IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от segato Разгледай мнение

Хаха даже не те е срам да си кажеш. Какви акъли раздаваш като не можеш да си платиш парното и водата и ти ги плащат съседите ? Ми ти си за социални помощи бе човек.

Автоматизираните системи могат да се манипулират след като данните се импортират в базата. Винаги обаче има логове , които се пазят по compliance причини и ако се установи някакви несъответствия може дори да се стиггне до проверка на лог файла. Най-често не е необходимо зашото има тестове , който ще установяат разликите. Отделно , че повечето системи не разрешават директно да се променят данни а изискват да се добавят корекции и нещата лъсват веднага
    То не е въпроса дали можеш или не можеш въпроса е да метнеш системата
    Седни си слаб 2 пак не мож позна за какво иде реч
    Запомни че винаги всяка една система се манипулира на входа ,а не инсайд или на изхода ,на входа .
    Преди 10 години си бях манипулирал данните от личната карта и в последствие бях напред с няколко хиляди долара ,пример ти давам само за да ме разбереш това е вход ,значи аз на входа съм Иван ,на изхода съм Георги
    Last edited by X_Y; 01.05.2023, 22:54.

Коментар

Хаха даже не те е срам да си кажеш. Какви акъли раздаваш като не можеш да си платиш парното и водата и ти ги плащат съседите ? Ми ти си за социални понощи бе човек.
      Ако тези бяха малцинство е ОК, но лошото е, че са мнозинство и ти изглеждаш глупак в техните очи. Никога няма да се оправи тази държава с този матриал и затова инвестицията в НИ винаги ще е губеща...

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

Това естествено е предимство тоя ръст. Ама пък в такъв случай отсрещната страна може да се въоръжи като прецени,че няма шанс срещу двуметров мъж. Както се случи с Багата.
        Колкото до случаят-аз не съм го нагрубил тоя,просто му свирнах с клаксона.Откъде накъде ще си прави каквото поиска на пътя и аз ще му мълча?Не съм ескалирал конфликт.Даже като се зурлеше не му влязох в тона.
        Никакво предимство не е зашото като си седнал в колата никой не знае колко си голям докато не излезнеш , а ако се стигне дотам значи вече си осрал пейзажа

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение

България няма невъзможни неща ,това е Америка на Балканите .Електронните водомери,се компрометира срещу 1000 лева ,не мога да пиша за детайли но това е планирано схемата е плащаш но с корекции и то в твоя полза даже е по лесно ,у нас не плащам за парно водата също я плащам с дискаунт.
          Хаха даже не те е срам да си кажеш. Какви акъли раздаваш като не можеш да си платиш парното и водата и ти ги плащат съседите ? Ми ти си за социални помощи бе човек.

Автоматизираните системи могат да се манипулират след като данните се импортират в базата. Винаги обаче има логове , които се пазят по compliance причини и ако се установи някакви несъответствия може дори да се стиггне до проверка на лог файла. Най-често не е необходимо зашото има тестове , който ще установяат разликите. Отделно , че повечето системи не разрешават директно да се променят данни а изискват да се добавят нови записи с корекции и нещата лъсват веднага
          Last edited by segato; 01.05.2023, 22:46.

Коментар

Аз съм 2 метра 100 кила и по принцип трудно ми стигат зъбите, ма като съм със семейството а и по принцип след като минах 30-стата си година , на пътя съм по-нисък от тревата , ни гък ни стон. Ако ше играя тото , ше е в тотопункта
            Това естествено е предимство тоя ръст. Ама пък в такъв случай отсрещната страна може да се въоръжи като прецени,че няма шанс срещу двуметров мъж. Както се случи с Багата.
            Колкото до случаят-аз не съм го нагрубил тоя,просто му свирнах с клаксона.Откъде накъде ще си прави каквото поиска на пътя и аз ще му мълча?Не съм ескалирал конфликт.Даже като се зурлеше не му влязох в тона.
            Last edited by mirodes; 01.05.2023, 22:38.

Коментар

Ти прочете ли какво съм написал?Че ще си събира зъбите АКО МЕ НАПАДНЕ. Ти ако те нападнат ще им отдаваш чест ли?Или ще се защитиш?
              А аз никога не бих ударил пръв,независимо какво ми кажат.
              Аз съм 2 метра 100 кила и по принцип трудно ми стигат зъбите, ма като съм със семейството а и по принцип след като минах 30-стата си година , на пътя съм по-нисък от тревата , ни гък ни стон. Ако ше играя тото , ше е в тотопункта

Коментар

• Първоначално изпратено от Конан-Варварина Разгледай мнение

Споко Трайче, идва времето и на електронните водомери, там манипулацията ще е доста по-трудна и скъпа. Ако примерно всеки божи ден домакинство потребява примерно 1м2 вода и това в продължение на година, то при 0 консумация водомера ще подава сигнал към ВиК. И хоп проверка... И стока е така вече в някои страни.
                България няма невъзможни неща ,това е Америка на Балканите .Електронните водомери,се компрометира срещу 1000 лева ,не мога да пиша за детайли но това е планирано схемата е плащаш но с корекции и то в твоя полза даже е по лесно ,у нас не плащам за парно водата също я плащам с дискаунт.

Коментар

Това е върховна проявя на простащина. Вижте ме кой съм аз,щото карам скъпа кола и за мен правилата не важат.Друг въпрос е ,че повечето такива малоумници карат престижни марки коли, ама на 10 плюс години. Тия с истински скъпите коли не се държат така.
                  Така е, тези повечето с такива джипове, не са си сменяли гумите от 5 години.
                  От друга срана ме изкефи един с Е-клас мерц, човека хем му отнех предимство, хем взаимно си се извинихме с жестове. Той беше с костюм, колан и вратовръзка и от колата дънеше fur Elize на Бетховен, та може да си е помислил, че и той се е залисал нещо...

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение

Знам за разликата в обстоятелствата, фокусирах се върху "неизбежна отбрана", като юридическо словосъчетание.
                    Общо взето ако те нападнат имаш право да се защитиш. Не само теб,но и твои близки или други хора.Но може да има превишаване на пределите на неизбежната отбрана.Тънки са нещата.
                    Но ще ти дам един съвет-няма превишаване на пределите на неизбежната отбрана ако това се дължи на уплаха или смущение .Затова ако някой те нападне и му счупиш зъбите казвай,че си бил много уплашен и си реагирал инстинктивно.

Коментар

• Първоначално изпратено от Конан-Варварина Разгледай мнение

Споко Трайче, идва времето и на електронните водомери, там манипулацията ще е доста по-трудна и скъпа. Ако примерно всеки божи ден домакинство потребява примерно 1м2 вода и това в продължение на година, то при 0 консумация водомера ще подава сигнал към ВиК. И хоп проверка... И стока е така вече в някои страни.
                      Това в Бг преди или след 2039 ще стане?

Коментар

Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
                        Тука си много прав, преди 10-тина години си пия ракията на "Съединението" с шефа на КАТ на първо в неговия двор, който живееше срещу мен. Спря един с нова Х5 срещу входната ми врата на двора. Не му беше за вярване какво му наговорих....

Това е върховна проявя на простащина. Вижте ме кой съм аз,щото карам скъпа кола и за мен правилата не важат.Друг въпрос е ,че повечето такива малоумници карат престижни марки коли, ама на 10 плюс години. Тия с истински скъпите коли не се държат така.
                        Пред входната врата или пред гаража ? Нормално е да ти спорат пред входната врата. Улицата е на всички.

Коментар

А да си помислил , че може да те изчака да минеш и да хвърли някоя тухла и да удари някой от семейството ти ? Комплекси не се избиват на пътя. Зъби, мъби, това са празни приказки за тинейджъри. Като е в кола е лотария. Ако беше излязъл някоя гигант друга песен щеше да пееш.
                          То не е толкова проблема дали е гигант или джудже, а колко е откачен индивида. Аз като съм със семейството съм много кротък и миролюбив и изобщо не се паля. Иначе като ергенчета какви бели сме правили по мачове и дискотеки. Даже в любимото Банско се бяхме сбили с едни местни момчета, голям панаир беше и то за глупости...

Коментар

А да си помислил , че може да те изчака да минеш и да хвърли някоя тухла и да удари някой от семейството ти ? Комплекси не се избиват на пътя. Зъби, мъби, това са празни приказки за тинейджъри. Като е в кола е лотария. Ако беше излязъл някоя гигант друга песен щеше да пееш.
                            Ти прочете ли какво съм написал?Че ще си събира зъбите АКО МЕ НАПАДНЕ. Ти ако те нападнат ще им отдаваш чест ли?Или ще се защитиш?
                            А аз никога не бих ударил пръв,независимо какво ми кажат.

Коментар

Опиц беше убил крадеца,след като оня е бягал от него. Не е имало неизбежна отбрана. Неизбежна отбрана имаше,когато в Бургас един моторист застреля една мутра, който го беше нападнал.И го оправдаха.
                              Но естествено по-добре да се избягват такива конфликти.Аз затова и веднага казах какъв съм, щото го усетих,че тоя е простак.
                              Знам за разликата в обстоятелствата, фокусирах се върху "неизбежна отбрана", като юридическо словосъчетание.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение

Тука си много прав, преди 10-тина години си пия ракията на "Съединението" с шефа на КАТ на първо в неговия двор, който живееше срещу мен. Спря един с нова Х5 срещу входната ми врата на двора. Не му беше за вярване какво му наговорих....

Коментар

Working...
                                X