Първоначално изпратено от Bailor
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Краткосрочното отдаване има и плюсове, но и минуси. И непредвидими и непредсказуеми параметри. Парата влиза по лична сметка, ти плащаш на упрваляващия. И....много още неща. За данъците сега проучвам, но безплатно инфо тук няма да дам. Никой не ми е и дал на мен.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
краткосрочно особено в твоя случай е да храниш някой да не казвам като кой...
не ми се влиза в подробности, но по-спокоен бизнес от дългосрочен наемател няма.
не знам кой те консултира по отношение на дъжлими данъци, но го смени по възможно най-бързият начин.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение
Аз и преди го обясних ама няма кой да четеТези в палатките по улиците са НАРКОЗАВИСИМИ, които отказват лечение и се толерират от демократите( тяхното бсп) За безработните има двегодишни програми в които ти дават къща на символичен наем, търсят ти работа и ти дават безплатна храна. Я да сравним с безработните в България- някой да им е осигурил жилище и безплатна храна за период до 2 години???? Май няма такова нещо, освен това от хранителните банки могат да взимат безплатна храна и семейства с ниски доходи, добави и личен фалит на който имат право всички американски граждани и ще видиш, че няма база за сравнение с БГ.
Колкото и да пускаш капса, няма да се промени нищо, че огромна част от т.нар. наркозависими са плод на социално инженерство, доста от тях са направили много богати определени служби и политици, а и в България има много наркозависими, но няма такива мини гето бездомнически градчета по центровете на градовете.
И защо сравняваш наркозависими навлеци с безработни лентяи и безделници?
А колкото до "тяхното БСП", в момента Зелените и цялата измислена социал-демократска пасмина в ЕС, включително и в България са тръгнали по техния път, че даже и цветовете им са същите.Last edited by Kris_; 08.06.2023, 22:49.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение
Аз и преди го обясних ама няма кой да четеТези в палатките по улиците са НАРКОЗАВИСИМИ, които отказват лечение и се толерират от демократите( тяхното бсп) За безработните има двегодишни програми в които ти дават къща на символичен наем, търсят ти работа и ти дават безплатна храна. Я да сравним с безработните в България- някой да им е осигурил жилище и безплатна храна за период до 2 години???? Май няма такова нещо, освен това от хранителните банки могат да взимат безплатна храна и семейства с ниски доходи, добави и личен фалит на който имат право всички американски граждани и ще видиш, че няма база за сравнение с БГ.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kris_ Разгледай мнение
Къде е миткото да ти обясни как са им направили подслони. Грижели се били хората. В това видео човека казва как се грижат - билета за автобуса и на добър път за някой обор в друг щат. Форума е пълен с невнятници.
Още първия път като попданах на Skid Row ненадейно бях в шок, а това беше много отдавна, някъде 2016 г., и оттогава не се е подобрило положението, а става все по-зле.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнениеУм царува, ум робува, ум патки пасеLast edited by Kris_; 08.06.2023, 23:42.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kris_ Разгледай мнение
Липсата на закон за фалит на ФЛ ти е последната грижа в случая.
С бакалски сметки, с бакалски опит, и бакалско мислене се стига до кварталната бакалия.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
да,второто
С бакалски сметки, с бакалски опит, и бакалско мислене се стига до кварталната бакалия.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
краткосрочно особено в твоя случай е да храниш някой да не казвам като кой...
не ми се влиза в подробности, но по-спокоен бизнес от дългосрочен наемател няма.
не знам кой те консултира по отношение на дъжлими данъци, но го смени по възможно най-бързият начин.
Коментар
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
Не е баш така.
Зависи за коя държава става въпрос и каква и е икономиката най-вече.А също и законодателството !
Едно е кредити в САЩ , стабилна и сигурна икономика и демокрация в която има върховенство на закона,съвсем друго е кредит в някакво балканско гето с 2млн ли колко са работещите и 25% от децата роми.Без върховенство на закона,без даже закон за фалит на ФТ и с няква смешна икономика в която идват едни части от чужбина,сглобяват ги бачкаторите и после сглобени ги връщат.При първата криза тая икономика е в киреча, съответно и кредитополучателя,който даже не може да обяви фалит.
А залога му е загубил половината си стойност,той едно че е плащал 5-10г и сега дължи още повече.Без къща и длъжник до живот
Иначе си прав.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Айде да не го коментираме безплатно. Ще дойда с 50 кинта и стъкло скоч и ще го отаманим. С писане у форума не става. . И на Берти ще обясним после. Може и той да почне да отдава краткосрочно. , нали Берти?
Коментар
Коментар