Първоначално изпратено от Bailor
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
Прави ми впечатление, че където мине метро и има свободни парцели, става мегаполис. Ти си видял Дружба 2, че изобщо не е това което беше. По съшия начин се удивлявам с Овча Купел. Прехода от соц столица към модерен европейски град върви с пълна сила. Време е да дойде и сериозен кмет, който да се заеме с неуредиците по инфраструктурата и цените на имотите ще излетят още по-нагоре.
Приятелчета от различни фирми ми разказват, как още повече нарастват чужденците от западна Европа, които бачкат у нас. Тези които се позаседят повечко, толкова свикват със свободията у нас, че даже не им се връща. Не искам да влизам в сценарии как от запад се местят насам, че ще ме набедят за краен оптимист...но миграцията не е вече само от нас на запад, а и обратно
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Chio Разгледай мнение
Писах вече - видимо намаление от 31.12.2023. макар вече да не е точно трудно за прогнозиране като се има предвид какво следва с лихвите
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Ахахахахахаааа, тогава се надявате да се срине пазара на имоти ли? Много пестелива прогноза, посочване на дата, без придружено мнение, разбира се, явно от страх, че може и да не се сбъдне. Миши очаквания на хора с миши сърца, които даже не смеят да застанат с ника си!
Приятелчета от различни фирми ми разказват, как още повече нарастват чужденците от западна Европа, които бачкат у нас. Тези които се позаседят повечко, толкова свикват със свободията у нас, че даже не им се връща. Не искам да влизам в сценарии как от запад се местят насам, че ще ме набедят за краен оптимист...но миграцията не е вече само от нас на запад, а и обратно
- 3 Харесвания
Коментар
-
Хубава работа, нещо не съм на кеф да се заяждаме по това време. Айде със здраве!
- 1 like
Коментар
-
Ахахахахахаааа, тогава се надявате да се срине пазара на имоти ли? Много пестелива прогноза, посочване на дата, без придружено мнение, разбира се, явно от страх, че може и да не се сбъдне. Миши очаквания на хора с миши сърца, които даже не смеят да застанат с ника си!
- 1 like
Коментар
-
Не ме прави, аз съм си ОК, просто гледам, как поредни отчаяни хора търсят проблемите с жилищния въпрос извън себе си, а в демография, норми на строителство, световен заговор на илюминати и прочее. Всичко се свежда в крайна сметка до желания на партньора, които не се удолетворяват, ...тъжно
Коментар
-
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнениеСега идвам от Русе. Помотах се от днес на обяд. Цените са като в София 2017 - 2018. Търсим за едно същество апартаментче. Инак у Русе аз няма да купувам.
Коментар
-
#31.12.2023
Коментар
-
Не ме прави, аз съм си ОК, просто гледам, как поредни отчаяни хора търсят проблемите с жилищния въпрос извън себе си, а в демография, норми на строителство, световен заговор на илюминати и прочее. Всичко се свежда в крайна сметка до желания на партньора, които не се удолетворяват, ...тъжно
- 1 like
Коментар
-
На Марс търся, ако това ви прави щастлив!
- 1 like
Коментар
-
Ма, ти и в Рига ли си търсил да купуваш имоти с това отчаяние???
Коментар
-
Еее, нека да го видим - дайте линк. Това ще е същата катастрофа като Рига първите години в ЕС. Що за лудост е това!?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнениеМога да кажа, че най-продаваемите имоти са панелни жилища в стандартни квартали на адекватна цена. Има хора, които си харесват районите в по-крайни комплекси - "Надежда“, "Люлин“, "Дружба“, съобщи за "Телеграф“ Константин Пандов, който е собственик на две агенции за недвижими имоти.
Като се абстрахираме от тях, стандартен апартамент в нормален квартал и на нормална цена се продава лесно“, подчерта Пандов.
https://www.plovdiv24.bg/novini/Bylg...aunti--1473563
И тук спрях да чета. То бива глупотевини
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар