IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение

Ратко, чакането продължава вече 8-ма година. Кажи кога ще приключат мъките, че се препълни перона.
    не ми се щеше да внасям излишна тревога, но къде 2029 се очаква
    препоръка е

Коментар

• През януари 2023 г. общият показател на бизнес климата запазва приблизително нивото си от декември 2022 година. Повишение на показателя е регистрирано в промишлеността и търговията на дребно, докато в строителството и в сектора на услугите се наблюдава понижение.

https://nsi.bg/bg/content/20047/%D0%...B8%D0%BD%D0%B0

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

ще има, просто трябва малко да се изчака....
        Ратко, чакането продължава вече 8-ма година. Кажи кога ще приключат мъките, че се препълни перона.

Коментар

• Първоначално изпратено от Meandmyself Разгледай мнение

Е да де, ама трябваше да тръгне 2020 надолу. Ти сещаш ли се по ковида какво предвиждахте?
          Не знам накъде и как ще тръгне, към момента спад просто няма.
          В този форум информацията е толкова извратена, че няма как да се разбере какво се случва, още по-малко какво ще се случи.
          При 20% инфлация, застоя при цената на НИ си е чист спад.

Коментар

Е да де, ама трябваше да тръгне 2020 надолу. Ти сещаш ли се по ковида какво предвиждахте?
            В този форум информацията е толкова извратена, че няма как да се разбере какво се случва, още по-малко какво ще се случи.
            те на теслътъ и намалиха цената, ама на котура в забутана страна и забутан град не мърда
            Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

ще има, просто трябва малко да се изчака....
              препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение

Mи да де той пазара тръгва надолу след като стигне до едно и също ниво

Коментар

Не бях отварял сайтовете с обяви, но днес констатирам, че в района в който купувам във Варна и следя от 2018та насам:
                  - няма никакъв спад в цената на кв.м. в сравнение с миналата година
                  - то и преди нямаше, в момента съвсем няма предлагане на свестни неща
                  - никакви руснаци не продават на безценица, една от лъжите, които се лансираше тук от варнянския криптомелеонер
                  - никакъв спад в цените на наемите, въпреки че сме в мъртъв сезон
                  - всеки ден ми звънят брокери да ме питат за под наем, обявата ми е от октомври
                  ТОВА се случва на пазара реално в момента, не лъжете и не подвеждайте хората...
                  Как са продажбите, а предлагането, а търсенето? Отговори ще получите съвсем скоро, само следете форума и не само.
                  Click image for larger version

Name:	Capture1.JPG
Views:	1
Size:	54.5 КБ
ID:	4018877

Коментар

• Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение

Само ако ми се мерне в обявата някое от имената "Лъвов Мост", "Сливница" или "Опълченска" моментално я затварям.
                    Около НДК бръснарниците никнат като гъби даже и Шведска има на Витошка -
                    Click image for larger version

Name:	Capture.JPG
Views:	1
Size:	73.9 КБ
ID:	4018875

Коментар

Не бях отварял сайтовете с обяви, но днес констатирам, че в района в който купувам във Варна и следя от 2018та насам:
                      - никакви руснаци не продават на безценица, една от лъжите, които се лансираше тук от варнянския криптомелеонер
                      Mи да де той пазара тръгва надолу след като стигне до едно и също ниво

Коментар

• Не бях отварял сайтовете с обяви, но днес констатирам, че в района в който купувам във Варна и следя от 2018та насам:

Коментар

• Първоначално изпратено от unimog Разгледай мнение
                          Локация, локация, локация -

https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...nk=8vs9kk&f1=2

Хинт - в район, в който се появи BARBЕR SHOP цените се сриват.
                          Само ако ми се мерне в обявата някое от имената "Лъвов Мост", "Сливница" или "Опълченска" моментално я затварям.

Коментар

Следователно на ипотекарите им е спукана работата, защото играта загрубява.
                            Чак пък спукана не е.
                            В Европа масово ипотеките са с някакви фиксирани проценти поне за 10г напред, но пък новите ги бият яко и това много сериозно блокира пазара на НИ и се наблюдава вече значителен спад на броя сделки - европа и САЩ визирам

Тук сме поне 9м назад... сефте

това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от Chio Разгледай мнение

Хм, ако брокерът на "бизнес" дамата е действал по този начин, освен за иск за вреди и един хубав пердах до синьо, преди това е за прокурор. Така ли работите - с подкупи, за да премахнете конкуренцията при продажбата? Надявам се да е разказвате приказки от 1000 нощ - първо, насърчавате измами, второ - правите на пух и прах и малкото доверие, което може да се има на посредниците, трето - подканвате за саморазправа между продавачи и брокери.

Или сте направили оферта за покупка над обявената?
                              Ти кво предлагаш в случая? Да бях поискал 10% отстъпка от цената ли? Така щях да купувам като отличниците тука - с десетилетия и накрая на мама и тати до семейната спалня.
                              Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

Утре ще е това -
                                Индекс ЛЕОНИА Плюс за 30.01.2023: 1.81%

Вместо това -

1/27/2023

https://www.euribor-rates.eu/en/
                                Може би затова Ноември месец средната лихва по ипотеките в Германия е 3.6%, а на острова на стабилноста България е 2,8%. Това е преди увеличението с 0.5% декември и преди очакваното евентуално увеличение с още 0.5% след 2 дена.

Коментар

Working...
                                X