Първоначално изпратено от nkavrakov1982
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Купете му и жена ,направете му и деца,нещо ако съм пропуснал..Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
На прага на вдигането на лихвите: закрийте кредитната си карта
https://www.24chasa.bg/biznes
Aма как така? А моренцето в Гърция? Ами обзавеждането на пентхауса? УжасТ
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнениеПонижителят има и един подвид, подкатегория, ултрас-кибик. Няма собствен имот, а унаследен и при явна тенденция на поскъпване на имотите седи и срива пазара. И при ниски цени на имотите не купува. При него е водещото да не се мине. А и кинти няма.
The portion of U.S. consumers saying now is a "bad time to buy" a new home increased by 4 percentage points in July to 82%
https://www.reuters.com/world/uk/us-...ly-2023-08-07/
- 1 like
Коментар
-
Понижителят има и един подвид, подкатегория, ултрас-кибик. Няма собствен имот, а унаследен и при явна тенденция на поскъпване на имотите седи и срива пазара. И при ниски цени на имотите не купува. При него е водещото да не се мине. А и кинти няма.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
Случващото се в момента е пукане на балона !
И то сериозен балон,цял дирижабъл, надуван десетина години.
Този процес ще сложи на мястото им и десетките пишман "инвеститори",които си мислят,че притежават уникален инвеститорски "нюх"и "знания", "инвестирайки" в обори в някакво гето на Балканите с изчезващо население
- 2 Харесвания
Коментар
-
23:00 CNY Exports (YoY) (Jul) -14.5% -12.5% -12.4% 23:00 CNY Imports (YoY) (Jul) -12.4% -5.0% -6.8%
Да дойдат у Софето и да видят как се случват нещата и рипат продажбите на имотиту с 23% на тримесечие, но спрямо ледниковия период.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от vikhunter Разгледай мнение
Ти кажи за жилищата. Жените остви. Така и така не са ти ясни.
Коментар
-
Първоначално изпратено от corner Разгледай мнениеСлучващото се в момента не е моментна картина , а завръщане към нормалността , където е редно да останем .
И то сериозен балон,цял дирижабъл, надуван десетина години.
Този процес ще сложи на мястото им и десетките пишман "инвеститори",които си мислят,че притежават уникален инвеститорски "нюх"и "знания", "инвестирайки" в обори в някакво гето на Балканите с изчезващо население
Last edited by petrg5s; 08.08.2023, 08:49.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 6000 Разгледай мнение
Сега ще ми кажеш ама ти си го купил изгодно - Разбираш че си го купил изгодно като се навъртят годините
Към онзи момент въобще не ми изглеждаше изгодно и като ми го казаха този имот го предлагах на приятели и те се отказаха накрая аз го купих
Коментираме моментното състояние и бъдещите перспективи .
Историята се повтаря до един момент .
Въпросът е да видиш червените линии и къде свършва рамката на голямата картина .
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнениеПонеже тук лагерите са разделени на понижители и повишители, нека се опитаме да дадем определения за двете групи:Написаното по-горе е единствено и само лично мнение.
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар