IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ВМПП Разгледай мнение

Колега, в четвъртък отидох до Лидл и ми направи впечатление, че цените на месо, риба и т.н са необичайно високи. Сутринта пак отидох да купя кроасани и гледам, че на почти всичкото месо и риба са сложили зелени етикети т.е срока на годност изтича и цената е надолу с 50%. Често пазарувам в Лидл и такова масово намаление на месо не нях виждал, явно хората просто не го купуват.
    Месото им не е за купуване и без намаление, а на ръба на срока е за боклука

Коментар

• Първоначално изпратено от ВМПП Разгледай мнение

Колега, в четвъртък отидох до Лидл и ми направи впечатление, че цените на месо, риба и т.н са необичайно високи. Сутринта пак отидох да купя кроасани и гледам, че на почти всичкото месо и риба са сложили зелени етикети т.е срока на годност изтича и цената е надолу с 50%. Често пазарувам в Лидл и такова масово намаление на месо не нях виждал, явно хората просто не го купуват.
      Ами нормално, историята с цените на храните вече придобива краските на нарочна спекула и психоза.
      Ядковите млека са по 2 евро в Германия, тук ги направиха 8.09 лв. Сирене за мазане Филаделфия е 5 лв., в Немско - 99 цента. Не коментираме яйцата въобще, дето ние си имаме производство и не калкулираме дори международен транспорт.
      Дано се разбере кой помпа цените - производителите, браншови картели, доставчиците или веригите. Щото докато си говорим за имоти, трябва да слагаме и какво остава за ипотеката, след като хапнеш.

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

е точно от бъртрам взима пример
        и вече 5 поредни години изпуска момента
        защото когато бъртрам казва, цените ще паднат, не купуайте
        той самия купува зз
        като каже, скачайте трупешката в импулса
        акцията прави стабилно гмуркане
        изпуска момента за какво
        да вземе и да спре да мисли
        да вземе FOMO и да се надъхва

преди да купя първата земя си казах и отнесох подигравки.

,
        ПП Кавръчето е много гъвкав в последно време. Приятно съм изненадан.
        Last edited by bertram; 26.02.2023, 01:29.
        това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от манимемене Разгледай мнение

Ориентирай се и ти. Добивът на нефт ще намалява, съответно суровините свързани с него - също. Намери някоя изоставена каменна кариера и събирай в нея пластм. бутилки, автомобилни гуми. Сега за тях, заради екологията, може и пари да искаш за складирането им, а по-късно пари ще вземаш за тях, като за вторични суровини. Потърси някоя ивица (парцел), непригодна за строеж, към която никой не проявява интерес, но която би била подходяща за зарядна станция за ел. автомобили. Или нещо подобно. Помисли за промените които предстоят в световвен, па и в регионален мащаб и се насочи натам. А не после да се ядосваш, как не си се усетил, а други са го направили. Вземи пример от Бертрам (ЗЗ)!, Вложи парите си в друго, остави тия жилища, вариантът за "под наем" никак не е лош, май така се очертава за в бъдеще.
          Добива на нефт скоро няма да намалее, Китай и Индия ще формират 40 % от световната икономика, ще им трябва петрол, и то не малко. Опек ще компенсира намаленото производство на САЩ и Европа.

Коментар

така, де, така
            накавръка заради такива теоретици стои на 40 в децката
            Не е до теория, а до нюх... е и късмет си трябва. Да ти кацне птиченцето на...рамото.

Коментар

Пример за това, че събира ЗЗ, а не се е вторачил само в а-ти. За другото - какво,кога, как, къде, за колко вече сам да си мисли. Никъде нема "месено и обесено".
              така, де, така
              накавръка заради такива теоретици стои на 40 в децката

Коментар

той самия купува зз
                Пример за това, че събира ЗЗ, а не се е вторачил само в а-ти. За другото - какво,кога, как, къде, за колко вече сам да си мисли. Никъде нема "месено и обесено".

Коментар

Ориентирай се и ти. Добивът на нефт ще намалява, съответно суровините свързани с него - също. Намери някоя изоставена каменна кариера и събирай в нея пластм. бутилки, автомобилни гуми. Сега за тях, заради екологията, може и пари да искаш за складирането им, а по-късно пари ще вземаш за тях, като за вторични суровини. Потърси някоя ивица (парцел), непригодна за строеж, към която никой не проявява интерес, но която би била подходяща за зарядна станция за ел. автомобили. Или нещо подобно. Помисли за промените които предстоят в световвен, па и в регионален мащаб и се насочи натам. А не после да се ядосваш, как не си се усетил, а други са го направили. Вземи пример от Бертрам (ЗЗ)!, Вложи парите си в друго, остави тия жилища, вариантът за "под наем" никак не е лош, май така се очертава за в бъдеще.
                  той самия купува зз
                  Last edited by ratten; 25.02.2023, 23:46.

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
                    Онзи ден имах делови разговор с банката.Инвестиционен отдел,парата вече е поела по различен път,имотите не са и цел вече.Имам го черно на бяло.Който има и пари и желание да се ориентира овреме.

Коментар

сгоден гараж в точно определена локация е като 6 от 35
                      но може пък да излезе нещо
                      важно е да си готов с кеша в пазвата и да нямаш против удари с лакти в ребрата.
                      Така е, само да изпадне,дори с ПК , съм готов моментално да го захлупя.!

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение

А, естествено, ако говорим за имоти, и на мен ми трябва гараж на определена локация, но за момента този гараж е пълен мираж, не като цена, а ДОРИ КАТО ПРЕДЛАГАНЕ!!
                        сгоден гараж в точно определена локация е като 6 от 35
                        но може пък да излезе нещо
                        важно е да си готов с кеша в пазвата и да нямаш против удари с лакти в ребрата.

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение

Сега вече директно ми плащат.Виж каква трансформация само
                          Е, то така е лесно, хващаш първия дърт крокодил и заживяваш при нея,а твоите средства ги набиваш в американски акции, Вълшебен план, но аз имам и по-вълшебен.

Коментар

много жалко.
                            те още от2017-та строители, банкери, брокери и жокери му даваха инфо от извора
                            и пак едно голямо нищо.
                            Както е казал НВ народа, " Голям праз" , Ние през това време нали не сме спали, а сме си инвестирали, да му мислят обитателите от замръзналия перон.

Коментар

много жалко.
                              те още от2017-та строители, банкери, брокери и жокери му даваха инфо от извора
                              и пак едно голямо нищо.
                              Сега вече директно ми плащат.Виж каква трансформация само

Коментар

• Първоначално изпратено от facingthesun Разгледай мнение

Колега, тъй като ми трябва един гараж на определено място, а няма да откажа и читава маломерка ако ми хареса, се загледах в обявите, включително из групите въ фб. Няма намаление. Тук говорим за имоти, не за рибата на лидъл.
                                А, естествено, ако говорим за имоти, и на мен ми трябва гараж на определена локация, но за момента този гараж е пълен мираж, не като цена, а ДОРИ КАТО ПРЕДЛАГАНЕ!!

Коментар

Working...
                                X