IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение

През 2022 г., както и в настоящата, пазарът се определя от купувача, търсещ имот за собствено ползване. Намаляха сделките с имоти, които са за инвестиция
    Амааа... Как така?!!! Нали уж демографията е фактор? Откъде сега пък се появиха тези купувачи за собствено ползване? Къде бяха досега? Из деЦките ли се бяха изпокрили?
    Last edited by gbikov; 08.06.2023, 11:26.

Коментар

• Първоначално изпратено от gbikov Разгледай мнение
      Тенденцията за повишаване на цените се запазва, но с по-малък процент (imoti.net)
      Тенденцията за повишаване на цените се запазва, но с по-малък процент.

Амааа... Как така?!!! Нали уж повишението на лихвите щеше да помогне да се срутят цените на тия пусти имоти?!!!
      Пак ли ше трее да чекаме? ДО КОГА?!!! (2029та ми се струва доста по-приемлива от 2039та)
      През 2022 г., както и в настоящата, пазарът се определя от купувача, търсещ имот за собствено ползване. Намаляха сделките с имоти, които са за инвестиция

Коментар

• Тенденцията за повишаване на цените се запазва, но с по-малък процент (imoti.net)
        Тенденцията за повишаване на цените се запазва, но с по-малък процент.

Амааа... Как така?!!! Нали уж повишението на лихвите щеше да помогне да се срутят цените на тия пусти имоти?!!!
        Пак ли ше трее да чекаме? ДО КОГА?!!! (2029та ми се струва доста по-приемлива от 2039та)

Коментар

• България и Гърция обединяват усилия за привличане на китайски инвестиции - Investor.bg

Олеле, подобни новини очертават недостиг на работна ръка, покачване на жизнен стандарт и съответно търсене на жилища. Недостиг на българи и гърци означава внос на китайци, индийци и всякави азиатци. А те работят, размножават се и купуват, не се шегуват. И в един красив момент когато родните гастари решат да се върнат настава рев и рутене на цени.

Коментар

• SEC нанесе удар и по състоянието на криптомилиардерите - Investor.bg

След подобна новина, очакваме новото попълнение в редиците на перона, дошли в темата за имотите надявайки се, че тук някой ще им се върже и ще им подарява имоти.

Коментар

• Първоначално изпратено от MorskiShop Разгледай мнение

хаха, знам знам. Просто цените са в евро
              Заема може и да го изтеглиш в лева, но ще го плащаш в евро, освен ако не е със срок 2-3 години.
              А каква ще е методиката на определяне на лихвата като ни приемат в Еврозоната, нямам никаква идея.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kris_ Разгледай мнение

Сакън, недей в евро! Иначе смело и безотговорно вземай като ти дават, но да е в лева.
                хаха, знам знам. Просто цените са в евро

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение

Значи утре я взимам с 200. Образованието ми е две магистратури. Дано да ми се качи рейтинга за да взема едно четириетажно хотелче между Равда и Несебър, като подарък за дъщеря ми. Проучил съм го като заетост, човеколегла и т. н...
                  А тя съгласна ли е да получи този "подарък"?

Коментар

• Гледам банките много добре си вършат работа и са обучили банкороба да МЕЧТАЕ да има добър кредитен рейтинг Хомотчето да е лъскаво
                    Същите схеми като на Запад
                    Само не забравяйте,че тук няма читав закон за фалита на ФТ и подобни шарани, бленуващи добър кредитен рейтниг ,накрая свършват с разбит живот.
                    А колкото за кредите,сега е най-неподходящия момент за такъв ! Ама най-неподходящия
                    Last edited by petrg5s; 08.06.2023, 08:44.

Коментар

Дано да ми се качи рейтинга за да взема едно четириетажно хотелче между Равда и Несебър.
                      Виагра? Един приятел продаде подобно миналата година след 10 годишно стопанисване. Скъса се от черпене след продажбата. Трябва да го питам дали новият щастлив собтвеник не е някой лорд.

Коментар

• Първоначално изпратено от gbikov Разгледай мнение

там отраснах и изкарах младините си, студентските лагери на Олимпийски надежди, Христо Ботев и ХТИ, преди години заведох децата в едно от хотелчетата там сега, друго е, няма нищо общо от едно време, но беше добре. Несебър и сънито са на един хвърлей разстояние. (в Равда и до ден днешен и камъните ме поздравяват и кучетата не ме лаят)
                        Студентските бунгала, дискотека "Орион"! Страхотна работа.

Коментар

Това го знам, че е така. И двамата с годеницата ми сме със сметки в пощенска, където ни се превеждат заплатите, където също и съм получавал и големи 6 цифрени суми, както и пенсия за починал родител. Отделно съм лекар, което ми дава бонус точки за кредитния рейтинг, но сега искам да максимализирам този рейтинг с всеки възможен инструмент, преди да изтегля първия си голям заем от порядъка на 240 000 евро.
                          Сакън, недей в евро! Иначе смело и безотговорно вземай като ти дават, но да е в лева.

Коментар

Това го знам, че е така. И двамата с годеницата ми сме със сметки в пощенска, където ни се превеждат заплатите, където също и съм получавал и големи 6 цифрени суми, както и пенсия за починал родител. Отделно съм лекар, което ми дава бонус точки за кредитния рейтинг, но сега искам да максимализирам този рейтинг с всеки възможен инструмент, преди да изтегля първия си голям заем от порядъка на 240 000 евро.
                            Тука им взе акъла на кибиците. Те 240 лева не смеят да изтеглят, ти с тая цифра ги умопомрачи и им показа колко ще им струва тристайка в Своге и то още този цикъл.
                            Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

Значи утре я взимам с 200. Образованието ми е две магистратури. Дано да ми се качи рейтинга за да взема едно четириетажно хотелче между Равда и Несебър, като подарък за дъщеря ми. Проучил съм го като заетост, човеколегла и т. н...
                              там отраснах и изкарах младините си, студентските лагери на Олимпийски надежди, Христо Ботев и ХТИ, преди години заведох децата в едно от хотелчетата там сега, друго е, няма нищо общо от едно време, но беше добре. Несебър и сънито са на един хвърлей разстояние. (в Равда и до ден днешен и камъните ме поздравяват и кучетата не ме лаят)

Коментар

Хотелчето, ако не смяташ да го даваш просто като наеми, е голяма занимавка и е за авантюристично настроени хора. Малко и трудно се печели от хотели, освен ако не си в сивия сектор или не препираш на някой Черноморски сводник или наркопласьор парите. Внимавай с тази инвестиция!

Коментар

Working...
                                X