Първоначално изпратено от gbikov
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Нека раздават, тази златна карта, ако няма разходи за първата година, може да я взема и небрежно да я показвам случайно на дами от таргета на Евго и след първата година, да я разкарам. Ако, обаче направят тъпотията да ми вдигнат драстично лихвата по потребителския, веднага ще редуцирам оставащия ми период от 2г. и 10м. на само 10м. Въпреки, че наскоро набих добра сума в RIO.Last edited by MorskiShop; 07.06.2023, 22:44.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
ее лордче, къде си се набил
Коментар
-
Не му се връзвам на арменеца, особено като разбрах, че той е човек на мама и тати. На негово име има само ЗЗ в района откъдето са му наредили да си вземе жена. Голям ментор се прави, но съм сигурен, че от семейството му заповядват и кои акции има право да закупи. Към този народ аз съм бил състрадателен, до април 21г., когато си купих апарт в сграда в Бургас с преобладаващи арменци. Е, няма такива мерзавци. Азерите са си прави да ги правят на кайма, изключително нагли и арогантни!препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от gbikov Разгледай мнение
Лордиевич, кефи се на живота и остави фауната да се радва новите лихви. Гледай си каката, кефи се морския живот и се забавлявай. На мен ми трябваха 3 години да се установя в БГ, сега заплатата ми е по-голяма отколкото получавах в чужбина, каката е с 10 години по-млада от мен и берджовата Нинка в сравнение с нея е бледо подобие на жена. Децата ми ще идват в БГ и ще стоят тук около година по свое собствено желание, с каката ще има да влачим 4 бройки по планините, пистите и света. Всеки ден вече отивам в офиса към 9-10 по къси . гащи и тениска и се кефя на работата с младите. Купихме им плейстейшън да си играят игри в зоната за релакс и си пия кафето докато ги гледам как играят настървено. Заобичах си Варна и предполагам, че и ти в Бургас няма да останеш по-назад. И не се връзвай на приказките на мамин бержо за кой от каква черга бил, че тоя умник все още обитава голямата деЦка с която мама и тати са го уредили. Дори ми се струва, че и Нинка пак те са му я уредили от някое приятелско семейство.
Коментар
-
Прав си, но там при мен нЕма за продажба, поне наоколо. Гледам има тъмни прозорци, ама никой не ги развързва. Има и една стара аристрократична къща, обезопасена и се опасявам да не я съборят. По-добре да я реставрират, но времето ще покаже. Мои познати ме изпревариха с посещение на новия планетариум. Чак през юли съм планирал да го посетя, както и спортната зала.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Ти си си девствен, спор нема. Живееш в къща с акт 14 и не плащаш. Кога па теб те е боляло отзад. . Макар че аз имам един сега завършващ се апартамент и платих 1,24 лв данък за половин година (половин от миналата 2022) когато го купих. Толкова и за жена ми. Смет още нема, разбира се.
Коментар
-
Прав си, но там при мен нЕма за продажба, поне наоколо. Гледам има тъмни прозорци, ама никой не ги развързва. Има и една стара аристрократична къща, обезопасена и се опасявам да не я съборят. По-добре да я реставрират, но времето ще покаже. Мои познати ме изпревариха с посещение на новия планетариум. Чак през юли съм планирал да го посетя, както и спортната зала.
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
4~5 кинта на час и то за тоя клозет созопол???? Тия хептен са изплискали легена. Преди 5 год бях на почивка на Дюни и се наложи да ида до там, успях да паркирам и тръгнах по "крайбрежната" сергии с донове и гащи, пушек от скари, бараки до бараки, които закриваха морето - отврат, пари да ми дадат в тая цигания няма да припаря.
Коментар
-
Първоначално изпратено от MorskiShop Разгледай мнение
Заразписали са се и са се заразвъняли на всички клиенти със средно добри доходи. На годеницата и предлагат ипотечен, на мен потребителски, на приятели и колеги също. Явно искат до последно да раздават пари.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Какво читаво бре ,тя цялата държава е погребана .той читаво ,взимаш там една гарсонера до Лорда и свиркаш
Коментар
-
Първоначално изпратено от MorskiShop Разгледай мнение
В Гърция чадърите, шезлонгите и паркинга са ти безплатни при консумация над 50 евро…
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
4~5 кинта на час и то за тоя клозет созопол???? Тия хептен са изплискали легена. Преди 5 год бях на почивка на Дюни и се наложи да ида до там, успях да паркирам и тръгнах по "крайбрежната" сергии с донове и гащи, пушек от скари, бараки до бараки, които закриваха морето - отврат, пари да ми дадат в тая цигания няма да припаря.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Тук си прав. Паркирането и посещението на морето с автомобил става главоболие и дране. Сутринта коментираха по радиото. Безобразни цени, па да си не местиш колата, па Созопол се оляли с по 190-200 лв за десет дена, па по 4-5 лева на час, идиотщини. По ефтино е да си имаш шофьор да те метне и да дойде да те вземе после май, хахаха.
Коментар
Коментар