IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

трябва да си луд!
    аз тук съвсем безплатно ти чета прогнозите
    ... и знам какво да не правя
    Не съм луд.Наготово получаваш информация за милиони на цената,на жълти стотинки.

https://www.businessinsider.com/hous...herdson-2023-5

Иначе прогнозите ми...за жалост се сбъдват...

Още крашове за имотите...лоша работа

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение

Ратко дай да се видим дай ми 50 лева и ще ти кажа кое ,как и така понеже се излагаш
      трябва да си луд!
      аз тук съвсем безплатно ти чета прогнозите
      ... и знам какво да не правя
      препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
        Праща и сега, но вече аз временно отивам в Пловдив.
        Да не си свързан с КОЦ-а? Там не знам дали имат нужда им наливат знания с фуния или да ги наредят за разстрел заради експериментите които си правят с хора за пари. Умориха много хора и им докараха невероятни мъки в допълнение на болестите, в това число и майка ми.

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
          Днес пак ми звънкат от Пощенска, викат:
          - "Искаме да ви предложим нов продукт"
          - Викам ок, давайте - "0,5% лихва по депозит за 1 година"
          -Аз втрещен "ама тя инфлацията е 17%, преди 5 месеца ми предложихте 4%, но аз отказах, защо сега да ви давам на 0,5% ?"
          - Банкстера "ами това е положението, тази оферта вече не е валидна, банковата система е свръхликвидна и можем да предложим 0,5%".
          - Аз "ми тогава що ми звъните да искате пари"?
          -Той "ами очакваме да не е вече така (смее се )
          - Аз " И аз"
          - Аз "Като решите да дадете 17%, обадете ми се, ще помисля" .
          Затворих.
          бетерчоо, маиняй ги тия
          и буай сичко у коньеве
          препоръка е

Коментар

Да беше купил Румънците на 6%.Чиста работа 6%,гарантирани ти от Румънската държава.За имотите както си вършиш сам работата и за всичко така.А не да даваш хляб на банките във фондове.
            Сбърках. Но не предвидих войната. И политиката на ФЕД. Нищо. Компенсирам многократно с другите ми активи. Нека приключа, един ден ще ми отделиш 3 дена да ти покажа всичко което съм купил. Ще се черпим по пътя, каки не знам...Джони ако доведе. Но ще ме признаеш за инвеститор разбира се според моята скромна черга който с малкото което е имал е взел много. Убеден съм. Ще ти кажа и цените на придобивките. А пазарната ти сам ще изчислиш.
            Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

Не можеш без някакви инфекции и измислени такси и падежи и идиотщини да си изтеглиш кинтите. Ето, затова набивам и последния цент в имоти. Квото изкарам от тях мое си е. Да се ев...т бамки и вся остаьная сволач.
              All in само в 1 актив не е добра идея, особенно в недвижимо имущество.

Коментар

Мани,мани само перачи на пари,а във Враца какво ще правят ,айде да не разправям че накрая ще ме свитнат някъде без време.
                Знам за Враца. Ще обезкървяват. Безмилостни са, но ако не спазват норми ще потънат. Е да, дотогава ще изперат милиарди. Нека ме свитнат. Мене. Аз съм им създал перфектно звено. Не ме е страх.

Коментар

• Първоначално изпратено от segato Разгледай мнение

Как пиша на кило? Казах ти, че конкретния случай работи по-скоро за тезата на повишителите. Айде дай пример за човек на който му остават 30 години по кредита и му качат лихвата и няма да пиша. Сигурен съм , че има такива, но ти от торбата с .... абе примера който си дал е безмислен. Сумата по кредита се качва с 2500 евро, че той даже си го платил предварително и дори с тази сума няма да се качи. Ма живее в собствен апартамент нали ? Айде пък ти почни да четеш какво постваш и мисли малко дали работи за тезата ти.
                  Бъркаш много неща сега разбирам от къде ,защото си в Щатите а тук е малко по различно и ти се бъркат светогледите и възприятията.
                  В България кредитите са на плаващи лихви това е най голямата тесла особено в момента ,печелившите са само тези които имат фиксирана лихва за целия период на кредита.

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
                    накавръков, за колко години погреба кеша в бондове на 3%?
                    да беше послушал бъртрам, да купиш ливада, "рентичка да капе"
                    Ратко дай да се видим дай ми 50 лева и ще ти кажа кое ,как и така понеже се излагаш

Коментар

• Първоначално изпратено от Chio Разгледай мнение

Странно сравнение между най-ликвидната форма на спестяване и възможно най-неликвидната - имотите са на второ място по липса на ликвидност след съпругата.
                      Не ща светкавична ликвидност. Ква ликвидност е депозита. Я иди да поискаш 5К лева или евро кеш. Ще ти резнат главата през кръста. Я да ходят да се учат. Аз съм бил по Арабски банки, и те имаха комисион при теглене. На 30К лева равностойност примерно има нема 15 лв. Нашите с процент от сумата те дерат. Да вървят на майната си. Докато не станат ЕЗ банки ще държат кинти само за пенсии и заплати ако зависи от мен. Те и пенсионерите дерат. Дали им карти да ги обират по банкоматите разни мошеници дето уж им помагат. И по 2,50 такса обслужване. Престъпни структури без контрол или по-скоро контрол от зависими кръгове бандити.

Коментар

С болницата която е втората след Плевенската с тези мащаби постепенно ще се наберат кадри. Изсмукват Варненци, Софиянци, Старозагорци и постепенно ще получат размах. Но постепенно, защото трябва да създадат онкология, сърдечно-съдова, белодробна (вече имат) и пр. Тези неща се развиват постепенно. Дева Мария е новия онкоцентър, но е на арабин - дано спазва линия, да развива и да пита за know how хора които са добри лекари и мениджъри. Има какво да гони и развива Бургас. Цяла година на мен ми пращаше колежката всички по-трудни случаи (разбирай 80%) за прецизнен подход и диагностика. Праща и сега, но вече аз временно отивам в Пловдив. Лесно е защото сме едно звено и имаме обща информационна система за двете болници. С един клик и цялата информация за пациента е пред мен. Пращаше само семпълите за прецизна диагностика с маркери и молекулярен анализ при нужда. И мен да ме сложат там и аз ще пращам, сам без необходимите неща не мога. Сам с необходимите неща мога. Не става дума за хвалби и нескромност, а за сериозен поглед с какво се захващаш. И докъде можеш.
                        Мани,мани само перачи на пари,а във Враца какво ще правят ,айде да не разправям че накрая ще ме свитнат някъде без време.

Коментар

Не можеш без някакви инфекции и измислени такси и падежи и идиотщини да си изтеглиш кинтите. Ето, затова набивам и последния цент в имоти. Квото изкарам от тях мое си е. Да се ев...т бамки и вся остаьная сволач.
                          Да беше купил Румънците на 6%.Чиста работа 6%,гарантирани ти от Румънската държава.За имотите както си вършиш сам работата и за всичко така.А не да даваш хляб на банките във фондове.

Коментар

Странно сравнение между най-ликвидната форма на спестяване и възможно най-неликвидната - имотите са на второ място по липса на ликвидност след съпругата.

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
                              Днес пак ми звънкат от Пощенска, викат:
                              -Аз втрещен "ама тя инфлацията е 17%, преди 5 месеца ми предложихте 4%, но аз отказах, защо сега да ви давам на 0,5% ?"
                              - Банкстера "ами това е положението, тази оферта вече не е валидна, банковата система е свръхликвидна и можем да предложим 0,5%".
                              - Аз " И аз"
                              Затворих.

Коментар

• Днес пак ми звънкат от Пощенска, викат:
                                - Аз " И аз"
                                Затворих.
                                Last edited by better; 09.05.2023, 23:31.

Коментар

Working...
                                X