Първоначално изпратено от petrg5s
Разгледай мнение
С другото съм съгласен, че поради много причини за нас в момента няма по добро от Нато и ЕС не го отричам по никакъв начин....не че имаме избор.
Смученето на ресурси е много дискусионен въпрос в коя посока е . Според мен е МНОГО АМА МНОГО в посока на Запад. И преди съм го писал 2 милиона отгледани и обучени работници сме изнесли на Запад безплатно. Това ни носи годишна щета в размер на 30-50 млрд евро , нататък евтини ишлемета, замърсяване на природата, пробутване на гадни субсидирани храни за сметка на наше производство, което е неконкурентно и т.н. ...безкрай са нещата и минуса е наистина огромен А за съответно асимилираната ни демография не искам и да помислям / тези млади хора раждат деца и голяма част остават на Запад дори и Български не могат да говорят..../
Въобще тотален колапс без да е имало война....
С руснаците нямаше да е по-добре и не бих ги избрал...
Проблема се състои в това, че ситуацията ни принуждава да сме с някого. Няма вариант да сме сами. Това което искам е да се продадем колкото се може по-скъпо и трябва да можем да имаме по-добра сделка със Запада....
Относно това Запада да ни метне към Африка е меко казано несериозно. Първо засега не са ни приели за равна част от тях / визи за Америка/ и ограничения за ЕС, но може да го направят като приключат с човешкият ни капитал ще започнат с природните по-ударно / не че и сега не го правят/. Не ги обвинявам отново такива са ни възможностите
И да в гривни цените в Киев растат... нема грешка.....макар и да не съм гледал как са последната година, но така беше след 2014..... в долари паднаха тогава....
Коментар