IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 6000 Разгледай мнение

Той хубаво ти го е показал жалко че нямаш макар и бегла представа от тая графика
    Важното е че го показва гугъл преводача и трябва да се има предвид от Джеромката, баба Лагард и 60WC
    Last edited by unimog; 02.02.2023, 10:09.

Коментар

• Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение

Като продавам мляко по 3.60 вместо по 2 лева какво да правя кеша освен да купувам тули , а вие да ми плащате наем ?
      Т.е. аз ще имам пари за тули, вие не....:-)
      Тухлите били поевтинели пресметнати в мляко бе Песи

Пак ни прекараха, мляко е трябвало да купуваме

Коментар

• Първоначално изпратено от unimog Разгледай мнение

То все едно вече е почнала от икономическа гледна точка -

Рекордьор в поскъпването у нас остават яйцата. Повишението на цената при тях достигна 70% и това се дължи на дефицит заради войната в Украйна.

https://www.24chasa.bg/biznes/article/13663328

Драстичен ръст в цената на прясното мляко у нас - мина 3.50 лв. Във Франция е 2 лв.

https://www.24chasa.bg/biznes/article/13663707

Цените на горивата отново тръгнаха нагоре

https://www.24chasa.bg/biznes/article/13663542

ПС. Дали ще има пари за ТУЛИ?
        Тука си прав Унинемог

Ето аз си спомням че единственият случай когато имотите поскъпнаха беше когато млякото от 2лв стана 1лв ама не мога да се сетя коя година беше

Коментар

Да не ползваш и ти Гугъл преводача?
          Нека да изчакаме Кавръка да ни го преведе
          Айде стига с това печатане. Ако не е Ковид никога не би се печатило повече от 15% на година. Има си граници , които не се прекрачват.
          На този фон 1-2% лихва по депозитите в банките си е супер

Коментар

Това ми показа гугъл преводача -
            [ATTACH=CONFIG]n4019925[/ATTACH]
            Той хубаво ти го е показал жалко че нямаш макар и бегла представа от тая графика

Коментар

Рекордьор в поскъпването у нас остават яйцата. Повишението на цената при тях достигна 70% и това се дължи на дефицит заради войната в Украйна.

Драстичен ръст в цената на прясното мляко у нас - мина 3.50 лв. Във Франция е 2 лв.

Като продавам мляко по 3.60 вместо по 2 лева какво да правя кеша освен да купувам тули , а вие да ми плащате наем ?
              Т.е. аз ще имам пари за тули, вие не....:-)

Коментар

• Първоначално изпратено от ВълчоМечков Разгледай мнение

Разбира се, че ще се дистанцирам, пък и кийп-калм ще бди това да не се случва. След карцера вече съм нов човек.
                Сега само трябва да свикнем с 2039-та и всичко ще е наред.
                Колко население се очертава да населява 111 хил км2 тогава?

Джокер - от гугъл преводача, че е най-точен

Click image for larger version

Name:	Capture1.JPG
Views:	1
Size:	60.2 КБ
ID:	4019937

Коментар

• Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение

Пише, че американците, нямало да вдигат тавана, щели да си изплатят целия дълг и нямало да печатат долари
                  Да не ползваш и ти Гугъл преводача?
                  Нека да изчакаме Кавръка да ни го преведе

Коментар

Лордиевич, защо го купи тоя апарт в Бургас? 3-тата световна тепърва ще започва. Да купиш апарт сега е като да си купил фабрика на 8 септ 1944. Трябваше да изчакаш до 2039-та. Сега като падне бомбата в Бургас, после да не оревеш орталъка. Не прави поне грешката да купуваш и гараж там.

Last edited by unimog; 02.02.2023, 09:59.

Коментар

• Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение

Ако се дистанцираш от обидите по мой адрес - може. Иначе има една игнор-листа, в която вече фигурират няколко ника. Теб и лордчето засега ви оставям извън нея, поне човек може да се посмее като ви чете ако не друго.
                      Разбира се, че ще се дистанцирам, пък и кийп-калм ще бди това да не се случва. След карцера вече съм нов човек.
                      Сега само трябва да свикнем с 2039-та и всичко ще е наред.

Коментар

[ATTACH=CONFIG]n4019925[/ATTACH]
                        Пише, че американците, нямало да вдигат тавана, щели да си изплатят целия дълг и нямало да печатат долари

Коментар

"There's only one way forward here and that's for Congress to raise the debt ceiling so that the United States can pay all of its obligations when due,”
                          Federal Reserve Chairman Jerome Powell said during a press conference Wednesday.

Ако може някой от понижителите да ми го преведе че гугъл ми превежда разни глупости че пари щяло да се печатат
                          Click image for larger version

Name:	Capture.JPG
Views:	1
Size:	45.1 КБ
ID:	4019925

Коментар

Джонка, надявам се да заровим томахавката на войната и да си помагаме в търсенето на евтини имоти.
                            Сигурен съм, че ти ще ми помогнеш да намеря желания имот имайки предвид, че знаеш всички оферти наизуст. Знам, че нямаш интерес и желание да купуваш имот в БГ, но и съм сигурен, че няма да оставиш обява да ти се изплъзне от вниманието.
                            Ако се дистанцираш от обидите по мой адрес - може. Иначе има една игнор-листа, в която вече фигурират няколко ника. Теб и лордчето засега ви оставям извън нея, поне човек може да се посмее като ви чете ако не друго.

Коментар

"There's only one way forward here and that's for Congress to raise the debt ceiling so that the United States can pay all of its obligations when due,”
                              Federal Reserve Chairman Jerome Powell said during a press conference Wednesday.

Ако може някой от понижителите да ми го преведе че гугъл ми превежда разни глупости че пари щяло да се печатат
                              Неее… не искам пак! Стига с това печатане! Моите спестявания са в долари, не искам да си остана в малката стая при мама! Лихвите трябва да вдигат, а не да има нови дългове и количествени улеснения.

Коментар

• Първоначално изпратено от ejonny2376

Пак ли ти? Значи предстоят поредните няколко седмици простотии, докато те баннат за пореден път.
                                Джонка, надявам се да заровим томахавката на войната и да си помагаме в търсенето на евтини имоти.
                                Сигурен съм, че ти ще ми помогнеш да намеря желания имот имайки предвид, че знаеш всички оферти наизуст. Знам, че нямаш интерес и желание да купуваш имот в БГ, но и съм сигурен, че няма да оставиш обява да ти се изплъзне от вниманието.

Коментар

Working...
                                X