If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Без да коментирам къде е / това е работа на Левчо/ ще ти напиша само, че сделката е супер.
Има много по-добри имоти...морски...и по нашето море също, но не са на тази цена....
Писах го и преди той ако се откаже аз ще го купя за същите пари.... На мен ще ми отива повече мястото...келнерче с първа линия :-)
Е за какво му е? Пълно прахосничество на средства и напълно ненужен кофтор. Също като боклуците, дето накупи в най-обезлюдения областен град Плевен с преобладаващо ромско население. Колко дни в годината ще живее там? Няма избиване и за 200 години. За същата сума ще ходи в Италия за по две седмици на пълно обслужване доживот.
Тези пари по-добре да ги беше дарил на някой кучкарник, поне щеше да направи добро.
Ако имаш време, вземи един кучегон, няколко пиратки и една тояжка и се разходи из Долината и Ливадите, за да видиш какво означава празни блокове. Горе-долу по един населен апартамент на два етажа, отделно на всяка сграда има огромни плакати "Продават се апартаменти". И поне още 40 строежа видях днес.
Във Варна е подобно положението. Ето примерно тази сграда, все още не е в експлоатация, но стоят от доста време тези плакати за продажба.
Ако имаш време, вземи един кучегон, няколко пиратки и една тояжка и се разходи из Долината и Ливадите, за да видиш какво означава празни блокове. Горе-долу по един населен апартамент на два етажа, отделно на всяка сграда има огромни плакати "Продават се апартаменти". И поне още 40 строежа видях днес.
Това с кучегона е задължително. Спомням си преди години точно в Малинова долина глутница кучета убиха професор от БАН.
Е, като си констатирал това, ти колко си накупи и на каква цена, похвали се де, нали си ербап, дай цени и дискаунти....смешко...
Коментар