IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от facingthesun Разгледай мнение

Колега, тъй като ми трябва един гараж на определено място, а няма да откажа и читава маломерка ако ми хареса, се загледах в обявите, включително из групите въ фб. Няма намаление. Тук говорим за имоти, не за рибата на лидъл.
    Сигурен ли си?

на 4 фeвруари
    Click image for larger version

Name:	imoti-4.2.23.jpg
Views:	1
Size:	44.8 КБ
ID:	4031338

Днес 25 февруари:

Click image for larger version

Name:	imoti-25-2-23.jpg
Views:	1
Size:	34.3 КБ
ID:	4031339

Коментар

• Първоначално изпратено от ВМПП Разгледай мнение

Колега, в четвъртък отидох до Лидл и ми направи впечатление, че цените на месо, риба и т.н са необичайно високи. Сутринта пак отидох да купя кроасани и гледам, че на почти всичкото месо и риба са сложили зелени етикети т.е срока на годност изтича и цената е надолу с 50%. Често пазарувам в Лидл и такова масово намаление на месо не нях виждал, явно хората просто не го купуват.
      Колега, тъй като ми трябва един гараж на определено място, а няма да откажа и читава маломерка ако ми хареса, се загледах в обявите, включително из групите въ фб. Няма намаление. Тук говорим за имоти, не за рибата на лидъл.

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

миналата седмица две сгради предлагани от хоум2ю с рекламно видео топ както си трябва

​​​​​10% промо отстъпка
        10% при сключване на договора
        90% на акт16 (това като възможност, но сигурно който иска ще му вземат парите и веднага)

2023-та ще е годината на ексклузивните промоции

​​​​​
        А, дано сега, при тези промоции, понижители от последния ден, почнат, освен да ги разглеждат, да почнат и да ги купуват. Скептик съм обаче, щом топ понижителя за деситилетието , е пренасочил средствата си към друг актив.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение

Жалко за шестгодишните усилия и нерви.
          Друго имах в предвид.Кеша в момента се насочва в друга посока,сам се сети накъде ,оня ден имаше жокер от мен,ама си траеш

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение

много жалко.
            те още от2017-та строители, банкери, брокери и жокери му даваха инфо от извора
            и пак едно голямо нищо.

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

една жена ми каза, но не разбрах точно за какво говори
              обаче ми изглежда достоверно и мисля да го споделя
              миналата седмица две сгради предлагани от хоум2ю с рекламно видео топ както си трябва

​​​​​10% промо отстъпка
              10% при сключване на договора
              90% на акт16 (това като възможност, но сигурно който иска ще му вземат парите и веднага)

2023-та ще е годината на ексклузивните промоции

​​​​​
              това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
                Онзи ден имах делови разговор с банката.Инвестиционен отдел,парата вече е поела по различен път,имотите не са и цел вече.Имам го черно на бяло.Който има и пари и желание да се ориентира овреме.

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
                  Онзи ден имах делови разговор с банката.Инвестиционен отдел,парата вече е поела по различен път,имотите не са и цел вече.Имам го черно на бяло.Който има и пари и желание да се ориентира овреме.
                  И в кой фонд с 2&20 таксички те набухаха? Щатски бондове ли?

Коментар

• Онзи ден имах делови разговор с банката.Инвестиционен отдел,парата вече е поела по различен път,имотите не са и цел вече.Имам го черно на бяло.Който има и пари и желание да се ориентира овреме.

Коментар

• Първоначално изпратено от Laconic Разгледай мнение

Изключително объркан и неориентиран си! Цените вече падат, а лихвите ще се увеличават още и задълго, защото такива като теб си мислят, че ще прекарат банките! Това с банките, досега не се е получавало на никой!
                      Добре, щом съм объркан и неориентиран и лихвите ще се увеличават за дълго ти колко контракта продаде да направиш лудите пари. Щото Виж как стоят нещата като се слагат пари на масата от снощи

Джулиус цитира допитване пак без пари там. Като са ви толкова големи устите шортове или путове на двугодишни американски бондове или някой шорт бонд индекс. Има ги във всички платформи. На европйския пазар няма много добри инструменти като за вас но поне американския колкото искате.

Коментар

Никакви цени не падат. Има ли пост на понижител, в който да не присъства частицата Ще. Кажете какво се случва, а не какво ще стане. Това с ще то вече десет години се предъвква.
                        Колега, в четвъртък отидох до Лидл и ми направи впечатление, че цените на месо, риба и т.н са необичайно високи. Сутринта пак отидох да купя кроасани и гледам, че на почти всичкото месо и риба са сложили зелени етикети т.е срока на годност изтича и цената е надолу с 50%. Често пазарувам в Лидл и такова масово намаление на месо не нях виждал, явно хората просто не го купуват.

Коментар

Никакви цени не падат. Има ли пост на понижител, в който да не присъства частицата Ще. Кажете какво се случва, а не какво ще стане. Това с ще то вече десет години се предъвква.
                          Самата дума инвестиция е равна на "ще" , това какво се случва днес, няма никакво значение., важно е какво ще се случва след 3~5~10 год.

П.с цената на дизела падна на 2.80 от 3.60 преди само 2 месеца.
                          Last edited by fred23; 25.02.2023, 18:25.

Коментар

• Никакви цени не падат. Има ли пост на понижител, в който да не присъства частицата Ще. Кажете какво се случва, а не какво ще стане. Това с ще то вече десет години се предъвква.

Коментар

• Първоначално изпратено от bcon Разгледай мнение

След 1-2 тримесечия лихвите тръгват надолу. Пазарите в момента слагат септември-октомври 25 пункта надолу или поне права линия и от там надолу. И това е в САЩ където хем инфлацията пак тръгна нагоре хем няма рецесия. А в Германия рецесия почна това тримесечие. Докато се наканите Лагард ще позлати всяка тухла в Европа и ще се подпише на нея като на банкнота в знак на безкрайната ликвидност която ще осигури. А вие ще робувате на хазяите ако намерите работа изобщо и банките преценят дали произхода на парите ви е достатъчно зелен и политически коректен.
                              Изключително объркан и неориентиран си! Цените вече падат, а лихвите ще се увеличават още и задълго, защото такива като теб си мислят, че ще прекарат банките! Това с банките, досега не се е получавало на никой!
                              Last edited by Laconic; 25.02.2023, 18:10.

Коментар

• Първоначално изпратено от bcon Разгледай мнение
                                След 1-2 тримесечия лихвите тръгват надолу. Пазарите в момента слагат септември-октомври 25 пункта надолу или поне права линия и от там надолу. И това е в САЩ където хем инфлацията пак тръгна нагоре хем няма рецесия.

Инвеститорите в САЩ се отказват от залозите за спад на лихвите заради упоритата инфлация

Инвеститорите, които в продължение на месеци залагаха, че Федералният резерв на САЩ ще намали лихвите тази година, са принудени да се откажат от тези залози заради данните, които предполагат, че високата инфлация ще се задържи. Движението при фючърсите показва, че инвеститорите
                                все повече се доближават до мнението, че Фед няма да понижи лихвите поне до 2024 г.

Коментар

Working...
                                X