IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от tetris12 Разгледай мнение

Кой нормален ще се хване на зелено, само готово с акт 16. То затова сега на зелените инвеститори им разширяват сфинктерите.
    еми, ето и аз това казвам на колегата накавръков, да не се занимава с глупости
    препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от tetris12 Разгледай мнение

Кой нормален ще се хване на зелено, само готово с акт 16. То затова сега на зелените инвеститори им разширяват сфинктерите.
      Стига че Ратко купи на зелено БАШ КОГА ЦЕНРАЛНИТЕ БАНКЕРИ РИПНАХА

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение

Избери си как искаш само -на рибена кост или прави,цената за теб е една и съща иначе на рибена кост е по-скъпо
        е, няма и 5 минути откак;
        "....затова ще ти направя без пари плочките в маломерката"
        що тъй ся?
        Last edited by ratten; 03.05.2023, 15:48.
        препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
          няма да се занимава с глупости и хазарт като зеленото

Коментар

• Първоначално изпратено от Конан-Варварина Разгледай мнение
            Намалявали сделките... Career - Home2u

[ATTACH=CONFIG]n4058787[/ATTACH]
            Ха ха до там ли се докара вече да ровиш в сайтовете на агенциите и да им постваш рекламите ,ами така е като няма други новини в подкрепа на пазара до там се докара ..

Коментар

Намалявали сделките... Career - Home2u
              това трябва да са младите, костюмирани, провинциални брокери,
              за които евго споменаваше
              гле, какви бойни стойки са заели,
              готови са за голямо ръгане с лакти
              Last edited by ratten; 03.05.2023, 15:47.
              препоръка е

Коментар

точно днес ми се разсърди баш майстора, като му казах, че сам ще си лепя плочките в коридора
                имах предвид теб, разбира се
                Избери си как искаш само -на рибена кост или прави,цената за теб е една и съща иначе на рибена кост е по-скъпо

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение

Важното е че ми следиш изявите ,редовен почитател си ми ,затова ще ти направя без пари плочките в маломерката ,надявам се коридора да не е голям или малко антренце нещо
                  точно днес ми се разсърди баш майстора, като му казах, че сам ще си лепя плочките в коридора
                  имах предвид теб, разбира се
                  препоръка е

Коментар

• Намалявали сделките... Career - Home2u

Click image for larger version

Name:	Screenshot 2023-05-02 131810.jpg
Views:	1
Size:	63.8 КБ
ID:	4058787

Коментар

• ZALMOXIS -Следващия горещ кандидат за БАН

Коментар

накавръчко е налял парата в сигурни облигации на 3%
                        а с лихвите пазарува на едро ливади 'субсидийка да капе"
                        със субсидийката ходи на море по африка

...и под статиите намира време да пише
                        nkavrakov1982
                        преди 7 минути

Ха ха ,супер смешно интервю, над 100 пъти повтори фразата като папагал"- банките може еди какво си,сигурно банките можели не знам си какво ,може би друго и може би трето,това да бяхте извикали някой от улицата по добре щеше да каже нещо смислено ,взел нашия хубавец да коментира банките какво щели да направят ,те и те самите не знаят от брокера поканен от Блумбърг знае ,да не говорим как се изцепи че банките щели няколко години на загуба да работят с раздадените кредити ,направо трагедия ,трагед
                        Важното е че ми следиш изявите ,редовен почитател си ми ,затова ще ти направя без пари плочките в маломерката ,надявам се коридора да не е голям или малко антренце нещо

Коментар

ратко, тактиката ти за отвличане на внимание работи безотказно. Ти като сложиш един повишителски коментар, после кольо е зает да напише поне 3 понижителски и деня минал, а огледи няма кой да прави. Това е сигурния начин да не тръгне по огледи на зелено.
                          накавръчко е налял парата в сигурни облигации на 3%
                          а с лихвите пазарува на едро ливади 'субсидийка да капе"
                          със субсидийката ходи на море по африка

...и под статиите намира време да пише
                          nkavrakov1982
                          преди 7 минути

Ха ха ,супер смешно интервю, над 100 пъти повтори фразата като папагал"- банките може еди какво си,сигурно банките можели не знам си какво ,може би друго и може би трето,това да бяхте извикали някой от улицата по добре щеше да каже нещо смислено ,взел нашия хубавец да коментира банките какво щели да направят ,те и те самите не знаят от брокера поканен от Блумбърг знае ,да не говорим как се изцепи че банките щели няколко години на загуба да работят с раздадените кредити ,направо трагедия ,трагед
                          Last edited by ratten; 03.05.2023, 15:34.
                          препоръка е

Коментар

• https://www.plovdiv24.bg/novini/Bylg...-u-nas-1662662

Интересни неща се случват на имотния пазар у нас ?!/какви ли са те ??

Спад в обема на сделките неминуемо ще доведе и забавяне на ръста на цените./ама как така ?

Коментар

• Първоначално изпратено от Zalmoxis Разгледай мнение

Пууу... пак не познах.

(-:
                              е как да не позна
                              ръст до 2039-та
                              препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

Като хвърлиш една топка силно нагоре как се променя сокоростта? Първо хвърчи бързо, постепенно скоростта и намалява докато в един момент не 'увисне' и после почва да пада.

пазарът на НИ не е топка, но е тромав и няма как от максимално ускорение нагоре отраз да премине към пропадане (изключение са форс мажор ситуации като война, природно бествие или краш на финансовата система)
                                Бъртрамчо, готини сравнения правиш, хвърляне на топка с пазар, който аз бих оприличил с изкачване на ленивец по дърво..

.ако ти бях слушал сладките приказки преди две години и един месец, щях да имам един апартамент по-малко. Сега резултата ми е-неслушал и не вярвал на Бертрам в последните години, един апарт повече. Това е.
                                Attached Files

Коментар

Working...
                                X