Първоначално изпратено от Конан-Варварина
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнениеПървоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Тука си много прав, преди 10-тина години си пия ракията на "Съединението" с шефа на КАТ на първо в неговия двор, който живееше срещу мен. Спря един с нова Х5 срещу входната ми врата на двора. Не му беше за вярване какво му наговорих....
Това е върховна проявя на простащина. Вижте ме кой съм аз,щото карам скъпа кола и за мен правилата не важат.Друг въпрос е ,че повечето такива малоумници карат престижни марки коли, ама на 10 плюс години. Тия с истински скъпите коли не се държат така.
Коментар
-
Първоначално изпратено от segato Разгледай мнение
А да си помислил , че може да те изчака да минеш и да хвърли някоя тухла и да удари някой от семейството ти ? Комплекси не се избиват на пътя. Зъби, мъби, това са празни приказки за тинейджъри. Като е в кола е лотария. Ако беше излязъл някоя гигант друга песен щеше да пееш.
Коментар
-
А да си помислил , че може да те изчака да минеш и да хвърли някоя тухла и да удари някой от семейството ти ? Комплекси не се избиват на пътя. Зъби, мъби, това са празни приказки за тинейджъри. Като е в кола е лотария. Ако беше излязъл някоя гигант друга песен щеше да пееш.
А аз никога не бих ударил пръв,независимо какво ми кажат.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Опиц беше убил крадеца,след като оня е бягал от него. Не е имало неизбежна отбрана. Неизбежна отбрана имаше,когато в Бургас един моторист застреля една мутра, който го беше нападнал.И го оправдаха.
Но естествено по-добре да се избягват такива конфликти.Аз затова и веднага казах какъв съм, щото го усетих,че тоя е простак.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Тука си много прав, преди 10-тина години си пия ракията на "Съединението" с шефа на КАТ на първо в неговия двор, който живееше срещу мен. Спря един с нова Х5 срещу входната ми врата на двора. Не му беше за вярване какво му наговорих....
Коментар
-
Опиц беше убил крадеца,след като оня е бягал от него. Не е имало неизбежна отбрана. Неизбежна отбрана имаше,когато в Бургас един моторист застреля една мутра, който го беше нападнал.И го оправдаха.
Но естествено по-добре да се избягват такива конфликти.Аз затова и веднага казах какъв съм, щото го усетих,че тоя е простак.
Коментар
-
Ами хубаво. Тогава ще има неизбежна отбрана ако ме нападне и щеше да яде здрав бой.
- 1 like
Коментар
-
Много ме дразнят такива, които щом са се качили на скъпи коли си мислят, че могат да правят каквото си поискат. И винаги им бибиткам.Друг въпрос е Тундра на 10-15 години колко скъпа кола е.Ама тоя се мислеше за много велик.
Коментар
-
Хм, неизбежна отбрана....мислил си си да извадиш пистолет...тогава, лесно можеш да се превърнеш от адвокат в затворник. Питай бай Данчо Опиц, с него редовно се черпим в "Дъбчето".
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
Мире, бъди баща за пример. Покажи кой коли и беси у вашио район. Щом е с Тундра нема проблем, само да не е със Секвоя и да живее в Банкя, че тогава става малко по-сложно
- 1 like
Коментар
-
Ами хубаво. Тогава ще има неизбежна отбрана ако ме нападне и щеше да яде здрав бой.
Коментар
-
Ами аз затова се представих какъв съм. Иначе малоумник като тоя може да скочи и на бой и после да си събира зъбите по асфалта.И мен после да разкарват по полицията. А при един бой може и от един удар да има фатални последици.И той излезе от колата и почна да се дърви. Аз не съм слизал от колата.Още повече бях със семейството си.
Коментар
-
Някои хора толкова обичат адвокатите, че с това ти представяне, можело е да засилиш агресията му.
Коментар
-
Стига бе човек, ше ме умориш от смях. Е какво толкова ше се случи ? Най-много следвашия път да изядеш шамарите и да си седнеш на д-то. Не се влиза в разправии на пътя , никога не знаеш тоя отсреща какъв идиот може да се окаже. Тук излизането от колата се счита за заплаха а много хора имат оръжие и ....В България шанда да попаднеш на някой с оръжие е по малък, ма не знам дали си спомняш Стойчо Стоилов от Литекс какво му се случи последния път ( сигурен съм че е бил последния път) когато се направи на бабаит
Коментар
Коментар