Първоначално изпратено от ВМПП
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ВМПП Разгледай мнение
Колега, в четвъртък отидох до Лидл и ми направи впечатление, че цените на месо, риба и т.н са необичайно високи. Сутринта пак отидох да купя кроасани и гледам, че на почти всичкото месо и риба са сложили зелени етикети т.е срока на годност изтича и цената е надолу с 50%. Често пазарувам в Лидл и такова масово намаление на месо не нях виждал, явно хората просто не го купуват.
Ядковите млека са по 2 евро в Германия, тук ги направиха 8.09 лв. Сирене за мазане Филаделфия е 5 лв., в Немско - 99 цента. Не коментираме яйцата въобще, дето ние си имаме производство и не калкулираме дори международен транспорт.
Дано се разбере кой помпа цените - производителите, браншови картели, доставчиците или веригите. Щото докато си говорим за имоти, трябва да слагаме и какво остава за ипотеката, след като хапнеш.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
е точно от бъртрам взима пример
и вече 5 поредни години изпуска момента
защото когато бъртрам казва, цените ще паднат, не купуайте
той самия купува зз
като каже, скачайте трупешката в импулса
акцията прави стабилно гмуркане
да вземе и да спре да мисли
да вземе FOMO и да се надъхва
преди да купя първата земя си казах и отнесох подигравки.
,
ПП Кавръчето е много гъвкав в последно време. Приятно съм изненадан.
Last edited by bertram; 26.02.2023, 01:29.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от манимемене Разгледай мнение
Ориентирай се и ти. Добивът на нефт ще намалява, съответно суровините свързани с него - също. Намери някоя изоставена каменна кариера и събирай в нея пластм. бутилки, автомобилни гуми. Сега за тях, заради екологията, може и пари да искаш за складирането им, а по-късно пари ще вземаш за тях, като за вторични суровини. Потърси някоя ивица (парцел), непригодна за строеж, към която никой не проявява интерес, но която би била подходяща за зарядна станция за ел. автомобили. Или нещо подобно. Помисли за промените които предстоят в световвен, па и в регионален мащаб и се насочи натам. А не после да се ядосваш, как не си се усетил, а други са го направили. Вземи пример от Бертрам (ЗЗ)!, Вложи парите си в друго, остави тия жилища, вариантът за "под наем" никак не е лош, май така се очертава за в бъдеще.
- 1 like
Коментар
-
така, де, така
накавръка заради такива теоретици стои на 40 в децката
Коментар
-
Пример за това, че събира ЗЗ, а не се е вторачил само в а-ти. За другото - какво,кога, как, къде, за колко вече сам да си мисли. Никъде нема "месено и обесено".
накавръка заради такива теоретици стои на 40 в децката
- 4 Харесвания
Коментар
-
е точно от бъртрам взима пример
той самия купува зз
акцията прави стабилно гмуркане
Коментар
-
Ориентирай се и ти. Добивът на нефт ще намалява, съответно суровините свързани с него - също. Намери някоя изоставена каменна кариера и събирай в нея пластм. бутилки, автомобилни гуми. Сега за тях, заради екологията, може и пари да искаш за складирането им, а по-късно пари ще вземаш за тях, като за вторични суровини. Потърси някоя ивица (парцел), непригодна за строеж, към която никой не проявява интерес, но която би била подходяща за зарядна станция за ел. автомобили. Или нещо подобно. Помисли за промените които предстоят в световвен, па и в регионален мащаб и се насочи натам. А не после да се ядосваш, как не си се усетил, а други са го направили. Вземи пример от Бертрам (ЗЗ)!, Вложи парите си в друго, остави тия жилища, вариантът за "под наем" никак не е лош, май така се очертава за в бъдеще.
той самия купува зз
акцията прави стабилно гмурканеLast edited by ratten; 25.02.2023, 23:46.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнениеОнзи ден имах делови разговор с банката.Инвестиционен отдел,парата вече е поела по различен път,имотите не са и цел вече.Имам го черно на бяло.Който има и пари и желание да се ориентира овреме.
Коментар
-
сгоден гараж в точно определена локация е като 6 от 35
но може пък да излезе нещо
важно е да си готов с кеша в пазвата и да нямаш против удари с лакти в ребрата.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
А, естествено, ако говорим за имоти, и на мен ми трябва гараж на определена локация, но за момента този гараж е пълен мираж, не като цена, а ДОРИ КАТО ПРЕДЛАГАНЕ!!
но може пък да излезе нещо
важно е да си готов с кеша в пазвата и да нямаш против удари с лакти в ребрата.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Сега вече директно ми плащат.Виж каква трансформация само
- 2 Харесвания
Коментар
-
много жалко.
те още от2017-та строители, банкери, брокери и жокери му даваха инфо от извора
и пак едно голямо нищо.
- 4 Харесвания
Коментар
-
много жалко.
те още от2017-та строители, банкери, брокери и жокери му даваха инфо от извора
и пак едно голямо нищо.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от facingthesun Разгледай мнение
Колега, тъй като ми трябва един гараж на определено място, а няма да откажа и читава маломерка ако ми хареса, се загледах в обявите, включително из групите въ фб. Няма намаление. Тук говорим за имоти, не за рибата на лидъл.
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар