Първоначално изпратено от ratten
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
- 6 Харесвания
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
На Запад парите и пенсиите на хората са вложени само в такива "пирамиди" .Как мислиш,по-прости ли са от нас ?
Народ, поне 100 години назад в еволюцията си.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
По-скоро ми трябва чистачка, гладачка и миячка - като се прибера и си сипя едно питие да ми е подредено и комфортно. Младите и готините не са подходящи. Такива в Тайланд колкото щеш, в един момент ти писват. Мине ли човек 40те, почва да цени повече практичността пред удоволствията.препоръка е
- 8 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
определено
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение
'начи 'ного тъ 'аресва сал не знае как да го изрази!
Затуй - АТАКААА!
Коментар
-
На Запад парите и пенсиите на хората са вложени само в такива "пирамиди" .Как мислиш,по-прости ли са от нас ?препоръка е
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от SlonH Разгледай мнениеКато искаш да играеш хазарт купувай акции, криптопонцита или каквото си искаш.
Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнениеЕй я дей африка, хрле пък азия не искам да съм лош пророк, но не изключвам и подобно развитие.Last edited by petrg5s; 31.05.2023, 16:07.
Коментар
-
По-скоро ми трябва чистачка, гладачка и миячка - като се прибера и си сипя едно питие да ми е подредено и комфортно. Младите и готините не са подходящи. Такива в Тайланд колкото щеш, в един момент ти писват. Мине ли човек 40те, почва да цени повече практичността пред удоволствията.
Аз например съм се обучил и не ми трябва слугиня.
Last edited by Evgo; 31.05.2023, 16:57.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнениеТова го кажи на претенциозните госпоцижи на 35-41 г., които правят номера на мъжете и не искат да раждат. Преди малко се разминах с една таква, колеги сме, работили сме заедно,
лайква ми снимките, но на живо не ме поздравява обикновено. ????
Затуй - АТАКААА!
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Сега ако се купи апарт за 120 000 евро, трябва да го пуснеш на 700 лв на месец и ще се изплати по-бавно и за повече години. Но това е равносилно на имот, купен за 60 000 евро през 2008 г и отдаван за 350 лв на месец.
При правиш ли някакви опити за намиране на млада и готина жена? Знаеш, че те ценя и не се закачам,
Коментар
-
Пак калкулираш на базата на покупната цена от преди 15 години.
200 Евро наем при цена 120к (а двустаен за 120к няма на добро място) е тотална загуба.
Щом има доходност не е зле, а ако е реинвестирал в подходящ момент (2009-2015) е постигнал значително по-голям ефект.
Въпросът е кога и как да се влезе на пазара, за да се извлече максимален ефект, а тези които купуват за собствени нужди - кога и как да купята, за да може да се радват на НИ с минимална тежест за портфейла/кредита си.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Пак калкулираш на базата на покупната цена от преди 15 години.
200 Евро наем при цена 120к (а двустаен за 120к няма на добро място) е тотална загуба.
При правиш ли някакви опити за намиране на млада и готина жена? Знаеш, че те ценя и не се закачам,
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнениеВсяко трето домакинство е от един човек....
ПРЕДИ:
4-ри членно семейство - в един апартамент
СЕГА:
на всеки ерген/ергенКА - по един апартамент
разбира се казаното е силно обобщено, но мисля е ясна идеята........Написаното по-горе е единствено и само лично мнение.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Не е точно така.
През 2008 г един класически двустаен можеше да се купи за 65 000 евро без ремонт, сега може да се продаде за 120 000 евро, ако е с хубав ремонт в София без периферни квартали.
За 15г един наемодател е събрал много пари - 15 х 12 х 400 лв= 72 000 лв
Нарочно слагам умерен и нисък наем, заради ремонтите, обазевеждането, няколко месеца без наем и нещата да изглеждат реалистично.
В момента може да се вземат и 500-600 лв на месец от въпросния апарт.
Коментар
-
Ми и чужди акции да са.Хвани коя да е голяма,meta,google,apple,tesla .. все са 500-600% от 2008 до сега,а има и по 1000% и нагоре
А оборите в БГ? На една и съща цена като 2008 +- 5%
Е ?
Коментар
Коментар