IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Пак дъра бъра, ежби и мерене на пи*ки. По темата - давайте прогнози.

Коментар

• Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение

Тук вече много сериозно излъга.
      По-сериозно ли от твоята покупка във Вазов, вече се обърках, как да класираме лъжите.

Коментар

• Първоначално изпратено от ivanvg93 Разгледай мнение

В Диамант 1 на Артекс на висок етаж. Отдава се като топъл хляб. Балъци да искаш, братчед!

Сега очаквам Джонката да почне да морализира как не е етично да се пазарува от "тия" 3.... 2.... 1.....

АХ, ЧЕ КИСЕЛО ТОВА ГРОЗДЕ!!!
        Тук вече много сериозно излъга.

Коментар

• Чак пък на свършване.... към 35,000 души сме в сектора. Навлизат още и още и още, защото търсенето за кадри в пъти надминава предлагането.

И тука не уцели, братчед. Пак греда с прогнозата. Балъци да искаш, наемите са ми принтер за пари, моето грозде е от най-сладкото.

Коментар

Така е, пак ми излезе късмета! Дано не се махне, че не знам какво ще правя. А го вземе някой за 400-500, а не!
            Прекомерният брой идиоти досега подхранваше този изкривен ръст. Всяко нещо си има край. България е 6.8 милиона, от които активно участващи в икон. живот са сигурно 10%, останалите са пенсионери, роми или крайно бедни. От тези 10% идиотите са една немалка част. Твоите програмистчета са на свършване, твърде малка бройка са при твърде голям брой желаещи да ги лапнат (и дя ги доят съответно). Накрая паразитите измират, защото няма кой да ги храни.

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

дай малко инфо какъв е този висок клас апартамент под наем за 190К дето си купил
              и му взимаш 1000 евро наем.
              Дай да видиме тези земи дето си ги купил и 10% възвръщаемост дето си им измисл?

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

дай малко инфо какъв е този висок клас апартамент под наем за 190К дето си купил
                В Диамант 1 на Артекс на висок етаж. Отдава се като топъл хляб. Балъци да искаш, братчед!

Сега очаквам Джонката да почне да морализира как не е етично да се пазарува от "тия" 3.... 2.... 1.....

АХ, ЧЕ КИСЕЛО ТОВА ГРОЗДЕ!!!

Коментар

Така е, пак ми излезе късмета! Дано не се махне, че не знам какво ще правя. А го вземе някой за 400-500, а не!
                  това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

Днес видяхме 1000 Евро за топ имот 165 квадрата чисти и то в дипломатическите блокове в Изток.
                    Твоят програмист е някой малоумник, щом не се е сетил каква минавка е твоята двустайка.

Коментар

Сещаш ме за един тип отпреди две години. С тънката разлика, че той всъщност има имоти. Продаде ми висок клас двустаен с наемател на върхаа на пазара (2021-ва) за 190 хиляди евро. Много нереалистичен му се видял скока в цените последните години и очакваше крах.

Миналата есен изгоних наемателя, защото не беше съгласен да му индексирам наема. Прав му път тогава. Беше на 800 евро, аз му казах 1000 или да се изнася. Изнесе се. След това си пуснах обява в имота и на втория оглед имах нов наемател на 1000 евро. Българин, млад програмист.

Та така с продаването на върховете и "това не струва толко"
                      Днес видяхме 1000 Евро за топ имот 165 квадрата чисти и то в дипломатическите блокове в Изток.
                      Твоят програмист е някой малоумник, щом не се е сетил каква минавка е твоята двустайка.

Коментар

https://www.google.com/maps/@42.6677...7i16384!8i8192

Как да дадеш 2500 Евро на квадрат за имот в тази кочина?
                        Пропускаш факта, че българите масово сме свине и кочината е нашият натурален хабитат. Затова даваме луди пари да живеем в калта, не е ли очевидно?

Аз имам 4 кочини и съм в процес за 5-та. А съм още млада свиня.
                        Last edited by ivanvg93; 16.01.2023, 21:37.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение

Тука за сефте няма да се съглася, защото другата агитка изобщо няма намерение да купува. Който е имал желание досега го е сторил. И кеш има, и ниска безработица, и достъпно кредитиране...и това не е от вчера. Реалността е, че човек мери достъпността на стоките според собствения си аршин, а не според пазара. Джонката например според негови думи има над 600кЕ годишен деклариран доход и говори, че 200кЕ за апарт в южен квартал е скъпо. Та това са му доходите за 1 сезон. Не знам дали схващаш накъде бия, но е хубаво на определена възраст човек да почне да разграничава фантазиите от реалността.
                          Какво общо има доходът с цената на имота? Много ясно, че 200к са много за апартамент в София. Дали изкарвам 600к или 6к годишно е все тая. Защо да пълня джобовете на някой мизерен чичак- наследник, който никога не е сложил и една боя даже? Кое му е толкова ценното на един такъв боклук?

Ако беше град като град и строителство като хората -може. В тези дупки, калове и боклуци си има лимити, които няма как да се прекрачват.
                          Гледай южните квартали какво представляват:

https://www.google.com/maps/@42.6677...7i16384!8i8192

Как да дадеш 2500 Евро на квадрат за имот в тази кочина? В коя цивилизована държава има подобно нещо?

Коментар

Като дам 500к за кофтор, който струва макс 250к инвестиция ли е? Директно губя 250к, още в момента на сделката.
                            Като даде за койни и акции дето се сринаха с по над 70% по добре ли е ?

Парадираш за приходи от милиони които биха ти позволили да си купиш във всяка една държава от Г7 и плюеш по България и от имотната тема не излизаш

Не усещаш ли че си станал за гаргара сър Елтън Джон?

Коментар

Като дам 500к за кофтор, който струва макс 250к инвестиция ли е? Директно губя 250к, още в момента на сделката.
                              Сещаш ме за един тип отпреди две години. С тънката разлика, че той всъщност има имоти. Продаде ми висок клас двустаен с наемател на върха на пазара (2021-ва) за 190 хиляди евро. Много нереалистичен му се видял скока в цените последните години и очакваше крах.

Миналата есен изгоних наемателя, защото не беше съгласен да му индексирам наема. Прав му път тогава. Беше на 800 евро, аз му казах 1000 или да се изнася. Изнесе се. След това си пуснах обява в имота и на втория оглед имах нов наемател на 1000 евро. Българин, млад програмист.

Та така с продаването на върховете и "това не струва толко"
                              Last edited by ivanvg93; 16.01.2023, 21:38.

Коментар

Ми не е, ама защо така зорко ги следиш, се пита в задачата

Коментар

Working...
                                X