IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение

На Лева му влизам в положението, защото краткосрочното отдаване в идеалните центрове на големите ни градове, често се предлага от фирми за управление на имоти. И, аз имам такива оферти и съм наясно.
    За гаража в редута ли, бре?

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

Краткосрочното отдаване има и плюсове, но и минуси. И непредвидими и непредсказуеми параметри. Парата влиза по лична сметка, ти плащаш на упрваляващия. И....много още неща. За данъците сега проучвам, но безплатно инфо тук няма да дам. Никой не ми е и дал на мен.
      точно затова ти казам, че да си смениш този, който ти говори врели некипели за 50-то лева на година
      това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

краткосрочно особено в твоя случай е да храниш някой да не казвам като кой...
        не ми се влиза в подробности, но по-спокоен бизнес от дългосрочен наемател няма.

не знам кой те консултира по отношение на дъжлими данъци, но го смени по възможно най-бързият начин.
        Краткосрочното отдаване има и плюсове, но и минуси. И непредвидими и непредсказуеми параметри. Парата влиза по лична сметка, ти плащаш на упрваляващия. И....много още неща. За данъците сега проучвам, но безплатно инфо тук няма да дам. Никой не ми е и дал на мен.
        Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение

Аз и преди го обясних ама няма кой да четеТези в палатките по улиците са НАРКОЗАВИСИМИ, които отказват лечение и се толерират от демократите( тяхното бсп) За безработните има двегодишни програми в които ти дават къща на символичен наем, търсят ти работа и ти дават безплатна храна. Я да сравним с безработните в България- някой да им е осигурил жилище и безплатна храна за период до 2 години???? Май няма такова нещо, освен това от хранителните банки могат да взимат безплатна храна и семейства с ниски доходи, добави и личен фалит на който имат право всички американски граждани и ще видиш, че няма база за сравнение с БГ.
          Те са ги докарали до това състояние и вече каквото и да им предлагат няма оправия. Това са пътници.
          Колкото и да пускаш капса, няма да се промени нищо, че огромна част от т.нар. наркозависими са плод на социално инженерство, доста от тях са направили много богати определени служби и политици, а и в България има много наркозависими, но няма такива мини гето бездомнически градчета по центровете на градовете.
          И защо сравняваш наркозависими навлеци с безработни лентяи и безделници?
          А колкото до "тяхното БСП", в момента Зелените и цялата измислена социал-демократска пасмина в ЕС, включително и в България са тръгнали по техния път, че даже и цветовете им са същите.
          Last edited by Kris_; 08.06.2023, 22:49.

Коментар

• Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение

Аз и преди го обясних ама няма кой да четеТези в палатките по улиците са НАРКОЗАВИСИМИ, които отказват лечение и се толерират от демократите( тяхното бсп) За безработните има двегодишни програми в които ти дават къща на символичен наем, търсят ти работа и ти дават безплатна храна. Я да сравним с безработните в България- някой да им е осигурил жилище и безплатна храна за период до 2 години???? Май няма такова нещо, освен това от хранителните банки могат да взимат безплатна храна и семейства с ниски доходи, добави и личен фалит на който имат право всички американски граждани и ще видиш, че няма база за сравнение с БГ.
            Остави безработните. Виж пенсионерите …

Коментар

• Първоначално изпратено от Kris_ Разгледай мнение

Къде е миткото да ти обясни как са им направили подслони. Грижели се били хората. В това видео човека казва как се грижат - билета за автобуса и на добър път за някой обор в друг щат. Форума е пълен с невнятници.
              Още първия път като попданах на Skid Row ненадейно бях в шок, а това беше много отдавна, някъде 2016 г., и оттогава не се е подобрило положението, а става все по-зле.

Коментар

• Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение
                Ум царува, ум робува, ум патки пасе
                Знаех си, че нямаш много акъл, но не знаех, че си чак толкоз зле, че само за пасане на патки ти стига.
                Last edited by Kris_; 08.06.2023, 23:42.

Коментар

• Ум царува, ум робува, ум патки пасе

Коментар

• Черната вдовица си има тема, в която може да пише за неволите си.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kris_ Разгледай мнение

Липсата на закон за фалит на ФЛ ти е последната грижа в случая.
                      С бакалски сметки, с бакалски опит, и бакалско мислене се стига до кварталната бакалия.
                      Още един се меси в разговора за възрастни.

Коментар

• Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение

да,второто
                        Липсата на закон за фалит на ФЛ ти е последната грижа в случая.
                        С бакалски сметки, с бакалски опит, и бакалско мислене се стига до кварталната бакалия.

Коментар

• Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение
                          ФТ или ФЛ?
                          Иначе си прав.
                          да,второто

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

краткосрочно особено в твоя случай е да храниш някой да не казвам като кой...
                            не ми се влиза в подробности, но по-спокоен бизнес от дългосрочен наемател няма.

не знам кой те консултира по отношение на дъжлими данъци, но го смени по възможно най-бързият начин.
                            На Лева му влизам в положението, защото краткосрочното отдаване в идеалните центрове на големите ни градове, често се предлага от фирми за управление на имоти. И, аз имам такива оферти и съм наясно.

Коментар

• Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение

Не е баш така.
                              Зависи за коя държава става въпрос и каква и е икономиката най-вече.А също и законодателството !
                              Едно е кредити в САЩ , стабилна и сигурна икономика и демокрация в която има върховенство на закона,съвсем друго е кредит в някакво балканско гето с 2млн ли колко са работещите и 25% от децата роми.Без върховенство на закона,без даже закон за фалит на ФТ и с няква смешна икономика в която идват едни части от чужбина,сглобяват ги бачкаторите и после сглобени ги връщат.При първата криза тая икономика е в киреча, съответно и кредитополучателя,който даже не може да обяви фалит.
                              А залога му е загубил половината си стойност,той едно че е плащал 5-10г и сега дължи още повече.Без къща и длъжник до живот
                              ФТ или ФЛ?

Иначе си прав.

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

Айде да не го коментираме безплатно. Ще дойда с 50 кинта и стъкло скоч и ще го отаманим. С писане у форума не става. . И на Берти ще обясним после. Може и той да почне да отдава краткосрочно. , нали Берти?
                                Прав си и при nradev 111 няма нищо безплатно, но и аз съм му благодарен, въпреки, че е губил бас от мен и ме е почерпил. Прави му чест!

Коментар

Working...
                                X