IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

Ама тва вдига средната цена на твоята справка, налЕ?
    Новина от последните минути...

https://money.bg/property/zhilishtni...germaniya.html

Жилищният бyм в Гepмaния пpиĸлючи. Цeнитe нa жилищнитe имoти пaднaxa зa пъpви път oт нaд дeceтилeтиe. Cпaдът в цeнитe нa жилищaтa пoдчepтaвa ĸoлĸo ce e пpoмeнилa cитyaциятa нa гepмaнcĸия пaзap нa нeдвижими имoти, oтĸaĸтo минaлaтa гoдинa Eвpoпeйcĸaтa цeнтpaлнa бaнĸa зaпoчнa пpeдпpиe пoлитиĸa нa oбpъщaнe нa дeceтилeтиe нa ниcĸи и дopи oтpицaтeлни лиxвeни пpoцeнти.

Коментар

• Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение

Тва е лесно, брокера е написал една 9-тка повече....Не е за първи път, но се среща и обратното или цена на квадрат обявена за цената за покупка и т.н.....
      Матрял....::-)
      Ама тва вдига средната цена на твоята справка, налЕ?

Коментар

• https://www.facebook.com/1330188264/...Kzt564y7JRNDl/

Какво се случи на пазара на недвижими имоти у нас през 2022 година. 20 минути.

Втори рунд от последните 5 минути.
        Краси Петров ги разбива четейки анализа за 2022 година за пазара на недвижими имоти.

Видеото е качено току що !

Гледайте !

Коментар

• Първоначално изпратено от Дюри Разгледай мнение

Ама, ти наистина се занимаваш с имоти от скоро и малко Гледам, че се учудваш от неща с които се сблъскваме от години и им знаем номерата, а ти се чудиш Нищо, живот и здраве ще се научиш
          Е, пък, как да не си личи, като се има предвид локацията в която е купил в София? Квартал, без основни социални дадености и инфраструктура, засенчен от северен склон на една от най-високите куполни планини в България! Усоя, на усойното, без инфраструктура. Възможна причина да реве у темата, като карпатска мечка...тарикат, обаче, купувал от строителя, хахахаха
          Last edited by Bailor; 12.01.2023, 21:44.

Коментар

Хахахахах Песииии? Кво шЪ кажеш братле?
            Тва е лесно, брокера е написал една 9-тка повече....Не е за първи път, но се среща и обратното или цена на квадрат обявена за цената за покупка и т.н.....
            Матрял....::-)

Коментар

Едва ли, аз с брокерази не съм се занимавал, купувал съм от строители, но ако ми се наложи да купя, пак не бих купил чрез брокери.
              Едно ще ти напиша и ти като ,Каръков, правиш една основна грешка, не си гледаш интереса. Мога да го кажа със сигурност защото когато ми каза какво се случва с руснаците ,ти който живееш на морето не се възползва от ситуацията, а аз на секундата се прибрах от 2000 км. и купих къща с намаление на повече от 50 % от цената тогава при това преди голямото поскъпване. Имаш готови пари не се подвеждай ,че ще можеш да пазаруваш на едро и много евтино, следи пазара и когато нещо ти хареса гледай да се договориш за добра цена като използваш всяка ситуация в твоя полза. Ако ме послушаш после ще ми благодариш

Коментар

• Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
                https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...pas&f1=4&fe7=1

Ето как се вдигала средната цена:
                Хахахахах Песииии? Кво шЪ кажеш братле?

Коментар

• Докато тук смятате някакви имагинерни 1-2% доходност от наеми, койна направи 20% за 2 месеца.

Коментар

• Първоначално изпратено от Chio Разгледай мнение

Колоната в хола е запазена марка за новото с-вп. Нещо като ©
                    Ох..., болна тема. В любимата ми сграда имаше останал 1 апарт с 2 колони в дневната и 1 колона в една от спалните....ама на средата... уникално ! Трябва много дизайн....Вися 1-2 години без никой да го вземе, а аз можех да се разбера със строителя за прИмоция....Не го взех...
                    А сега цената е тройна....

Коментар

• https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...pas&f1=4&fe7=1

Ето как се вдигала средната цена:

Коментар

Ще праиме ли залог кое е повече светлата площ или терасите ? :-)
                        Колоната в хола е запазена марка за новото с-вп. Нещо като ©

Коментар

• Първоначално изпратено от Дюри Разгледай мнение

Ама, ти наистина се занимаваш с имоти от скоро и малко Гледам, че се учудваш от неща с които се сблъскваме от години и им знаем номерата, а ти се чудиш Нищо, живот и здраве ще се научиш
                          Едва ли, аз с брокерази не съм се занимавал, купувал съм от строители, но ако ми се наложи да купя, пак не бих купил чрез брокери.

Коментар

Сваля, на онази спрвка се вижда, че е свалил, в самата обяне - не, явно има някакви врътки да не се вижда в самата обява, че е намалена цена.

Коментар

Различни причини - надценили се, брокерски номера, липса на търсене.... Имаше 1 мезонет готов наблизо дето го мъчиха поне 3 години / цените се вдигат, а той все надолу/.
                              Тази справка генерира гледания и брокитата правят чудеса да са в нея / виждал съм по 10 промени с 1 евро нагоре и надолу , за да е в справката/...
                              Както написах обаче вече не я гледам, сега я издирих заради теб :-)
                              Целият пазар е такъв, но имаше много лесни пари и сравнително малко предлагане, сега предлагането се удвои а парите изчезнаха и следва пак същия сценарий, като предишния цикъл, но вече с много повече имоти на пазара.

Коментар

Сваля, на онази спрвка се вижда, че е свалил, в самата обяне - не, явно има някакви врътки да не се вижда в самата обява, че е намалена цена.
                                Какво ти написах ? Брокитата правят чудеса да са в справката :-)
                                Бетерчо, тук леко ме разочароваш. Вещ си в една от най-измамните сфери, а брокитата така да те меткат и да им верваш :–)
                                Last edited by pesimist4o na kvadrat; 12.01.2023, 20:39.

Коментар

Working...
                                X