Първоначално изпратено от ejonny2376
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Zalmoxis Разгледай мнение
Къде е това? В Банско ли?
Отдавна тече процес при банките за дигитализация, и затваряне на банкови офиси, но съм сигурен че знаеш.. ;-)
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ВълчоМечков Разгледай мнение
Аз също се присъединявам към компанията, че облога ни с ратко завърши 0:0. За съжаление никой от фаворитите ни не купи нищо и си останаха в отбора на олимпийците.
ПС: За около 10 минути време бях постнал тук даже нотариалния, че се скарахме жестоко с лордчето и ме предизвика. Това дето съм го купил сега струва колкото няколко в Банско или Албена със същата площLast edited by ejonny2376; 14.09.2022, 18:41.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ВълчоМечков Разгледай мнениеИнфо под сурдинка: Явно от ТВ-то бълват новини, че предстои срив при имотите и вече започнаха да се появяват читави имоти. В сайтовете все още стоят само боклуците, но на място и с инфо от местните хора, нещата са доста по-добре. Номера е да се качиш на колата и да обикаляш. Ето днес освен магазина, най-после намерих къща която хваща око. И къщата и магазина не са през брокита и не са качени в нета. Така навремето стана и с морския ми имот.
пп. магазина, няма да е магазин, а банков офис (уча се от добра учителка)
Отдавна тече процес при банките за дигитализация, и затваряне на банкови офиси, но съм сигурен че знаеш.. ;-)
- 1 like
Коментар
-
Инфо под сурдинка: Явно от ТВ-то бълват новини, че предстои срив при имотите и вече започнаха да се появяват читави имоти. В сайтовете все още стоят само боклуците, но на място и с инфо от местните хора, нещата са доста по-добре. Номера е да се качиш на колата и да обикаляш. Ето днес освен магазина, най-после намерих къща която хваща око. И къщата и магазина не са през брокита и не са качени в нета. Така навремето стана и с морския ми имот.
пп. магазина, няма да е магазин, а банков офис (уча се от добра учителка)
Last edited by ВълчоМечков; 14.09.2022, 18:21.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
И трите ми имота са купени от строител, който е купил парцелите. Последния ми имот, който купих, ще е готов догодина. Месец май приключиха с поръчките на материалите, направих доплащане за плъзгащи прозорци, затова знам. Иначе благодаря за поканата.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
едене пиене ясно ами от третото ще има ли (така де сгодни женици)
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
В момента където и да отидеш на почивка извън БГ - цените са много добри, а качество и обслужване на светлинни години.
Ако искаш паралел на Банско - в Цел ам Зее например: Виенски Шницел (телешки) 20 Евро, Салата 10-15 Евро, Бира 5 Евро. Сравнено с Банско тези цени са да речем X 2, но само ако гледаш най-евтините опции в Банско, при по скъпите цените се изравняват. Като изживяване, като обслужване, като отношение и качество - абсолютно невъзможно всякакво сравнение.
България по всички параметри е с най-лошото възможно съотношение цена-качество. И при ресторанти, и при хотели, и при имоти и при магазини, стоки и услуги - надути цени, селско отношение, само измамници и търгаши. Нормалните хора бяхат с 200 от тази държава.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
бетЕрчо, ако ми позволиш да те пправя малко.
обикновено инвеститора, който често е и строител, не купува парцелите. просто ги обезщетява. до тук за него загубя няма.
ако съзре в далечината дебелия, тихомълком си насяда парцалите и чака. освен ако не иска целенасочено да прЪжне некой бивш люлински квартирант, решил да скокне трупешката в най-престижния квартал на софия - ливадите.
за мат'рялите. никой не купува мат'ряли предварително. няма да обяснявам защо.
не знам, колко от вас са запознати, но след предната криза, вече няма 100% аванс на чертеж с и туш. сега има разсрочено поетапно плащане. което отсява до голяма степен инвеститорите.
пс
искам да ви събера всичките, теб, джонката, бившите кадри, като заплатката и боровин, разбира се ботчо и да ви направя един тиим билдинг.
накавръка няма да каня, за да не покрадва пешкири от хотела.Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
бетЕрчо, ако ми позволиш да те пправя малко.
обикновено инвеститора, който често е и строител, не купува парцелите. просто ги обезщетява. до тук за него загубя няма.
ако съзре в далечината дебелия, тихомълком си насяда парцалите и чака. освен ако не иска целенасочено да прЪжне некой бивш люлински квартирант, решил да скокне трупешката в най-престижния квартал на софия - ливадите.
не знам, колко от вас са запознати, но след предната криза, вече няма 100% аванс на чертеж с и туш. сега има разсрочено поетапно плащане. което отсява до голяма степен инвеститорите.
пс
искам да ви събера всичките, теб, джонката, бившите кадри, като заплатката и боровин, разбира се ботчо и да ви направя един тиим билдинг.
накавръка няма да каня, за да не покрадва пешкири от хотела.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнениеОт Банско се върнах преди 2 дни- бях за 1 седмица на почовка там в бившия Флоримонт сега Гранд хотел Банско. Хотела и обслужването са ок, но примерно в 1 ресторантче на центъра при само 5- 6 човека клиенти 15 минути не дойде сервитьор да ни вземе поръчката.....съответно станахме и си тръгнахме- има още доста да учат как се прави бизнес местните ресторантьори или поне някои от тях. Та за магазин не знам колко ще е вървежно да го отдаваш( много зависи и от цената на която го купиш) но определено ще е по- добре да е на централната пешеходна отколкото горе при лифта, защото малко хора ще се качат до там извън сезона, а за 2- 3 месеца да го отдаваш едва ли ще ти излезе сметката.
Ако искаш паралел на Банско - в Цел ам Зее например: Виенски Шницел (телешки) 20 Евро, Салата 10-15 Евро, Бира 5 Евро. Сравнено с Банско тези цени са да речем X 2, но само ако гледаш най-евтините опции в Банско, при по скъпите цените се изравняват. Като изживяване, като обслужване, като отношение и качество - абсолютно невъзможно всякакво сравнение.
България по всички параметри е с най-лошото възможно съотношение цена-качество. И при ресторанти, и при хотели, и при имоти и при магазини, стоки и услуги - надути цени, селско отношение, само измамници и търгаши. Нормалните хора бяхат с 200 от тази държава.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Благодаря ти скъпа. Преди няколко месеца пак гледах едно магазинче в Банско и докато се назландисам вече е заминало, именно нещо маникюр-педикюр щели да го правят. При мен проблемае, че нямам идея какво ще го правя и дали ще го разработвам, по-скоро под наем.
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Хорото ще поведат строителите, купили парцели и материали на върха, заедно с пишман инвеститорите купили цветни картинки със срок на изпълнение емнайсет год.
не знам, колко от вас са запознати, но след предната криза, вече няма 100% аванс на чертеж с паус и туш. сега има разсрочено поетапно плащане. което отсява до голяма степен инвеститорите.
пс
накавръка няма да каня, за да не покрадва пешкири от хотела.Last edited by ratten; 14.09.2022, 19:23.препоръка е
- 3 Харесвания
Коментар
-
От Банско се върнах преди 2 дни- бях за 1 седмица на почовка там в бившия Флоримонт сега Гранд хотел Банско. Хотела и обслужването са ок, но примерно в 1 ресторантче на центъра при само 5- 6 човека клиенти 15 минути не дойде сервитьор да ни вземе поръчката.....съответно станахме и си тръгнахме- има още доста да учат как се прави бизнес местните ресторантьори или поне някои от тях. Та за магазин не знам колко ще е вървежно да го отдаваш( много зависи и от цената на която го купиш) но определено ще е по- добре да е на централната пешеходна отколкото горе при лифта, защото малко хора ще се качат до там извън сезона, а за 2- 3 месеца да го отдаваш едва ли ще ти излезе сметката.
- 1 like
Коментар
-
Благодаря ти скъпа. Преди няколко месеца пак гледах едно магазинче в Банско и докато се назландисам вече е заминало, именно нещо маникюр-педикюр щели да го правят. При мен концепцията е, че нямам идея какво ще го правя и дали ще го разработвам, по-скоро под наем.
смятал ли си някакво примерно рои?
препоръка е
Коментар
Коментар