали схващаш накъде бия, но е хубаво на определена възраст човек да почне да разграничава фантазиите от реалността.
Ако беше град като град и строителство като хората -може. В тези дупки, калове и боклуци си има лимити, които няма как да се прекрачват.
Гледай южните квартали какво представляват:
https://www.google.com/maps/@42.6677...7i16384!8i8192
Как да дадеш 2500 Евро на квадрат за имот в тази кочина? В коя цивилизована държава има подобно нещо?
Коментар
-
Като дам 500к за кофтор, който струва макс 250к инвестиция ли е? Директно губя 250к, още в момента на сделката.
Парадираш за приходи от милиони които биха ти позволили да си купиш във всяка една държава от Г7 и плюеш по България и от имотната тема не излизаш
Не усещаш ли че си станал за гаргара сър Елтън Джон?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Като дам 500к за кофтор, който струва макс 250к инвестиция ли е? Директно губя 250к, още в момента на сделката.
Миналата есен изгоних наемателя, защото не беше съгласен да му индексирам наема. Прав му път тогава. Беше на 800 евро, аз му казах 1000 или да се изнася. Изнесе се. След това си пуснах обява в имота и на втория оглед имах нов наемател на 1000 евро. Българин, млад програмист.
Та така с продаването на върховете и "това не струва толко"Last edited by ivanvg93; 16.01.2023, 21:38.
- 1 like
Коментар
-
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар