Първоначално изпратено от terziеv
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнение
Е браво - даже не 200 а 200 000 начина, ама ПОСЛЕ, а? Много е лесно за 5 години назад, я дай прогноза кои акции да купим сега и след 5 години да имаме такива ръстове?
П.С. Моето очакване е зелените енергии и може би непромишлени ценни метали да го карат поне с инфлацията или по-добре. В Челопеч има някаква фирма добиваща злато, може би нещо такова. Хем няма да съхраняваш , хем има връзка с търсенето на злато. Макар , че не им знам капацитети , себестойност ... нищо.Като поодмине кризата биотехнологиите и хранителната индустрия .... може би. Аз много пъти съм казвал , че питам други хора какво да правя с данъци, инвестиции и т.н. Има си адвайзъри за всичко. Сега и те като гледам не знаятLast edited by segato; 31.05.2022, 21:29.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнениеЦените на жилищата ще паднат.
Защо ли ?
Защото никой не очаква това да се случи,и ще се случи точно наобратно на всички очаквания.
Когато и последния слепец си затвори очите приспан от евтините пари,обрата ще бъде жесток.
Намиране се точно в точката когато всички овце си мислят,всичко ще си остане както беше вчера.
За толкова години писане в тази тема би трябвало вече да си го разбрал от опит.( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от segato Разгледай мнение
И аз ти слагам лайк и те поздравявам с добре дошъл разобличителю
Има сигурно 200 по-ефеkтивни начина си вкара парите човек от имоти. Епъл 2017г е беше 30 кинта сега е 150,Гугъл беше 920 сега е 2200, Тесла беше 50 сега е 760 и това са цените сега. До Април акциите си бяха само нагоре , Тесла например беше над 1000. Значи ако някой е продал 2017 и вкарал в Тесла Април щеше да е с 20 пъти възвръшаемост, Ноември 2021 24 пъти , а сега 15. Да Ви го спелна, ако 2017 бяхте продали Люлинската панелка за 50к и вкарал парите в Тесла, дори да изпуснете Ноември 21 и Април 22 сега щеахте да седите на 760к евро а не на 100к . Айде Тесла не е била за всяка уста, имаше хора дето вярваха , че ще фалира ( и можеше да фалира) но Епъл и Гугул са супер сейф бет . 50к от Епъл щяха да са 150к , от Гугъл 120к в момента. Да не говорим , че с акциите човек може примерно да сложи половината на сигурно и с другите да търси висок риск и печалба, с апартамента всичко е на едно място ... Та не ми е много ясно как допускате че щом някой е изтеглил парите си от имотите е загубил. Не са ми ясни и много други неща, как си вярвате на легендите? Левчо, изкарал 1.5 млн евро чисти за 13 години като "гастар"Къде бе ? На Марс ли ? Както какъв ги изкара , като доктор с 70к бруто заплата в Германия ли ? Ми дори да си най-невероятно светило, в момента ще си на 150к заплата и ше те обрулят наполовина с данъци та едва ли ше го добуташ до 80к чисто. Преди 13 години щеше да си наполовина на тия пари. Да не говорим , че за да ти останат 1.5 милки чисти трябва да да си изкарал двойно освен ако не си намерил начин да не ядеш , да не плащаш наем , транспорт, застраховки и т.н. Чувал съм за един такъв, никога не съм го виждал да яде, наема му беше нула и се придвижваше безплатно. Викаха му Карлсон , който живее на покрива.
И преди съм казвал, ние тука сме джентълмени и си вярваме. Ма айде спазвайте поне малко приличие с мечтите.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Цените на жилищата ще паднат.
Защо ли ?
Защото никой не очаква това да се случи,и ще се случи точно наобратно на всички очаквания.
Когато и последния слепец си затвори очите приспан от евтините пари,обрата ще бъде жесток.
Намиране се точно в точката когато всички овце си мислят,всичко ще си остане както беше вчера.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
Хехе, аз съм точно отсреща. Не знаех, че това се води Гео Милев.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pringles Разгледай мнение
https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...nk=82x286&f1=1
Междувременно в реалния свят се наблюдават нови рекорди. Стар, амартизиран, явно не му пречи.
Коментар
-
Първоначално изпратено от segato Разгледай мнение
И аз ти слагам лайк и те поздравявам с добре дошъл разобличителю
Има сигурно 200 по-ефеkтивни начина си вкара парите човек от имоти. Епъл 2017г е беше 30 кинта сега е 150,Гугъл беше 920 сега е 2200, Тесла беше 50 сега е 760 и това са цените сега. До Април акциите си бяха само нагоре , Тесла например беше над 1000. Значи ако някой е продал 2017 и вкарал в Тесла Април щеше да е с 20 пъти възвръшаемост, Ноември 2021 24 пъти , а сега 15. Да Ви го спелна, ако 2017 бяхте продали Люлинската панелка за 50к и вкарал парите в Тесла, дори да изпуснете Ноември 21 и Април 22 сега щеахте да седите на 760к евро а не на 100к . Айде Тесла не е била за всяка уста, имаше хора дето вярваха , че ще фалира ( и можеше да фалира) но Епъл и Гугул са супер сейф бет . 50к от Епъл щяха да са 150к , от Гугъл 120к в момента. Да не говорим , че с акциите човек може примерно да сложи половината на сигурно и с другите да търси висок риск и печалба, с апартамента всичко е на едно място ... Та не ми е много ясно как допускате че щом някой е изтеглил парите си от имотите е загубил. Не са ми ясни и много други неща, как си вярвате на легендите? Левчо, изкарал 1.5 млн евро чисти за 13 години като "гастар"Къде бе ? На Марс ли ? Както какъв ги изкара , като доктор с 70к бруто заплата в Германия ли ? Ми дори да си най-невероятно светило, в момента ще си на 150к заплата и ше те обрулят наполовина с данъци та едва ли ше го добуташ до 80к чисто. Преди 13 години щеше да си наполовина на тия пари. Да не говорим , че за да ти останат 1.5 милки чисти трябва да да си изкарал двойно освен ако не си намерил начин да не ядеш , да не плащаш наем , транспорт, застраховки и т.н. Чувал съм за един такъв, никога не съм го виждал да яде, наема му беше нула и се придвижваше безплатно. Викаха му Карлсон , който живее на покрива.
И преди съм казвал, ние тука сме джентълмени и си вярваме. Ма айде спазвайте поне малко приличие с мечтите.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Кавръков, продължаваш да не разбираш. Купуването на имот тип апартамент като инвестиция в момента е безумна идиотия. В същото време обаче цените на имотите много трудно ще слязат, независимо от огромното количество празни. Имаме асболютно китайска ситуация. Тука в Слатина, Гео Милев и Редута има цели 5-6 етажни блокове, в които се обитават по 5-6 апартамента. А данъците по същество няма да се пипат, защото всичкото тарикат на отговорна позиция е награбил по двайсет и повече имота.
Имаше един пост на лед осветлението, където ти се обяснява защо натам отиват парите откраднати чрез плоския данък. Потърси го или той да ти го репостне.
... а и Кавръков, лихвите няма да ги вдигат. Забрави.
Запомни добре това .
Коментар
-
Кавръков, продължаваш да не разбираш. Купуването на имот тип апартамент като инвестиция в момента е безумна идиотия. В същото време обаче цените на имотите много трудно ще слязат, независимо от огромното количество празни. Имаме асболютно китайска ситуация. Тука в Слатина, Гео Милев и Редута има цели 5-6 етажни блокове, в които се обитават по 5-6 апартамента. А данъците по същество няма да се пипат, защото всичкото тарикат на отговорна позиция е награбил по двайсет и повече имота.
Имаше един пост на лед осветлението, където ти се обяснява защо натам отиват парите откраднати чрез плоския данък. Потърси го или той да ти го репостне.
... а и Кавръков, лихвите няма да ги вдигат. Забрави.
Междувременно в реалния свят се наблюдават нови рекорди. Стар, амартизиран, явно не му пречи.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Meandmyself Разгледай мнение
ма ти в каква драма си се вкарал бе, младеж, не театър, твоето е пълнометражен филм..
толкова ли нямаш с какво да се занимавашщ през работно и свободно време...
между другото, тези, които сте пяли същата песен като сега 2015, 2016, 2017, говорейки за кочини и коптори и сте повлияли някой да не купи,
а това е било шанса му да има жилище, заслужавате да ви начупи някой камбаните.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
слагам ти лайк и те поздравявам с добре дошъл, спасителю
ще трябва обаче малко да те разочаровам.
тук отдавна си имаме действащ спасител на приятели, познати и случайни минувачи.
и той, като теб, продаде на връх 2017. зазида кеша и дебне да купи в ниското. по възможност на акт 14, макс 15
и е спасил маса народ да не купи на набалончените цени от 2016, 2017, ...та до сега още ги спасява.
като и да е, обединявайте усилия, че има много народ жаден да бъде спасен
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнениеLaconic,
Ти си отскоро тук, затова нека малко да ти обясня каква е играта. Не помня кой точно, но един потребител доста добре ги беше разконспирирал, ама му изтриха мнението! Част от хората тук наистина наподобяват група брокери (които е възможно дори да са в един офис и да излизат през едно айпи, съмнявам се някои от тях да знаят какво е впн, но това само модератор може да го види) и са си разпределили ролите според възрастта и темперамента, като си лайкват моментално мненията един на друг!
Единият го дава лекар на достолепна възраст, пазаруващ имоти на всяко четно число в месеца, а земеделска земя - на всяко нечетно (преди беше казал, че 1-вия му апарт е 2005, сега гледам е паднал на 2004), другия не знам какво си, третия и той... а последния - свръх-активния холерик, който редовно обираше банове с всяка своя регистрация (кара коьло, режеп иведик, седларов и прочее) и сега пак се е активизирал, но през чужд профил - че иначе пак бан!...
Та в общи линии цялата групичка силно наподобява офис-брокерчета, които "ЖИВЕЯТ" живота на техните клиенти! Тоест, като казват "Днес изповядахме сделка" - те имат предвид, че са били заедно при нотариуса с техния клиент, което технически не е невярно, само дето /най-вероятно/ не са купували с техни пари и за тяхна сметка. Иначе като ги четеш - ми то половината им ден минава в някоя нотариална кантора, другата половина тук - във форума.
Айде, наздраве и да ни благодарят за снизходителността, че си затваряме очите, чукаме си лаф-моабета и им побутваме от време на време темата нагоре. То това им е единствената печалба - щото така подскача заглавието за "повишение", макар да става вече неактуално, затова съвсем скоро се прехвърляме в другата тема...
Познавам и извън форума някои от посочените никове. И да спор няма по имотната тема имаме сходни виждания разбира се с нюанси така че нормално да има лайкове на постовете ни. По същият начин всички които не могат да купят по някаква причина харесват постовете на Кавръка :-) - надеждата крепи човека.....:-)
ПП а изказването ти за Левчо е срамна работа. В темата сигурно е обърнал внимание по медицински въпроси на поне 100 човека... ей така..... Винаги е много обран в прилагателните дори и когато е провокиран сериозно....Айде разбирам мен да нападнеш като просто селско келнерче или Купата с клавиатурната тояга за мамини синчета разбирам ама Левчо..... Слабо Юлка седни си двойка :-)
- 4 Харесвания
Коментар
Коментар