Първоначално изпратено от ratten
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнениеhttps://m.youtube.com/watch?v=3jsmmP...GAXGG0WGIUaLcE
Най новия подкаст на Красимир Петров.
За миража на ниските лихви,за идващата криза ,за еврото гледайте !
е, не, верно ли на такъв висок гост са сипали кафето в пласмасарка
ужасLast edited by ratten; 22.06.2023, 08:19.препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Бейлъра само с парцела си в София, къщата и да я нямаше ще те смукне със сламка.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
ПП считам, че залитаме да трупаме тухли, а пропускаме да вдигнем конкурентноспособността си и да използваме природни дадености, за да направим България по-добро място.
Това е илюзия в момента - всеки иска да се набута за да краде, и това е така навсякъде на света, но поне се опитват и да вдигнат добавената стойност, ако ще и да е от части за да може да се краде още повече.
Няма как отделните хора да вдигнат конкурентноспособноста си ако държавата не им помага и няма някаква политика по въпроса. Да, има изолирани случаи с добър бизнес план и късмет които успявят, но зад тях има 1000 които не са успели. Виж какво става с розите - уникална култура само по нашите ширини с уникален продукт - и няма кой да го продаде и да го защити. Миналата година видях доста изорани розови ниви. Това с което искаш да се занимаваш не може да се самоиздържа, ако има от някъде да идват средства може би да. Виж ги големите земевладелци какво правят - отглеждат за каквото има субсидии и ако трябва продукцията се хвърля, да не говорим, че 99% от тях са натрупали активите си с чисти кражби и са купували на безценница земите. Земеделието не е бизнес на пазарен принцип и само една лоша година може да те върне 5 назад.
Поради това всякакъв вид дребно земеделие в България е обречено на неуспех ако не разчита на някакви субсидии. Ако отглеждаш нещо био или модерно има някакъв шанс да си намериш пазар. Моравско село и Земята на траките са такива бизнеси за които се сещам, като за Земята на траките не съм много запознат, но този с Моравско село е с доста добър бизнес и въможности.
Коментар
-
Първоначално изпратено от dollarman Разгледай мнение
Бейлъра съм сигурен, че няма нищо. Едиствената му радост е да се хвали и да се надсмива. Историята познава и други подобни случаи
имаче си прав за конкуренцията, но тежкото минало си казва думатаОстанете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
-
ами не мисля
инвестирам и работя, не седя на заплата да чакам да забогатея от няоклко наследствени имота.
ако ме питаш правя ли си сметка колко струват имотите, които съм купил - не. не ме вълнува, защото си имам цели и задачи свързани с производство - та подобни приказки ги зазпази за хора, които чакат с калкулаторчето и да се присмиват на другите, че нямат.
ПП считам, че залитаме да трупаме тухли, а пропускаме да вдигнем конкурентноспособността си и да използваме природни дадености, за да направим България по-добро място.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от dollarman Разгледай мнение
Бейлъра съм сигурен, че няма нищо. Едиствената му радост е да се хвали и да се надсмива. Историята познава и други подобни случаи
имаче си прав за конкуренцията, но тежкото минало си казва думатаПрав си, нямам нищо никъде. Това ще ти помогне да спиш добре, един пробит долар. Вместо нова найт сладки сънища.
- 1 like
Коментар
-
ами не мисля
инвестирам и работя, не седя на заплата да чакам да забогатея от няоклко наследствени имота.
ако ме питаш правя ли си сметка колко струват имотите, които съм купил - не. не ме вълнува, защото си имам цели и задачи свързани с производство - та подобни приказки ги зазпази за хора, които чакат с калкулаторчето и да се присмиват на другите, че нямат.
ПП считам, че залитаме да трупаме тухли, а пропускаме да вдигнем конкурентноспособността си и да използваме природни дадености, за да направим България по-добро място.
имаче си прав за конкуренцията, но тежкото минало си казва думатаLast edited by dollarman; 22.06.2023, 00:27.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Сигурен съм, че ти даже ще си на седмото небе при такъв сбъднат сценарий. Така жадуваш да ти се сбъднат апокалиптичните прогнози, че ще се радваш България да затъне, за да не продължават да те взимат на подбив, че цели шест години пишеш само глупости и не ти се сбъдват прогнозите.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнениеhttps://m.youtube.com/watch?v=3jsmmP...GAXGG0WGIUaLcE
Коментар
-
защо си мислиш, че ние не може да фалираме
нещо сме по-велики от гърците или крадем по-малко или сме по умни?
- 1 like
Коментар
-
защо си мислиш, че ние не може да фалираме
нещо сме по-велики от гърците или крадем по-малко или сме по умни?Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
https://m.youtube.com/watch?v=3jsmmP...GAXGG0WGIUaLcE
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Да, точно. Цените ще бъдат в разумно високи граници. От приемането на Гърция и цените тогава минаха 20 и кусур години. А 2012 си бяха фалирали 200%. И сега са де, но вече се живее на заем, то е ясно.
нещо сме по-велики от гърците или крадем по-малко или сме по умни?
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
Коментар