Първоначално изпратено от silistra
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ВълчоМечков Разгледай мнение
Ти се смей сега, а аз ще ти се посмея когато ти дойде предизвестието за повишаване на наема и новата изравнителна сметка.
Коментар
-
Ти се смей сега, а аз ще ти се посмея когато ти дойде предизвестието за повишаване на наема и новата изравнителна сметка.
- 1 like
Коментар
-
Е не става за гастарбайтери, така е.
В Бриз купуват само комплексари, понеже е “най-предпочитаното място за живеене във Варна”
- 1 like
Коментар
-
Най-големият испански имотен сайт предвижда обръщане на цикъла до шест месеца. Ще пазарувам
Коментар
-
Първоначално изпратено от silistra Разгледай мнениеБриз не става за нищо. Най ми беше смешно това лято когато от една “улица” по байра се беше запътил нов мерседес майбах.
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Я покажи снимка на улицата, да се посмеем.
Коментар
-
Че то на Бриз само такива боклуци има.
Коментар
-
Така ли? Нещо съм изпуснал понижението явно. Тук една рускиня продаваше парцел за 60К евро, а вчера научих, че цената е коригирана "надолу" и новата цена вече е 75К (а я купи за 24 доколкото си спомням, вложи за ограда и облагородяване около 10К). За една необитавана порутена вила съседа попитал за цената Отговорът бил: "Не се продава, но ако имаш едни 150К може да помислим."
https://www.varna24.bg/novini/varna/...uktura-1184902
Коментар
-
Аз съм тук, дай инфо, че живо ме интересуват имоти на промо цени във Варна. Мога и на място да дойда. Апартаменти на 1-ви етаж или без гледки не ме интересуват, както и кутийки от по 45м2. Търся в Бриз.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ВълчоМечков Разгледай мнениеОт седмица събираме пари със съседа от цялата вилна зона за да преасфалтираме централната улица. Та от посетени 67 къщи/вили се оказва, че чужденците са мнозинство. (16 имота са на немци, 12 са на англичани, 11 на рускоговорящи, 5 са на холандци, 1 белгиец, един финландец, 2ма румънци, От разговорите с всички чужденци разбрахме, че още техни сънародници се оглеждат в района и имат намерение да се установят в БГ.
Така де, нашите балъци ходят из швабистан да гастарят, а немците идват пазаруват имоти на морето и се наслаждават на живота.
Вилната зона решихме, че ще събираме годишна сума от всеки по подобие на етажната собственост, с разликата че парите ще отиват за ремонти за улиците, осветлението и озеленяването. Вилната зона ще стане нещо като затворен комплекс.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Кеша досега трябваше да е прибран. Осъзнаваш ли кво говориш? Дори аз не успях да разпределя кеша както трябва и навреме. Даже хипотетично да приемем вашите утопии за лихви и банк сейф това се прави с нови депозити. За да ме привлече банка трябва поне 5% да ми сервира веднага и то за кинти вече вложени там. Това няма да се случи, само ако Путин с Американците ни поделят по някакъв начин цяла Европа. Но риска е минимален, само около 10% мисля. Купува се когато никой не е купил. За да си жус. Сега и перона е по добре да си седи на задника, не за да чака ниски цени, а за да не похарчи и буфера който трябва да има. Безплатен съвет от доктор. Вие си се учете там по вашите науки, ние от време на време ще реагираме контра. Лакмус сте! И не го осъзнавате.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Но ти си в дъната, убеден съм. Казах ти, капитализирай. Лакомията се наказва жестоко. Ти чел ли си Библията, знаеш ли 7-те смъртни гряха?
https://prnt.sc/2BHftcLGtvgq
Коментар
-
Ела във Варна, да ти покажа.
Коментар
Коментар