Първоначално изпратено от segato
Разгледай мнение
Ето и 2 цитата , които са ярко показателни и нататък спирам да анализирам защото както написах вече требе вода да изтече преди да има възможност за смислена аргументирана дискусия на подобен език/ниво. Език в смисъл ползването на английски думи / и аз ползвам жаргон понякога с цел забавление/ не Ви прави мнението по-стойностно след като изначало е голяма глупост от която следват тотално грешни изводи :-)
''Дори сделките на хредит да са само 35% , в момента в който излезнат половината от тия 35%''
Поставя се под съмнение цифра, която може да се провери за 20 секунди, коригира се в някаква степен защото не всички ипотеки са за покупка. Половината от тези 35% да излезнат къде ? Колега имате ли представа като брой колко е това ? Какъв е броят сделки по принцип ? Въобще някакви цифри знаете ли колега за покупко-продажби-строителство с имоти ? В това си предположение колега грешите не с проценти и с пъти , а по-скоро с десетки пъти. Това при най-лошият възможен сценарий. ..., че при позитивно развитие ще грешите със стотици пъти......Надал фигурист :-)
''зашото хората ше продават само в краен случай но ше се наложи да продават. Поне това показват данните за 5-те години след 2009''
Значи половината ипотеки преди 2009-та са се препродали през следващите 5 години ? Може ли източник ?
Въобще не коментирам изводите / Надал и тройните скокове/.
Останалите коментари надолу сигурно са с цел придаване на тежест кой съм и какво съм . Ок Надал си приемам го, а аз съм само обикновен келнер . Никога не съм го крил и тук всички го знаят :–) Но като Надал преди да започнете да разбирате от фигурно пързаляне е добре да погледате няколко години спорта поне по телевизията/форума. И тениса и пързалянето са спортове... приликите са до там :-)
ПП Както Zalmoxis посочи, има във форума хора, които пишем от години и се знаем кой кой е и на живо дори, Но не това е важното, а че сме разбрали от опита си през годините, че нов Надал идва в темата на всеки няколко месеца оплаквайки се , че наема на корта му е много висок и че утре или най-късно до 6 месеца ще му се молят да тренира на техният корт без пари. Още малко и ще се получи, макар и досега всички да са проблясквали като Феникс преди да изгаснат....А Фениксчо-Надал например преди да изгасне в студа на фигурното пързаляне измисли нов икономически термин - Фениксови проценти / 300-400% спад , който трябваше да стане още преди няколко години/ публикуваше икономически статии в най-реномираните Западни списания.....Уви това фигурно пързаляне го съсипа :-))))
ПП2 Колега, моля не се обиждайте и пишете колкото искате. Не се отказвайте ! Забавлявате ме истински бъдете сигурен.... /и не само мен/, че е така дори и без да съм ви отговорил :-) Джонката ще отиде в Германия скоро и темата ще стане скучна :-)
Коментар