IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

сега разбирам, защо мъжете на твоята възраст предпочитат да живеят с майка си
    По-добре с родната майка, отколкото с някое курве, което да те държи под чехъл и да те води за носа, а децата даже няма да знаеш от теб ли са или не. Признай си, че у вас ти нямаш думата за нищо, никакъв шанс да палнеш колата и да идеш ей-така някъде за седмица сам или с приятели. Ти си 100% зависима пчеличка, трупаща апартаменти за доброто на тези след теб и на тази въпросната кранта, за теб самия не си правил нищо здравословно и полезно от деня, в който си се запознал с жена си. Прав ли съм? Помисли преди да отговориш.

Коментар

• Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение

На Запад парите и пенсиите на хората са вложени само в такива "пирамиди" .Как мислиш,по-прости ли са от нас ?
      Това е масовото мнение на българина - акциите били хазарт, само имотите ставали да си вложиш парите. Шокиращо, но факт. Те повечето изобщо даже не знаят, че може да се купят акции, не знаят акцията дори какво е. Само двустаен да купят (на данъчна оценка, да се спести някой лев, нищо че е престъпление) и да отдадат под наем - това им е в главата на всички когато се говори за инвестиции.

Народ, поне 100 години назад в еволюцията си.

Коментар

• Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение

По-скоро ми трябва чистачка, гладачка и миячка - като се прибера и си сипя едно питие да ми е подредено и комфортно. Младите и готините не са подходящи. Такива в Тайланд колкото щеш, в един момент ти писват. Мине ли човек 40те, почва да цени повече практичността пред удоволствията.
        сега разбирам, защо мъжете на твоята възраст предпочитат да живеят с майка си
        препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

определено
          Браво.Само с една дума каза повече отколкото с цял роман.

Коментар

• Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение

'начи 'ного тъ 'аресва сал не знае как да го изрази!

Затуй - АТАКААА!
            Тя е типичен пример и потенциална стара мома - с жени на море и по екскурзии, такива примери има много. Това че ми лайква снимките нищо не значи, като няма хубав жив контакт.

Коментар

На Запад парите и пенсиите на хората са вложени само в такива "пирамиди" .Как мислиш,по-прости ли са от нас ?
              определено
              препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от SlonH Разгледай мнение
                Като искаш да играеш хазарт купувай акции, криптопонцита или каквото си искаш.

Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение
                Ей я дей африка, хрле пък азия не искам да съм лош пророк, но не изключвам и подобно развитие.
                От Азия абсурд да дойдат.Бял човек също.Бонго е добър кандидат.Или шкартото от ЕУ. Айшета и Мюмюни от цял свят също.
                Last edited by petrg5s; 31.05.2023, 16:07.

Коментар

По-скоро ми трябва чистачка, гладачка и миячка - като се прибера и си сипя едно питие да ми е подредено и комфортно. Младите и готините не са подходящи. Такива в Тайланд колкото щеш, в един момент ти писват. Мине ли човек 40те, почва да цени повече практичността пред удоволствията.
                  Може да си вземеш готина милфка, която ще те обгрижва, но няма да може да реши въпроса с репродукцията.

Аз например съм се обучил и не ми трябва слугиня.

Last edited by Evgo; 31.05.2023, 16:57.

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
                    Това го кажи на претенциозните госпоцижи на 35-41 г., които правят номера на мъжете и не искат да раждат. Преди малко се разминах с една таква, колеги сме, работили сме заедно,
                    лайква ми снимките, но на живо не ме поздравява обикновено. ????
                    'начи 'ного тъ 'аресва сал не знае как да го изрази!

Затуй - АТАКААА!

Коментар

Сега ако се купи апарт за 120 000 евро, трябва да го пуснеш на 700 лв на месец и ще се изплати по-бавно и за повече години. Но това е равносилно на имот, купен за 60 000 евро през 2008 г и отдаван за 350 лв на месец.

При правиш ли някакви опити за намиране на млада и готина жена? Знаеш, че те ценя и не се закачам,

Коментар

Пак калкулираш на базата на покупната цена от преди 15 години.
                        200 Евро наем при цена 120к (а двустаен за 120к няма на добро място) е тотална загуба.
                        ОК е - по тази логика портфейлът ти постояно трябва да е в движение.
                        Щом има доходност не е зле, а ако е реинвестирал в подходящ момент (2009-2015) е постигнал значително по-голям ефект.

Въпросът е кога и как да се влезе на пазара, за да се извлече максимален ефект, а тези които купуват за собствени нужди - кога и как да купята, за да може да се радват на НИ с минимална тежест за портфейла/кредита си.

това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

200 Евро наем при цена 120к (а двустаен за 120к няма на добро място) е тотална загуба.
                          Сега ако се купи апарт за 120 000 евро, трябва да го пуснеш на 700 лв на месец и ще се изплати по-бавно и за повече години. Но това е равносилно на имот, купен за 60 000 евро през 2008 г и отдаван за 350 лв на месец.

При правиш ли някакви опити за намиране на млада и готина жена? Знаеш, че те ценя и не се закачам,

Коментар

Всяко трето домакинство е от един човек....
                            мисля, че пропускаш един момент (щях да пиша преди време за него)

ПРЕДИ:
                            4-ри членно семейство - в един апартамент

СЕГА:
                            на всеки ерген/ергенКА - по един апартамент

разбира се казаното е силно обобщено, но мисля е ясна идеята........
                            Написаното по-горе е единствено и само лично мнение.

Коментар

Не е точно така.

През 2008 г един класически двустаен можеше да се купи за 65 000 евро без ремонт, сега може да се продаде за 120 000 евро, ако е с хубав ремонт в София без периферни квартали.

За 15г един наемодател е събрал много пари - 15 х 12 х 400 лв= 72 000 лв

Нарочно слагам умерен и нисък наем, заради ремонтите, обазевеждането, няколко месеца без наем и нещата да изглеждат реалистично.

В момента може да се вземат и 500-600 лв на месец от въпросния апарт.

Коментар

Ми и чужди акции да са.Хвани коя да е голяма,meta,google,apple,tesla .. все са 500-600% от 2008 до сега,а има и по 1000% и нагоре
                                А оборите в БГ? На една и съща цена като 2008 +- 5%
                                Е ?
                                Проблема е, че са малко хората, които успяват да яхнат вълната на някоя сполучлива компания, 2008 какво си знаел за мета и тесла... Нищо и в годините става по известна, развива се, ама в началото не си сигурен до къде ще стигне и там е проблема с акциите. Докато в имотите си знаеш какво и къде купуваш и знаеш какъв ръст да очакваш. Като искаш да играеш хазарт купувай акции, криптопонцита или каквото си искаш.

Коментар

Working...
                                X