Първоначално изпратено от unimog
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от unimog Разгледай мнениеЗаформя се бизнес за Ястребовски зад океана, повече да внимават жабетата с кредити у нас.08:30 USD GDP (QoQ) (Q3) 3.2% 2.9% 2.9% 08:30 USD GDP Price Index (QoQ) (Q3) 4.4% 4.3% 4.3% 08:30 USD GDP Sales (Q3) 4.5% 4.0% 08:30 USD Initial Jobless Claims 216K 222K 214K
Коментар
-
Какво стана сега ?
Това дето тръбяха ,че кризата щяла да е кратка май се оказа обратното
https://www.investor.bg/a/515-ikonom...lzhi-do-2024-g
Швеция е изправена пред риск рецесията да продължи до 2024 г.
Изглежда, че слабият растеж няма да достигне дъното си преди 2024 г., предупредиха от финансовото министерство
- 1 like
Коментар
-
Заформя се бизнес за Ястребовски зад океана, повече да внимават жабетата с кредити у нас.08:30 USD GDP (QoQ) (Q3) 3.2% 2.9% 2.9% 08:30 USD GDP Price Index (QoQ) (Q3) 4.4% 4.3% 4.3% 08:30 USD GDP Sales (Q3) 4.5% 4.0% 08:30 USD Initial Jobless Claims 216K 222K 214K
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
да не съм чул лоша дума за бони!
В крайна сметка лошия вестоносец е другарката Нинова
Коментар
-
Жилищата в центъра на Лондон са изгубили една четвърт от стойността си за пет години
Индексът на цените на жилищата на имотния портал Zoopla за декември показва, че домовете в центъра на британската столица са поевтинели в номинално изражение със 7% от 2017 г. насам. Ако се вземе предвид и инфлацията, спадът на цените на жилищата в централните райони е достигнал в реално изражение една четвърт.
Тенденцията ще продължи и през следващата година, считат анализатори на имотния портал. Цените в британската столица вероятно ще намалеят с между 5% и 8% спрямо прогнозата за 5% на национално ниво.
Търсенето на жилища е намаляло наполовина тази година, съобщава Zoopla, като годината е започнала със силна активност, а втората половина е отчетен спад с резкия ръст на лихвите по ипотечните кредити след пазарните сътресения, породени от минибюджета на правителството през септември. Когато измерва търсенето, Zoopla взема предвид кандидат-купувачи, които се свързват с брокери за конкретни домове, а не потребители, които оглеждат имоти на сайта ѝ.
https://www.investor.bg/a/534-novini...-za-pet-godiniLast edited by unimog; 22.12.2022, 16:38.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнениеhttps://www.dnes.bg/politika/2022/12...udjetyt.554859
Ратко,
Сега разбра ли защо Бонка ти е сърдита и влиза остро във форума и не желае да пише в него ?
Виновника е Румен Радев
Нинова: Замразени доходи, заеми и милиарди за изтребители – това е бюджетът
Основният виновник за това бил Румен Радев
Сам се сети от коя партия е тя и с какво се занимавапрепоръка е
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Нещо с тези приончета които даже са над мокета и не са скрити не е много май-измислено ,то по същата логика може да просто да закрепиш мокета във всички страни заедно с первазите и пак няма да мръдне ?
То е същото
У нас модата на мокетите замина със соца ,сема сме на ламинат ,май на Запад не точно така
Съвременните мокети са много хубави. Особенно за спалня. Омекотяват всеки шум и са радост за босите крака. Няма по добро.
- 1 like
Коментар
-
Какво означава да хванеш правилно вертикала и хоризонтала ?
Плочките са с правилни форми,помещението също ?
Когато започнеш ,нали се слагат една до друга ,какво може да се обърка ?
Каква е разликата с гипскартона ?,гипскартона не е ли повече занимавка да го закрепиш първо едно на ръка,после имаш и върху него мазане на лепило ,не е ли по трудоемко това ?
Наклона при мозайката нали си го има ,поне така казаха по -долу ?
В баните също има чупки и допълнителни обеми за вентилазция, за щрангове, за тоалентна чиния с вградено казанче и за всякакви каквито си ги измислиш.
Всички тези допълнителни обеми трябва да отговарят на по-горното.
Няма идеални помещения и всички разминавания ги оправяш с гипскартона. Това е лесно. Не правиш конструкция, лепиш гипскартона към стената.
Като имаш мозайка започваш с половин плочка нагоре защото после плочките с които довършваш ще ги режеш индивидуално за да паснат.
Коментар
-
https://www.dnes.bg/politika/2022/12...udjetyt.554859
Ратко,
Сега разбра ли защо Бонка ти е сърдита и влиза остро във форума и не желае да пише в него ?
Виновника е Румен Радев
Нинова: Замразени доходи, заеми и милиарди за изтребители – това е бюджетът
Основният виновник за това бил Румен Радев
Сам се сети от коя партия е тя и с какво се занимава
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Майстора233 Разгледай мнениеБахти накрая ми се изясни.
Що не моем си намерим жени.
Те избегали при тея майстори - вундеркинтовци.
ПП Да вземем да побързам да сложим джолано с картофите у фурната. Че мойта да не земе и тя да избега.
аз мойта с това я държа в шах
и, че понякога успявам да сменя крушка
иначе така един познат викнал майстор да прави банята
и една седмица, две, три ...бах тая баня. а та каква била работата
и като я завърши, жена му избяга с майсторапрепоръка е
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от vikhunter Разгледай мнение
На летвичките /гриперите/ има пирончета в двете посоки. О едната страна са големи и са за прихващане към пода. Има за бетон, има и за дърво. От горната страна има много остри пирончета/те са по-малки/, които са забити така, че са нагоре и са насочени под ъгъл към стената. Захващането на мокета сава към тези пирончета. Те са къси и не се усещат после през мокета. Захващат само долната му, твърда част.
Изключително съм доволен от мокетите /вече четвърта година/ много меки и приятни за краката. Има и дебела подложка. Супер е.
Задължително от инструментите е да имаш инструмента, който е като голям секач силно разширен отпред. Това, с което в клипа изпъва мокета, като го рита с коляно на мен не ми свърши работа. Мокета ми е дебел и инструмента само скуби материята.
То е същото
У нас модата на мокетите замина със соца ,сема сме на ламинат ,май на Запад не точно така
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение
Сурва, сурва година!
Лакома, ипотечна гърбина...
Признавам те !
Цар на колажите ,силни и топ в целта ,шом повишителите си ги слагат за аватари ,нямаш грешка
Жив и здрав
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от unimog Разгледай мнениеТук няма спирачка, играта загрубява -
21.12.2022
Euribor 1 Woche 1,804 % Euribor 1 Monat 1,913 % Euribor 3 Monate 2,102 % Euribor 6 Monate 2,645 % Euribor 12 Monate 3,176 %
Лакома, ипотечна гърбина...
- 4 Харесвания
Коментар
-
Това го гледах и не можах да разбера как се закрепи мокета ,сложи летвите и подложката и после мокета ,но тези летви каква им е ролята ?
Той ги сложи преди мокета по ъглите ,после как стана самото закрепване ?
Изключително съм доволен от мокетите /вече четвърта година/ много меки и приятни за краката. Има и дебела подложка. Супер е.
Задължително от инструментите е да имаш инструмента, който е като голям секач силно разширен отпред. Това, с което в клипа изпъва мокета, като го рита с коляно на мен не ми свърши работа. Мокета ми е дебел и инструмента само скуби материята.
Коментар
Коментар