Първоначално изпратено от better
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Потърси ги мързи ме...Беха 26 или 28К по спомен...
Коментар
-
Можеш и по-добре.... Приходите в бюджета са с над 1 млрд повече от миналата година...т.е икономиката /инфлацията/ е на шеС....
А това че държавата има повече разходи е = на повече тули.... Автогол Ботич....:-)
От де ще дойдат тез пари ве? От моя и твоя дирник, со кръв ще ги вземат ако трябваНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Тука къртиш миФки с туй....:-) Само Юлката може да го конкурира туй твърдение ,,,, Винаги ама винаги риска е корелиран с потенциалната доходност
Възможно е имот който е сега 500К след 3 години да е 400К...дори според мен задължително , но след това за няколко години ще стане 800К :-)
Това колко ще стане след няколко год не е важно, освен ако с тези пари (800к) можеш да си купиш същото количество олиВо, сиренИ, картофи, арпаджик, яйца и т.н.
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Дай инфо да видим дали са били повече.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
Я ни виж платежния баланс.
1 МИЛИАРД на минус спрямо миналата година само за 2 месеца. А нямаме криза. А като я обявят официално лятото?
А това че държавата има повече разходи е = на повече тули.... Автогол Ботич....:-)
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zalmoxis Разгледай мнение
Въпросът ми е от чисто любопитство, благодаря!
- 1 like
Коментар
-
Всъщност пак грешиш - разрешителните тогава бяха повече..... Иначе си отговорил сам на част от нещата - строежи се спират защото няма кой да ги построи /демография/ или не са продадени на желаната цена = нЕма промоции....
Коментар
-
Освен имоти и депозити има и други активи, които с по-малък риск носят повече доходност. При имота основния риск е да струва 400 000 след 3 години.
Възможно е имот който е сега 500К след 3 години да е 400К...дори според мен задължително , но след това за няколко години ще стане 800К :-)
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение
Ще се разровя. Хоп, намерих го. Това е каталунска измишльотина, т.е. ва̀жи само за автономна област каталуня. От 2015 г. - ей го в техния ДВ:
https://www.boe.es/diario_boe/txt.ph...OE-A-2015-9678
Предвид цялата каталунска каша, имайте си едно наум при подобни експерименти.
Коментар
-
Сега е по-зле защото нямаше такова бурно строителство и имаше повече млади, които да купуват. Отделно кредите не бяха колосалната сума от 80 млрд лв. Безработицата и високите лихви ще дойдат може би догодина, вече се усеща, започнаха да затварят ресторанти и дискотеки, магазини, банкови клонове, строежи (искаш ли снимки), които дори на ковида си бачкаха.
Last edited by pesimist4o na kvadrat; 06.03.2023, 17:03.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
Я ни виж платежния баланс.
1 МИЛИАРД на минус спрямо миналата година само за 2 месеца. А нямаме криза. А като я обявят официално лятото?
Коментар
-
Дай инфо за всички сделки.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Дюри Разгледай мнение
Имам непрекъсната връзка с брокерката ми ,която до ден днешен не ме е лъгала или да ми приказва неща които искам да чувам. Не продавам, но винаги съм готова да купувам и винаги когато имам време следя пазара на имоти не само в БГ
Има ОГРОМНО значение защо е имало дисконт и това също е от голямо значение защото на мен в акъла ми не е да видя спад ,а да намеря такъв без значение защо и за какво. Ако искаш ще припомня и защо го имаше този кратък спад при положение ,че сте забравили или ,че не сте прочели пишещите тук. Не се сърдя ако ме питат по два пъти
- 1 like
Коментар
-
Прочети пак какво съм написал - че падат според АВ, но това не са всички сделки....Всичките сделки все още не падат...., но и това ще стане скоро предполагам
Коментар
Коментар