Първоначално изпратено от MorskiShop
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнениеВсяко трето домакинство е от един човек, а в 78% от всички домакинства у нас не живее нито едно дете под 16г !
https://www.24chasa.bg/bulgaria/article/14579228
КОЙ ще купува/наема и сега грозните обори след 20г ? КОЙ ?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнениеВсяко трето домакинство е от един човек, а в 78% от всички домакинства у нас не живее нито едно дете под 16г !
препоръка е
- 4 Харесвания
Коментар
-
Преди малко се разминах с една таква, колеги сме, работили сме заедно, лайква ми снимките, но на живо не ме поздравява обикновено. ????
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Кви са тия 8-9%? Някой нможе ли да обясни за кво иде реч, или е няква грешка?
Коментар
-
Тук обаче явно има голяма война между понижители и повишители. Разбираемо е, че всеки драпа според нуждите и собственото си имотно състояние. Обаче има един ресурс, пред който всички са равни и това е времето. Едно е да си понижител и да си под 30 годишен и тепърва да навлизаш сериозно в пазарната икономика, друго е да си 55-60 плюс и да се стискаш докато не раздават безплатни апартаменти. Иначе винаги в рамките на един живот, човек е свидетел на няколко големи икономически спада, съответно ако е финансово готов, може да се включи в подходящото време. Не знам, защо така постоянно си чешете езиците. Явно просто трупате бройки коментари. То не бяха лавраци, граждански войни и метеорологични прогнози...
Коментар
-
Всяко трето домакинство е от един човек, а в 78% от всички домакинства у нас не живее нито едно дете под 16г !
КОЙ ще купува/наема и сега грозните обори след 20г ? КОЙ ?Last edited by petrg5s; 31.05.2023, 14:05.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
Ми и чужди акции да са.Хвани коя да е голяма,meta,google,apple,tesla .. все са 500-600% от 2008 до сега,а има и по 1000% и нагоре
А оборите в БГ? На една и съща цена като 2008 +- 5%
Е ?
Вместо да цъкаш на машинки, ще ги прехвърлиш на някой брокер, така или иначе не стигат за друго.
Само че на някои от нас толкова (че и повече) ни се трупат всеки месец, какво да ги правим?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от pirdop Разгледай мнениеhttps://www.investor.bg/a/538-pazari...-ti-bi-ay-bank
wow какви са тия лихви по 8-9% нали банките уж се рефинансираха на 0% през депозитите ? нещо кеша да не е насвършване?
ако това е някакъв индикатор до 2026-а да очакваме лихви около 10%
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнениеНе вярвам в акции на БФБ и Алтерко.
А оборите в БГ? На една и съща цена като 2008 +- 5%
Е ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Като спите е така.Тука следващите две седмици имам совалки ще ходя и при ПП,то после и при ГЕРБ и БСП ,Бойко ни обеща нови машини американски за изборите,и всичките дават пари на калпак,ама народа спи после искате ред и законност ами не става,суверена дреме като овце сте
- 5 Харесвания
Коментар
-
Интересно откъде идват тези цифри.Близо 100% поскъпване от 2008
А даже и да е имал наематели нон стоп,за 15г целия апарт ще е мармалад и ще трябва ОСНОВЕН ремонт.
Има къде къде по-доходоносни активи в които да инвестира човек.
Ето ти едно Алтерко е 25% за 1 месец ! с 2 клика на мишката ,без данъци,без брокерази ,без нищо
Над 600% за последните 3г ! Какво да говорим повече
Ми бития кон?
За 15г, дори да е с мебели 2-ра употреба (които са много здрави), няма да им стане нищо.
Само малко пари за освежаване и бяла техника. Плазмата си я купуват те,
- 1 like
Коментар
-
Интересно откъде идват тези цифри.Близо 100% поскъпване от 2008
А даже и да е имал наематели нон стоп,за 15г целия апарт ще е мармалад и ще трябва ОСНОВЕН ремонт.
не като теб.препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнениеПрез 2008 г един класически двустаен можеше да се купи за 65 000 евро без ремонт, сега може да се продаде за 120 000 евро
.
Има къде къде по-доходоносни активи в които да инвестира човек.
Ето ти едно Алтерко е 25% за 1 месец ! с 2 клика на мишката ,без данъци,без брокерази ,без нищо
Над 600% за последните 3г ! Какво да говорим повече
Ми бития кон?Last edited by petrg5s; 31.05.2023, 12:54.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнениепояви с петрогъсчо и оправи наведнъж форум, имоти и държава
какви таланти гният по квартирите!
- 1 like
Коментар
Коментар