IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Chio Разгледай мнение

На Марс търся, ако това ви прави щастлив!
    Не ме прави, аз съм си ОК, просто гледам, как поредни отчаяни хора търсят проблемите с жилищния въпрос извън себе си, а в демография, норми на строителство, световен заговор на илюминати и прочее. Всичко се свежда в крайна сметка до желания на партньора, които не се удолетворяват, ...тъжно

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение

Ма, ти и в Рига ли си търсил да купуваш имоти с това отчаяние???
      На Марс търся, ако това ви прави щастлив!

Коментар

Еее, нека да го видим - дайте линк. Това ще е същата катастрофа като Рига първите години в ЕС. Що за лудост е това!?
        Ма, ти и в Рига ли си търсил да купуваш имоти с това отчаяние???

Коментар

Мога да кажа, че най-продаваемите имоти са панелни жилища в стандартни квартали на адекватна цена. Има хора, които си харесват районите в по-крайни комплекси - "Надежда“, "Люлин“, "Дружба“, съобщи за "Телеграф“ Константин Пандов, който е собственик на две агенции за недвижими имоти.

Като се абстрахираме от тях, стандартен апартамент в нормален квартал и на нормална цена се продава лесно“, подчерта Пандов.

https://www.plovdiv24.bg/novini/Bylg...aunti--1473563
          Столичният комплекс "Надежда“ е на път да се превърне в квартала на богатите "Ориндж Каунти“...

И тук спрях да чета. То бива глупотевини

Коментар

От същия линк е в предното ми мнение, адресирайте питането до автора
            Аха ясно. Няма такава обява в имот.бг, явно е нещо строго секретно. Иначе и тази която пуснах си я бива. 260к за панел.

Коментар

• https://m.imot.bg/details/1d165659041953495

3k за нов панел в Младост. Както писах - лудост някаква

Коментар

Еее, нека да го видим - дайте линк. Това ще е същата катастрофа като Рига първите години в ЕС. Що за лудост е това!?
                От същия линк е в предното ми мнение, адресирайте питането до автора

ПП При тази обезценка на фиата, очаквам такъв тристаен да е норма към 2026г.

Коментар

видяхме оферта за панелен тристаен за 400 000 евро

Коментар

• видяхме оферта за панелен тристаен за 400 000 евро

Коментар

• Мога да кажа, че най-продаваемите имоти са панелни жилища в стандартни квартали на адекватна цена. Има хора, които си харесват районите в по-крайни комплекси - "Надежда“, "Люлин“, "Дружба“, съобщи за "Телеграф“ Константин Пандов, който е собственик на две агенции за недвижими имоти.

Като се абстрахираме от тях, стандартен апартамент в нормален квартал и на нормална цена се продава лесно“, подчерта Пандов.

https://www.plovdiv24.bg/novini/Bylg...aunti--1473563

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение

Един приятел взе в Младост на БЛД,сградата терена на военните ,викам му човек не се страхувай BLD са точни,почна строежа крана се изсипа на шосето ,както и да е построиха ама после човека казваше ей повече на зелено никога,побеляха ми косите
                        а ти помниш ли колко рев изрева и колко поста изписа тогава за тоя кран и за спада
                        препоръка е

Коментар

• Сега идвам от Русе. Помотах се от днес на обяд. Цените са като в София 2017 - 2018. Търсим за едно същество апартаментче. Инак у Русе аз няма да купувам.
                          Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

2024 взимам акт 16
                            на кое?
                            препоръка е

Коментар

Днеска четох на Тобо договора ,един хвърчащ лист,има една точка дето пише стане ли нещо по така непредвидено пиеш една студена вода,има го договора качен в сайта.
                              Стойност нула,панелка в Перник да взема аз по добре като план Б,или по Елин Пелин нещо,около София ако много закъсат нещата
                              купчо, време е да идеш да купиш розите.
                              препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

само една част от нас.
                                други още ще се свират из полу срутените децки и ще рутят цените
                                2024 взимам акт 16

Коментар

Working...
                                X