If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
И при 30% инфлация депозитът е по-разумният вариант от покупката на горното. В случая не говорим за спад на цените, а за нормализиране на ценовите очаквания, което означава поне едни 50% надолу за масовите обяви. Горната обява например е просто сбъркана с едни 200к.
Тези 'лудите' обяви май само ти ги гледаш, но да знаеш и от тях има смисъл. Правят така, че други скъпи дървета да изглеждат по-поносими
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
И при 30% инфлация депозитът е по-разумният вариант от покупката на горното. В случая не говорим за спад на цените, а за нормализиране на ценовите очаквания, което означава поне едни 50% надолу за масовите обяви. Горната обява например е просто сбъркана с едни 200к.
Много ми харесва интериора.
Обаче човек може да си купи книги (дори употребявани), кристални полилеи, мебели, картини и да си създаде подобен стил за малко пари.
Интересна работа тук, бая началство напуска кораба https://www.youtube.com/watch?v=Z7pq...GoldSilverPros
В щатите срива ще е огромен ако Фед не почне да помага скоро. Не че това ни засяга тука в булгария, но все пак може да има малко отражение.
Не питаш правилният човек . Няма да го купя, аз ,но за такъв апартамент в наше село цената ще е по-висока поне с 50 %.
Както вече съм писала ако руснаците започнат масово да продават имотите си очаквам падане на цените по българското черноморие. Не очаквам това да се случи преди есента обаче. За София, не мисля, че ще се случи защото има още много пари в населението и фирмите както и висока инфлация.
Дори и да има повишаване на лихвите и рецесия опита ми показва, че цените на имотите падат след 1-2 год., но не и по-рано. Трябва лихвите да се повишат повече от наемите като процент за да се пренасочат парите към депозити което се случи след 2008 г. в България. Тогава в Европа, за кратко имаше поевтиняване на цените ,но и нямаше такива високи лихви по депозитите каквито бяха в БГ и след това / по спомен 2010г./ цените върнаха и започна леко покачване и до сега.
Изобщо някой очаква ли лихва по депозити над 2% в по-екзотичните банки и то не по-рано от 2023? При тази инфлация на всичко, особено видима при имотите, едва ли 2% са стимул да се продава.
Както вече съм писала ако руснаците започнат масово да продават имотите си очаквам падане на цените по българското черноморие. Не очаквам това да се случи преди есента обаче. За София, не мисля, че ще се случи защото има още много пари в населението и фирмите както и висока инфлация.
Дори и да има повишаване на лихвите и рецесия опита ми показва, че цените на имотите падат след 1-2 год., но не и по-рано. Трябва лихвите да се повишат повече от наемите като процент за да се пренасочат парите към депозити което се случи след 2008 г. в България. Тогава в Европа, за кратко имаше поевтиняване на цените ,но и нямаше такива високи лихви по депозитите каквито бяха в БГ и след това / по спомен 2010г./ цените върнаха и започна леко покачване и до сега.
Пазарът на НИ е цикличен, наблюдават се 5-7 годишни цикли.
Конкретно за София няма да паднат кой знае колко. Интересното е, че няма много наематели. Аз съм на 10 мин от идеалния център (Московска) с тролей. Над мен апартаментът се дава под наем, стоя празен около половин година, после се намери едно семейство и от скоро пак е празен. Мъжът, който го отдава, купи по-голям и по-хубав апартамент през 2020 г. и се преместиха там. Има топки и действа.
Това са пълни глупости ! Ние със сестра ми сме отраснали с куче и котка, след това и двете имаме котка и куче, че и папагали и това изобщо не ни попречи да създадем семейства ! Сега само ние с мъжа ми нямаме животно ама за сметка на това децата имат кучета. Винаги съм гледала френски булдоци и котараци / винаги само по един / и преди да се омъжа и след това . Последната ми красавица почина от старост на 16 г. и не можем да я прежалим още с мъжа ми и да я заменим с нова французойка. Не си създавай глупави оправдания !!!
Това са пълни глупости ! Ние със сестра ми сме отраснали с куче и котка, след това и двете имаме котка и куче, че и папагали и това изобщо не ни попречи да създадем семейства ! Сега само ние с мъжа ми нямаме животно ама за сметка на това децата имат кучета. Винаги съм гледала френски булдоци и котараци / винаги само по един / и преди да се омъжа и след това . Последната ми красавица почина от старост на 16 г. и не можем да я прежалим още с мъжа ми и да я заменим с нова французойка. Не си създавай глупави оправдания !!!
Вие все пак сте друго поколение. По ваше време беше прието човек да се ожени на около 25 г, а сега се е вдигнало до към 35-40г. Не казвам, че е хубаво толкова късно.
Коментар