IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение

Не съм си прибирал наема от един магазинер в Овча купел 2 от два месеца, сега ще му напомня!
    Не знам мамин Кольо, що не купи там навремето, като не му стигаха парите за хубав имот у красните поля. Пак щеше да е наблизо.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение

Прави ми впечатление, че където мине метро и има свободни парцели, става мегаполис. Ти си видял Дружба 2, че изобщо не е това което беше. По съшия начин се удивлявам с Овча Купел. Прехода от соц столица към модерен европейски град върви с пълна сила. Време е да дойде и сериозен кмет, който да се заеме с неуредиците по инфраструктурата и цените на имотите ще излетят още по-нагоре.

Приятелчета от различни фирми ми разказват, как още повече нарастват чужденците от западна Европа, които бачкат у нас. Тези които се позаседят повечко, толкова свикват със свободията у нас, че даже не им се връща. Не искам да влизам в сценарии как от запад се местят насам, че ще ме набедят за краен оптимист...но миграцията не е вече само от нас на запад, а и обратно
      Не съм си прибирал наема от един магазинер в Овча купел 2 от два месеца, сега ще му напомня!

Коментар

• Първоначално изпратено от Chio Разгледай мнение

Писах вече - видимо намаление от 31.12.2023. макар вече да не е точно трудно за прогнозиране като се има предвид какво следва с лихвите
        Това вече е прогноза. Ясна.

Коментар

Ахахахахахаааа, тогава се надявате да се срине пазара на имоти ли? Много пестелива прогноза, посочване на дата, без придружено мнение, разбира се, явно от страх, че може и да не се сбъдне. Миши очаквания на хора с миши сърца, които даже не смеят да застанат с ника си!
          Прави ми впечатление, че където мине метро и има свободни парцели, става мегаполис. Ти си видял Дружба 2, че изобщо не е това което беше. По съшия начин се удивлявам с Овча Купел. Прехода от соц столица към модерен европейски град върви с пълна сила. Време е да дойде и сериозен кмет, който да се заеме с неуредиците по инфраструктурата и цените на имотите ще излетят още по-нагоре.

Приятелчета от различни фирми ми разказват, как още повече нарастват чужденците от западна Европа, които бачкат у нас. Тези които се позаседят повечко, толкова свикват със свободията у нас, че даже не им се връща. Не искам да влизам в сценарии как от запад се местят насам, че ще ме набедят за краен оптимист...но миграцията не е вече само от нас на запад, а и обратно

Коментар

​​​​​​Хубава работа, нещо не съм на кеф да се заяждаме по това време. Айде със здраве!
            Я, па също не съм на кеф да се заяждам с човек, без мнение, какво съвпадение!

Коментар

Ахахахахахаааа, тогава се надявате да се срине пазара на имоти ли? Много пестелива прогноза, посочване на дата, без придружено мнение, разбира се, явно от страх, че може и да не се сбъдне. Миши очаквания на хора с миши сърца, които даже не смеят да застанат с ника си!
              Писах вече - видимо намаление от 31.12.2023. макар вече да не е точно трудно за прогнозиране като се има предвид какво следва с лихвите

Коментар

Не ме прави, аз съм си ОК, просто гледам, как поредни отчаяни хора търсят проблемите с жилищния въпрос извън себе си, а в демография, норми на строителство, световен заговор на илюминати и прочее. Всичко се свежда в крайна сметка до желания на партньора, които не се удолетворяват, ...тъжно
                ​​​​​​Хубава работа, нещо не съм на кеф да се заяждаме по това време. Айде със здраве!

Коментар

Тогава като всички чакаха пазара да се срине той се балони зора,сега го чакате да качва ,той ще Ви поднесе поредна изненада

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
                    Сега идвам от Русе. Помотах се от днес на обяд. Цените са като в София 2017 - 2018. Търсим за едно същество апартаментче. Инак у Русе аз няма да купувам.
                    Вземи и в Русе ,след София вече няма граници и лимити за твоите инвестиции

Коментар

#31.12.2023

Коментар

Не ме прави, аз съм си ОК, просто гледам, как поредни отчаяни хора търсят проблемите с жилищния въпрос извън себе си, а в демография, норми на строителство, световен заговор на илюминати и прочее. Всичко се свежда в крайна сметка до желания на партньора, които не се удолетворяват, ...тъжно
                        #31.12.2023

Коментар

На Марс търся, ако това ви прави щастлив!

Коментар

Ма, ти и в Рига ли си търсил да купуваш имоти с това отчаяние???
                            На Марс търся, ако това ви прави щастлив!

Коментар

Еее, нека да го видим - дайте линк. Това ще е същата катастрофа като Рига първите години в ЕС. Що за лудост е това!?
                              Ма, ти и в Рига ли си търсил да купуваш имоти с това отчаяние???

Коментар

Мога да кажа, че най-продаваемите имоти са панелни жилища в стандартни квартали на адекватна цена. Има хора, които си харесват районите в по-крайни комплекси - "Надежда“, "Люлин“, "Дружба“, съобщи за "Телеграф“ Константин Пандов, който е собственик на две агенции за недвижими имоти.

Като се абстрахираме от тях, стандартен апартамент в нормален квартал и на нормална цена се продава лесно“, подчерта Пандов.

https://www.plovdiv24.bg/novini/Bylg...aunti--1473563
                                Столичният комплекс "Надежда“ е на път да се превърне в квартала на богатите "Ориндж Каунти“...

И тук спрях да чета. То бива глупотевини

Коментар

Working...
                                X