If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Интересно ми е, дали ако предположим, че си бил убеден какво предстои, въпреки че никой не ти е вярвал си успял да използваш в твоя полза тази прогноза. Или просто сега се биеш в гърдите колко си прозорлив.
Изобщо не е прозорлив, ако беше щеше да си купи апартамент още 2017 г. и да не ми пише дивотии ,че е нямало. Имаше и още как. Днес, да го продаде и след две години да купи два примерно. Сега е само избиване на компллекси ! Съжалявам, Кавръков, но това ми е мнението без да те обиждам. Само голи факти.
1.Събитоето тип криза 2020 година ,що подигравки бяха преди това ,Март идело ,ха ха направо ме скъсваха от подигравки и хоп дойде Март ,ДОЙДЕ 13 МАРТ ,Беше петък и какво ?
Ами ЗАТВОРИХА СВЕТА !Заради Ковид ,и тогава СТУПОР,МЪЛЧАНИЕТО НА АГНЕТАТА ,х аха !
Това е ,сега някой ще каже ама не си познал не знам си какво ,НИКОЙ не може да предскаже че банките ще разтворят кесите до откат ,това направиха но събитието/а и кризата трябваше да е тогава/,го предсказах аз с точност до деня и месеца.
Путин влезна в Украйна и заплахата от 3 световна все още е НА МАСАТА
Интересно ми е, дали ако предположим, че си бил убеден какво предстои, въпреки че никой не ти е вярвал си успял да използваш в твоя полза тази прогноза. Или просто сега се биеш в гърдите колко си прозорлив.
Юлка какво толкоз се пенявЯт всички с тва евро? Нали сме в борд, имали някакво значие дали ще му викаме лев или евро? Не е ли същата понци схема?
Епа нали с нещо требе да си чешем клавиатурките!
Виж ся - за мен риска някой полит.бунак да отмени борда и отвърже лева ще си го има, докато има лев.
Затуй по-добре да няма лев! Мани я тая носталгия, и прочее глупости.
Иначе като ги знаем колко са (не)кадърни нашите управници - ясно е, че е по-добре борд. Но при условие, че ти се отваря шанс да печаташ евра под надзора на Ецб /според квотата или както там/ и да водиш истинска монетарна политика <> пред опцията да нямаш монетарна, а само фискална политика, тъй като трябва да си КУПУВАШ еврата /реално докато сме в борд - точно това правим! паричната маса може да расте само ако расте валутн. компонента на резерва/ - което при един остро влошен търговски баланс - води до остро свиване на пар. маса и тогава ще си припомним всички кво значи криза /позабравили сме явно/!
А едно е да си роб /в борд/, съвсем друго е да си пълноправен член на ЕЗ - изобщо няма място за сравнение! Не знам какво има да го обсъждаме? Все едно да правим референдум и да чакаме бай Мангал да ни каже да закриваме ли Аеца или нещо от сорта!
Еврото е отрова от дългове,това е дългово робство облечено в лъскава опаковка
има и плюсове, но изместваме темата
единият е много по-добра защита за депозитите до 100К евро... виж ако го намалят на 25К както се говореше по едно време .. тогава отпада
вторият е удобство за туризма и инвестициите, но там имаме други проблеми..
важното е борда да стои, че да не правят глупости много много управляващите (под глупости визирам печатане на пари и да дават на хората 'да имат')
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Напротив!
Ако зависеше от мен - отдавна да сме разкарали лева!
Има смисъл ако сам можеш да си управляваш валутата.
Като е вързана в борд - е все тая, даже е по-скоро спънка.
не е късно
даже може и лост да използваш като изплющиш един хубав кредит на хубава лихва (бони каза, че няма да ги пипат и с кредитите е мед и масло) - имаш имоти ще заложиш. 10г бичи цикъл какво е... нищо работа ...поне още 10 ще изкара ... нали така
2029-та ще продадеш богато
Ха ха Някой помни ли прогнозите на Бони за кредитите колко били сладки,изгодни с ниски лихви и че лихвите щели да са ниски?
Коментар