Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Има разбира се. досега не съм купувал с по-малко от 50% на АКт 15/16... Не бих и купил... Тб при стандартна схема мисля че искаха към 70-80% преди Акт 15...срещу 100 лева капитал....Да продават на Кавръка и си търсят финансиране за БИЗНЕСА , а не за обекта в банки не от менОстанете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Няма такива! И двата, които съм купувал искат 30% още като ти покажат картинката. До акт 16 искат да си платил 90%, 10% остават като ти кажат че е готово.
Коментар
-
Каврък, бЕгай далече.
Всичкото зелено от десетилетия се прави по този начин - нова фирма без нищо на нейно име...дори и терените са на друга фирма..... и ако нещата се оакат пиеш едно студено. питие.... А объркването може да е и после 10 години гаранция- при първото ми зелено протекоха подземните гаражи ...осъдихме го за няколко години и взехме нищо....Към 2007 един от най-известните и ''добри'' строители. Малко по-късно ''фалира'' Крит . които бяха топ на топа тгава.... Сега 2 от най-водещите компании / най-скъпата и една друга с около 1000 апарта в строеж/ работят освен по тази схема с ФИНАНСИРАНЕ от клиенти - взимат МНОГО над нужното за съответният строеж от клиенти и преливат кеша към други техни фирми и покупки на терени и т.н. Затва не купих от тях...Ще ми искат 80% на Акт 14, което е 3 пъти над разходите им поне до този етап...аре у лево.....
Добър приятел от студентските ми години / в ТОХ-а/ държи едни известни пицарии...Всички са регистрирани на безимотни Шведи. Всеки месец го глобяват , било ХЕИ, пожарна , осигуровки, трудови договори не знам какво....Нищо не плаща и нова безимотна компания на която ТОЙ САМИЯТ преотдава обекта....
Много пъти сме го писали, че са нужни много промени в законите относно зеленото...сигурност, фалшиви квадрати и т.н.....ама нема желание....Last edited by pesimist4o na kvadrat; 28.11.2022, 19:07.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Три куршума за строител, измамил десетки с жилища
27 ноември 2022 г.КРИМИНАЛНО
https://www.kriminalno.com/%d1%82%d1...1OTktElaJb2_Oo
Коментар
-
Три куршума за строител, измамил десетки с жилища
27 ноември 2022 г.КРИМИНАЛНО
https://www.kriminalno.com/%d1%82%d1...1OTktElaJb2_Oo
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнениеhttps://www.infostock.bg/infostock/c...-rekorden-rast
Какво ще кажете ?
Помните ли за доджкойна ? -номер 1 инвестция -Доджкойнът (Dogecoin) скочи с повече от 16% през последните 24 часа и е нараснал с повече от 50% от миналия вторник, пише CoinDesk.
Популярната меме монета скочи с 16% през предходните 24 часа и се търгуваше за повече от 10 цента. DOGE се повиши с почти 50% от миналия понеделник, като повечето му печалби се случиха по време на празничните празници на Деня на благодарността в САЩ, които започнаха в четвъртък.
Доджкойнът с рекорден ръст
28 Ноември 2022 13:45Last edited by better; 28.11.2022, 17:30.
Коментар
-
Първоначално изпратено от БОНВИВАН1 Разгледай мнение
Това, че днес имат 10 млн. капитал нищо не означава. Днес го има утре не. Предполагам си има причина да ти показват документ. Може да са участвали в обществена поръчка и да е имало изискване за капитал, или неразпределена печалба, знаем с каква цел. Но това не грее чиляка, който си е дал кеша срещу картинка ако не получи мечтаният си имот.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнениеhttps://www.infostock.bg/infostock/c...-rekorden-rast
Какво ще кажете ?
Помните ли за доджкойна ? -номер 1 инвестция -Доджкойнът (Dogecoin) скочи с повече от 16% през последните 24 часа и е нараснал с повече от 50% от миналия вторник, пише CoinDesk.
Популярната меме монета скочи с 16% през предходните 24 часа и се търгуваше за повече от 10 цента. DOGE се повиши с почти 50% от миналия понеделник, като повечето му печалби се случиха по време на празничните празници на Деня на благодарността в САЩ, които започнаха в четвъртък.
28 Ноември 2022 13:45
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
И то за ремонт! Баси Софията, що я търсите толкоз много не ми е ясно.
Резултат от Вашето търсене на:
Вид имот: 1-СТАЕН, 2-СТАЕН, 3-СТАЕН,
Особености: Панел
Да не се показват обяви, докладвани за проблем,
Средна цена на имотите в извадката: 83201 euro
Средна цена на кв.м: 1215 euro.
Коментар
-
Какво ще кажете ?
- 1 like
Коментар
-
За панелка?Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
https://www.infostock.bg/infostock/c...-rekorden-rast
Какво ще кажете ?
28 Ноември 2022 13:45
Коментар
-
Фирмата от коятто купих на зелено, ми предостави удостоверение от Агенцията по вписванията, където пишеше, че имат 10 млн капитал, затова и вкарах 30% и след 2-3 год си взех имота.
На такива със 100 кинта не бих им дал и 100 лв вноска.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Няма такива! И двата, които съм купувал искат 30% още като ти покажат картинката. До акт 16 искат да си платил 90%, 10% остават като ти кажат че е готово.
- 1 like
Коментар
Коментар