If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Джони не го познавам, но поведението му е меко казано неприемливо. Ако самият той види подобни писания от някой друг веднага ще каже Булгаристан и затва съм в Германия....
С Купата съм говорил 2-3 пъти по телефона / от телефона на Левчо като той му е бил на гости/ и знам достатъчно.
Не сме се срещали лично досега защото аз съм с малки деца и са сложни нещата, но това не променя нищо.
Купата и още няколко човека от 7 години най-добронамерено ви обяснихме какво и защо следва , а вие избрахте да слушате сладките думи на Берти... Ваш избор, но не Купата е виновен за 3-ните цени от тогава....
Ти поне 1-2 пъти си призна че си сгрешил с чакането, обаче поука не си си извадил....
Песи, аз мога само да ги лекувам. Затова моят език е мек. Нали това ми е работата. Ето, лечението е нахлузват по един скъп имот на добра локация и броят. До 2039 ще са с дабъл поне капиталова. А може и трипъл. Лекът е горчив, но такъв е.
Щото сакам децата ми да живеят на по-добро място.
И в същото време за некакви неразбрани или нека да са пресолени шеги ще си пращаме данъчни бетонираме в морето и не знам си какво как го намираш това ? Дава и пример на други хора фрустрирани заради нещо дребно да правят глупости
А ако става въпрос за мутимилионен бизнес кого ще пращаме и т.н.... Та такъв човек да ни поучава кво ена Запад и да пише за морал айде по-добре не.... Да пуска следващият ник , че този го самокомпрометира....:-)
Споменавал си в изтритата тема...Мога да събера 2 и 2....
Въпросът е че е меко казано смешно некой да те плаши с данъчни като не знам дали въобще ползваш кеш от десетилетия освен за местната кръчма... Смешна работа....
Но основното е поведенческият модел.... Не знам за какво конкретно сте се скарали / има неколко хиляди страници дето не съм ги чел или пък е изтрито/ , но Жонката да ни учи на морал при подобно поведение /дали истински или кухи заплахи няма разлика/ е леко комично и абсурдно....
Голяма част от негативните неща в страната ни ги има точно заради подобни неща.....
Аз чакам данъчния на джони, тъкмо ще си каже не само собственото, но и майчиното мляко на ДС изчадието.
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Какво си взел да пишеш на кило ,нито знаеш кой какъв е ,нито го познаваш ,ей така само да има някой чаршаф там ?
Джони не го познавам, но поведението му е меко казано неприемливо. Ако самият той види подобни писания от някой друг веднага ще каже Булгаристан и затва съм в Германия....
С Купата съм говорил 2-3 пъти по телефона / от телефона на Левчо като той му е бил на гости/ и знам достатъчно.
Не сме се срещали лично досега защото аз съм с малки деца и са сложни нещата, но това не променя нищо.
Купата и още няколко човека от 7 години най-добронамерено ви обяснихме какво и защо следва , а вие избрахте да слушате сладките думи на Берти... Ваш избор, но не Купата е виновен за 3-ните цени от тогава....
Ти поне 1-2 пъти си призна че си сгрешил с чакането, обаче поука не си си извадил....
Въпросът е че е меко казано смешно некой да те плаши с данъчни като не знам дали въобще ползваш кеш от десетилетия освен за местната кръчма... Смешна работа....
Но основното е поведенческият модел.... Не знам за какво конкретно сте се скарали / има неколко хиляди страници дето не съм ги чел или пък е изтрито/ , но Жонката да ни учи на морал при подобно поведение /дали истински или кухи заплахи няма разлика/ е леко комично и абсурдно....
Голяма част от негативните неща в страната ни ги има точно заради подобни неща.....
Сега прочетох ппредните неколко поста и дискусия.....явно има предистория нещо от рода че Купата те е подвел, че спада ще бъде 2039 / пу това си е моята година/, а той отива към 2049 и ти си се разсърдил...
Обаче нещо ме гложди ако приемем че пишеш истината , а не е въздух...та Немците знаят ли какви ги вършиш ? И ако да за това ли са те наели ? И последно пишеш много пъти, че ние хората в България сме ного изостанали и всичко при теб и Немция е идеално ., подредено без корупция има власт и т.н. и че ти си си намерил мястото там....и в същото време пращаш държавна институция да тормози някой / ТИ я пращаш/ , че ще има и продъжение.....
Към подобно поведение ли трябва да се стремим и да се научим да правим , за да може България да настигне Германия ?
ПП Данъчните ще фанат Купата за ските - без да сме се срещали лично нали не се съмняваш , че всеки , лев, гулден Швейцарски франк и евро в последните 30-ина години които е изкарал са законни....
ПП2 Уж си умен успял, живял 20 години в Германия, обиколил половината свят ..., мразиш баща си..., а ДС–то ти е в кръвта.... За да се оправи страната ни трябва лустрация до правнуци за всеки свързан с ДС по някакъв начин....
Какво си взел да пишеш на кило ,нито знаеш кой какъв е ,нито го познаваш ,ей така само да има някой чаршаф там ?
приятелю, ти май си самият данъчен. Айде за гулдените и еврото е ясно, но как разбра за Швейцария? Малко са хората които знаят за тамошното ми пребиваване.
Коментар