IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Zalmoxis Разгледай мнение

Пууу... пак не познах.

(-:
    е как да не позна
    ръст до 2039-та
    препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

Като хвърлиш една топка силно нагоре как се променя сокоростта? Първо хвърчи бързо, постепенно скоростта и намалява докато в един момент не 'увисне' и после почва да пада.

пазарът на НИ не е топка, но е тромав и няма как от максимално ускорение нагоре отраз да премине към пропадане (изключение са форс мажор ситуации като война, природно бествие или краш на финансовата система)
      Бъртрамчо, готини сравнения правиш, хвърляне на топка с пазар, който аз бих оприличил с изкачване на ленивец по дърво..

.ако ти бях слушал сладките приказки преди две години и един месец, щях да имам един апартамент по-малко. Сега резултата ми е-неслушал и не вярвал на Бертрам в последните години, един апарт повече. Това е.
      Attached Files

Коментар

Нови метафори си измислил, Берти.. харесват ми.

Така е, докато всичко хвърчи из облаците, имотито не е топка да фърчи, а е здраво стъпило на земята, благодарение на тежестта си, доказала се във времето.
        Сладкодумно-метафоричен е, спор няма.
        Дреме му на берджо за имотите. (него отдавна са го уредили с един семеен от 200м2) Важното е тук лаф да става.
        Last edited by Конан-Варварина; 03.05.2023, 14:53.

Коментар

Не се бъркай мяу-то няма да дойде ПРИ имотите, но там ще се усети сериозно. Кризата ще дойде покрай дисбалансите натрупани през годините на изкуствени ръстове и благоденствие (вкл. сектор НИ) генерирани с помпане на пари(дълг). С печатане никой не се е оправил - това не е приказката за барон Мюнхаузен, който се извадил сам от блатото като се дърпал за косата
          Ще дойде и там, няма вечен ЪП, но ще мине още някоя и друга година. Жалко, че изтриха старата тема по твоя молба, че да ти покажа откога Купата ти пишеше за печатането и как се късаха ластици, отдръпваха се вълни, разкрачваха се ножици и тн.. (все твои термини). Сега гледам си се сетил за печатането. Бравос, имаш напредък.

Коментар

Като хвърлиш една топка силно нагоре как се променя сокоростта? Първо хвърчи бързо, постепенно скоростта и намалява докато в един момент не 'увисне' и после почва да пада.

пазарът на НИ не е топка, но е тромав и няма как от максимално ускорение нагоре отраз да премине към пропадане (изключение са форс мажор ситуации като война, природно бествие или краш на финансовата система)
            Нови метафори си измислил, Берти.. харесват ми.

Така е, докато всичко хвърчи из облаците, имотито не е топка да фърчи, а е здраво стъпило на земята, благодарение на тежестта си, доказала се във времето.

Коментар

• Наскоро гледах интервю на Полина Стойкова и собственика на фирмата.

Според мен е възможно собственикът да е Груьо, защото профилът и личните му данни (които е споменавал тук) съвпадат.

И като възраст също. Говореше спокойно, умно и уверено.

Коментар

• Първоначално изпратено от Конан-Варварина Разгледай мнение

хем пазарът тромав, хем МЯУ-то ще е утре. Ся последно кое е, щото преди време искаше да се обзалагаме, че спадОт щял да бъде по-рано от 2029-та, а сега май вече таргетираш 2029-та. Що така? Лоша новина: и 2029-та няма да е, а 2039-та.
                Не се бъркай мяу-то няма да дойде заради имотите, но там ще се усети сериозно. Кризата ще дойде покрай дисбалансите натрупани през годините на изкуствени ръстове и благоденствие (вкл. сектор НИ) генерирани с помпане на пари(дълг). С печатане никой не се е оправил - това не е приказката за барон Мюнхаузен, който се извадил сам от блатото като се дърпал за косата
                това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

хем пазарът тромав, хем МЯУ-то ще е утре. Ся последно кое е, щото преди време искаше да се обзалагаме, че спадОт щял да бъде по-рано от 2029-та, а сега май вече таргетираш 2029-та. Що така? Лоша новина: и 2029-та няма да е, а 2039-та.

Коментар

Не знам каква е тая фикс идея по чуждите жени, също така не знам модераторите защо толерират такъв "стил" на писане.
                    Чшшшш.... ти не мое да стъпиш на малкия пръст на жена ми бе, лешпер

Дерзай до 2039та.... на 57
                    Спокойно, той ще си дерзае до (поне) 57 и без да го подканваш. Да не е луд да купува на тези цени?
                    Last edited by Конан-Варварина; 03.05.2023, 14:35.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение

Правиш същата грешка, като с двойната лихва и двойната вноска. За да се заличава ръст, трябва да има спад. А, то няма спад на цените, а има спад в големината на ръста. Тоест, ще продължават да поскъпват, но по-малко и по-бавно, това казват.

това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение

Иди под полата на жената и извади кристалнта топка ,може и да познаеш
                        Не знам каква е тая фикс идея по чуждите жени, също така не знам модераторите защо толерират такъв "стил" на писане.
                        Чшшшш.... ти не мое да стъпиш на малкия пръст на жена ми бе, лешпер

Дерзай до 2039та.... на 57

Коментар

Да де имало е ръст и тоя ръст сега пада това каса и Полина Стойкова ,каквото е поскъпнало почва да се изтрива
                          Правиш същата грешка, като с двойната лихва и двойната вноска. За да се заличава ръст, трябва да има спад. А, то няма спад на цените, а има спад в големината на ръста. Тоест, ще продължават да поскъпват, но по-малко и по-бавно, това казват.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение

Плавен спад в ръстовете на цените на жилищата очаква

Планен спад на РЪСТА, е нека поспадне малко ръста, но да продължава да си расте, растежно напред и нагоре в повишение на цените.
                            Да де имало е ръст и тоя ръст сега пада това каса и Полина Стойкова ,каквото е поскъпнало почва да се изтрива

Коментар

Бумът на пазара на имоти у нас приключи !!

Намаляват както сделките, така и ръстът на цените, обясни Добромир Ганев

https://www.pariteni.bg/novini/imoti...kliuchi-245992
                              От сега нататък само загуби ги чакат . Някой беше публикувал - как падат офертите . Как се затварят и чакат дъното .

Коментар

Бумът на пазара на имоти у нас приключи !!

Намаляват както сделките, така и ръстът на цените, обясни Добромир Ганев

https://www.pariteni.bg/novini/imoti...kliuchi-245992
                                Плавен спад в ръстовете на цените на жилищата очаква

Планен спад на РЪСТА, е нека поспадне малко ръста, но да продължава да си расте, растежно напред и нагоре в повишение на цените.

Коментар

Working...
                                X