IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от gbikov Разгледай мнение

Лордиевич, кефи се на живота и остави фауната да се радва новите лихви. Гледай си каката, кефи се морския живот и се забавлявай. На мен ми трябваха 3 години да се установя в БГ, сега заплатата ми е по-голяма отколкото получавах в чужбина, каката е с 10 години по-млада от мен и берджовата Нинка в сравнение с нея е бледо подобие на жена. Децата ми ще идват в БГ и ще стоят тук около година по свое собствено желание, с каката ще има да влачим 4 бройки по планините, пистите и света. Всеки ден вече отивам в офиса към 9-10 по къси . гащи и тениска и се кефя на работата с младите. Купихме им плейстейшън да си играят игри в зоната за релакс и си пия кафето докато ги гледам как играят настървено. Заобичах си Варна и предполагам, че и ти в Бургас няма да останеш по-назад. И не се връзвай на приказките на мамин бержо за кой от каква черга бил, че тоя умник все още обитава голямата деЦка с която мама и тати са го уредили. Дори ми се струва, че и Нинка пак те са му я уредили от някое приятелско семейство.
    Мога ли да попитам в коя сфера работите?

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение

Нека раздават, тази златна карта, ако няма разходи за първата година, може да я взема и небрежно да я показвам случайно на дами от таргета на Евго и след първата година, да я разкарам. Ако, обаче направят тъпотията да ми вдигнат драстично лихвата по потребителския, веднага ще редуцирам оставащия ми период от 2г. и 10м. на само 10м. Въпреки, че наскоро набих добра сума в RIO.
      Важното е, че трупаш добро кредитно досие. Мацките, където се впечатляват от златни карти и коли на лизинг не ми ги хвали.
      Last edited by MorskiShop; 07.06.2023, 22:44.

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

ее лордче, къде си се набил
        В центъра, но да оставим арменеца и други понижители, че въобще не ме вълнуват техните терзания, на мен друго ми е интересно, тезите на бетера и петрогъзчо, че някои брокерази щяли да глътнат вода и да умират от глад. Сред повишителите, ти лично познаваш ли такива????????? Кой е този хипотетичен брокераз, който ще гладува и от кога му стартира глада. Моята брокерка, която ми продаде в Бургас, ми е комшийка от София и е юрист на всичко отгоре. Винаги, когато и звънна е затрупана от работа и говори с трима души на изчакване. Не само, че не ми се струва умирающа от глад, но на месечен доход под 5 цифрен, много се мръщи лятос, е през зимата съм я бъзикал, че пада под петица и доближава моята мизерия...

Коментар

• бетерчо, да няма олеле SEC нанесе удар и по състоянието на криптомилиардерите

За два дена Чанпън Джао се раздели с 1,4 млрд. долара, а Браян Армстронг - с 361 млн. долара
          препоръка е

Коментар

Не му се връзвам на арменеца, особено като разбрах, че той е човек на мама и тати. На негово име има само ЗЗ в района откъдето са му наредили да си вземе жена. Голям ментор се прави, но съм сигурен, че от семейството му заповядват и кои акции има право да закупи. Към този народ аз съм бил състрадателен, до април 21г., когато си купих апарт в сграда в Бургас с преобладаващи арменци. Е, няма такива мерзавци. Азерите са си прави да ги правят на кайма, изключително нагли и арогантни!
            ее лордче, къде си се набил
            препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от gbikov Разгледай мнение

Лордиевич, кефи се на живота и остави фауната да се радва новите лихви. Гледай си каката, кефи се морския живот и се забавлявай. На мен ми трябваха 3 години да се установя в БГ, сега заплатата ми е по-голяма отколкото получавах в чужбина, каката е с 10 години по-млада от мен и берджовата Нинка в сравнение с нея е бледо подобие на жена. Децата ми ще идват в БГ и ще стоят тук около година по свое собствено желание, с каката ще има да влачим 4 бройки по планините, пистите и света. Всеки ден вече отивам в офиса към 9-10 по къси . гащи и тениска и се кефя на работата с младите. Купихме им плейстейшън да си играят игри в зоната за релакс и си пия кафето докато ги гледам как играят настървено. Заобичах си Варна и предполагам, че и ти в Бургас няма да останеш по-назад. И не се връзвай на приказките на мамин бержо за кой от каква черга бил, че тоя умник все още обитава голямата деЦка с която мама и тати са го уредили. Дори ми се струва, че и Нинка пак те са му я уредили от някое приятелско семейство.
              Не му се връзвам на арменеца, особено като разбрах, че той е човек на мама и тати. На негово име има само ЗЗ в района откъдето са му наредили да си вземе жена. Голям ментор се прави, но съм сигурен, че от семейството му заповядват и кои акции има право да закупи. Към този народ аз съм бил състрадателен, до април 21г., когато си купих апарт в сграда в Бургас с преобладаващи арменци. Е, няма такива мерзавци. Азерите са си прави да ги правят на кайма, изключително нагли и арогантни!

Коментар

Прав си, но там при мен нЕма за продажба, поне наоколо. Гледам има тъмни прозорци, ама никой не ги развързва. Има и една стара аристрократична къща, обезопасена и се опасявам да не я съборят. По-добре да я реставрират, но времето ще покаже. Мои познати ме изпревариха с посещение на новия планетариум. Чак през юли съм планирал да го посетя, както и спортната зала.

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

Ти си си девствен, спор нема. Живееш в къща с акт 14 и не плащаш. Кога па теб те е боляло отзад. . Макар че аз имам един сега завършващ се апартамент и платих 1,24 лв данък за половин година (половин от миналата 2022) когато го купих. Толкова и за жена ми. Смет още нема, разбира се.
                  Пиши че не живееш там .Плащаш ниски данъци и вода ,аз вода не плащам никаква,всъщност май плаща но оня отгоре,без да знае

Коментар

Прав си, но там при мен нЕма за продажба, поне наоколо. Гледам има тъмни прозорци, ама никой не ги развързва. Има и една стара аристрократична къща, обезопасена и се опасявам да не я съборят. По-добре да я реставрират, но времето ще покаже. Мои познати ме изпревариха с посещение на новия планетариум. Чак през юли съм планирал да го посетя, както и спортната зала.
                    Добре че взе в Бургас.От време оно Бургас си беше по добра дестинация .Особено Лазур, като бях ученик там бях хванал две гаджета от Пирдоп ,страхотни купони с шампанско правихме и голи карти .Биков ще има да гледа Бургас,на картичка

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

4~5 кинта на час и то за тоя клозет созопол???? Тия хептен са изплискали легена. Преди 5 год бях на почивка на Дюни и се наложи да ида до там, успях да паркирам и тръгнах по "крайбрежната" сергии с донове и гащи, пушек от скари, бараки до бараки, които закриваха морето - отврат, пари да ми дадат в тая цигания няма да припаря.
                      Тва сигурно са някви спекулации. Миналата година на централния паркинг(една поляна с изглед към морето) и с автоматични бариери, беше 12 или 15лв на ден. Не съм сигурен, но май се води общински паркинг. Едва ли са удвоили цените.

Коментар

• Първоначално изпратено от MorskiShop Разгледай мнение

Заразписали са се и са се заразвъняли на всички клиенти със средно добри доходи. На годеницата и предлагат ипотечен, на мен потребителски, на приятели и колеги също. Явно искат до последно да раздават пари.
                        Нека раздават, тази златна карта, ако няма разходи за първата година, може да я взема и небрежно да я показвам случайно на дами от таргета на Евго и след първата година, да я разкарам. Ако, обаче направят тъпотията да ми вдигнат драстично лихвата по потребителския, веднага ще редуцирам оставащия ми период от 2г. и 10м. на само 10м. Въпреки, че наскоро набих добра сума в RIO.

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение

Какво читаво бре ,тя цялата държава е погребана .той читаво ,взимаш там една гарсонера до Лорда и свиркаш

Коментар

• Първоначално изпратено от MorskiShop Разгледай мнение

В Гърция чадърите, шезлонгите и паркинга са ти безплатни при консумация над 50 евро…
                            В гръчко е по-скъпо, ама е 10 пъти по-качественно, прясно, и ти правят кефа. Повториш едно заведение, на третия ми носеха, дини, пъпеши и сладолед за малкия, викат - "тва е от нас- фрии" . Еееех тия малаки знаят как да ти бръкнат в джобчето - елегантно и с финес.

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

4~5 кинта на час и то за тоя клозет созопол???? Тия хептен са изплискали легена. Преди 5 год бях на почивка на Дюни и се наложи да ида до там, успях да паркирам и тръгнах по "крайбрежната" сергии с донове и гащи, пушек от скари, бараки до бараки, които закриваха морето - отврат, пари да ми дадат в тая цигания няма да припаря.
                              В Гърция чадърите, шезлонгите и паркинга са ти безплатни при консумация над 50 евро…

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

Тук си прав. Паркирането и посещението на морето с автомобил става главоболие и дране. Сутринта коментираха по радиото. Безобразни цени, па да си не местиш колата, па Созопол се оляли с по 190-200 лв за десет дена, па по 4-5 лева на час, идиотщини. По ефтино е да си имаш шофьор да те метне и да дойде да те вземе после май, хахаха.

Коментар

Working...
                                X