Това, че мутренските кичозни кръчми и хотели са празни, е добър знак. Хората осъзнаха, че няма смисъл да пълнят гушите на някакви перачи, които се напъват да дерат с цени, по-високи от в Испания например, което е смехотворно. Пожелавам им да затворят дружно и да осъзнаят, че да блъскаш у фитнесо не е като да правиш биснес.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Zalmoxis Разгледай мнениеКоледно парти: не
Увеличение: да, 10% ( миналата беше по-малко)
Бонус: да, 1 заплата ( миналата година беше три заплати)
Берекет верси
Коледно парти : Да ,
Бонуси : -до 2 заплати на 4 месечие
Коментар
-
Първоначално изпратено от ivanvg93 Разгледай мнение
Пич,
Наеми си добър психиатър. Сериозно го казвам
тези дето са имали пари и са чакали мяуто, ей така откачат малко, ама какво да правиш...съдба.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ivanvg93 Разгледай мнение
Пич,
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнениеhttps://www.investor.bg/a/538-pazari...vriyskiya-temp
ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА
ТОП ТОП ТОП НОВИНА !!!!!
Банкерчетата по стара от времето на викингите традиция си искат чадъра когато времето навън стане облачно и загърми !!!
Стара като света приказка но винаги актуална ...ха ха
Де Гиндос: ЕЦБ ще продължи да покачва лихвите с подобен на декемврийския темп
На заседанието си през февруари 2023 г. банката ще увеличи лихвите с нови 50 базисни пункта, смята централният банкер на Литва
По-рано в понеделник Гедиминас Шимкус, гуверньор на централната банка на Литва, каза, че „няма съмнения“, че на следващото си заседание през февруари ЕЦБ ще одобри същото лихвено повишение.
„Единствено се връщаме към неутралните лихвени проценти. До този момент все още се намирахме в приспособяваща се парична политика“, каза той пред репортери във Вилнюс.
Петер Кажимир, начело на регулатора в Словакия, изрази мнение, че връщането на инфлацията под контрол ще изисква не само ограничаващи растежа лихвени проценти, но и задържането им там „за много по-дълго“.
„Временното охлаждане на икономиката няма да е достатъчно, за да се успокои ценовият ръст и постепенно да се върне към желаните равнища“, каза той в свое изявление. „За нас това означава, че ще трябва да покачим основния лихвен процент значително по-високо спрямо днес“.
БЕЗ ПРОШКА !!!!! БЕЗ МИЛОСТ !!!
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
2007-ма продадох панел на 950 ойро.. ново люкс с ватата и тук там еталбонд беше над 1100
2012 се пазарих в Гоцето за един пентхаус около 750 идваше с акт16 прилична сграда на прилично място...не свалиха 8% и не стана сделкатано беше принципен въпрос.
в тази сграда 2008-ма пролетта бяха продавали на 1350...не помня тогава май още са нямали и акт16...
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнениеСега намерих стари обявявления от чси (след като купих, остана ми някой лев, та бях решил да ставам рентиер), гледайте какво чудо беше тогава и си направете сметката какво предстои:
Ап 92 кв на ул Студентска публикувана на 8,7,2013 цена 135 120 лв - нестанала. Липса на наддаване.
2 ри опуит на 14,02,2014 обявен за 97 320 лв - пак няма купувач.
3 ти опит на 24,11,2014 г - цена 87 600 лв.
Снимки на обвата
- 1 like
Коментар
-
https://www.investor.bg/a/538-pazari...vriyskiya-temp
ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА
ТОП ТОП ТОП НОВИНА !!!!!
Банкерчетата по стара от времето на викингите традиция си искат чадъра когато времето навън стане облачно и загърми !!!
Стара като света приказка но винаги актуална ...ха ха
Де Гиндос: ЕЦБ ще продължи да покачва лихвите с подобен на декемврийския темп
На заседанието си през февруари 2023 г. банката ще увеличи лихвите с нови 50 базисни пункта, смята централният банкер на Литва
По-рано в понеделник Гедиминас Шимкус, гуверньор на централната банка на Литва, каза, че „няма съмнения“, че на следващото си заседание през февруари ЕЦБ ще одобри същото лихвено повишение.
„Единствено се връщаме към неутралните лихвени проценти. До този момент все още се намирахме в приспособяваща се парична политика“, каза той пред репортери във Вилнюс.
Петер Кажимир, начело на регулатора в Словакия, изрази мнение, че връщането на инфлацията под контрол ще изисква не само ограничаващи растежа лихвени проценти, но и задържането им там „за много по-дълго“.
„Временното охлаждане на икономиката няма да е достатъчно, за да се успокои ценовият ръст и постепенно да се върне към желаните равнища“, каза той в свое изявление. „За нас това означава, че ще трябва да покачим основния лихвен процент значително по-високо спрямо днес“.
БЕЗ ПРОШКА !!!!! БЕЗ МИЛОСТ !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Видял си въшки :-)
Аз все пак купих Януари 2007 в Гоцето и цената му при спада не беше достигната.... Януари 2007, а не 2005. 2005 бяха около 30% надоле поне под началото на 2007.
Има ясни и видни криви на сайта
2012 се пазарих в Гоцето за един пентхаус около 750 идваше с акт16 прилична сграда на прилично място...не свалиха 8% и не стана сделкатано беше принципен въпрос.
в тази сграда 2008-ма пролетта бяха продавали на 1350...не помня тогава май още са нямали и акт16...това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от tetris12 Разгледай мнение
Все пак цената е от значение, дори и да имаш възможност да минеш и без кредит или с по-малък такъв.
Голям спад на цените е с 95% основна причина невъзможност, а не липса на желание....:-)Last edited by pesimist4o na kvadrat; 19.12.2022, 16:59.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
За да върнат до нивата от 2016, а това в моят случай е делено на 3 защото тогава купувах най-вероятно хората няма да има с какво да ги купуват тези имоти.... Така че тогава не е до желание, а до възможности, които предвид това че съм средностатистически келнер най-вероятно няма да имам....:-)
Очевидно е че няма човек, който да цели всичко перфектно...невъзможно е иначе трябваше първата ми покупка да я продам след 18 месеца и да купя 2 с парите след 3-4 години с лихвата от депозита.... Така че 20-30% спад или ръст не е важно, а е важно да се купува когато можеш....тва за мен....за други може да е различно...
Коментар
-
Първоначално изпратено от tetris12 Разгледай мнение
Може би ще видим цените от 2016-2018 в следващите 2-3 години, но може и да греша
и да грешиш, твое мнение си е и няма кой да те съди за това.
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Лапачката е голяма, докато не дойде такъв кът Мъск и не измете половината, но въпреки това, да не се усети, че ги няма.
Тук в темата мисля има доста ИТ-та така че те са по-наясно от мен, че аз не съм първа ръка....
Коментар
Коментар