Първоначално изпратено от bertram
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Добре, пак те питам. Ако да речем имаше една твърда вероятност от да речем 1% да стане - ти щеше ли да си стоиш в БГ и да търсиш имоти за "инвестиции"? Убеден съм, че не. И тук не говорим за ядрена война между НАТО и Русия, говорим за една ракетка или взривена мина, пусната в централата от някой идиот - независимо дали от Руска или Украинска страна.
Да живееш в БГ в момента и да се радваш на ръстове, на доходи, на хубав живот е равносилно на това да купиш Аржентински ДЦК и да се кефиш на 80% доходност. Помисли си.
- 3 Харесвания
Коментар
-
като ви е мерак - инвестирайте в Свиленград.
ако не сега скоро ще стане входът на Европа откъм Турция, което хич ама хич не е малко
казина, магазини, складове - (ще) има приток на работещи откъде ли неLast edited by bertram; 05.07.2023, 22:34.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
То и инвазията беше скалъпена
После и Буча и Мариопул бяха скалъпени
Накрая и язовирната стена нещо я скалъпиха
Всичко е съвсем реално за съжаление
А АЕЦ могат да го взривят само ако губят и трябва да се оттеглят.В момента нямат изгода да я взривяват, а и си губят силен коз да плашат гаргитеLast edited by Bad_Bear; 05.07.2023, 22:27.
Коментар
-
Ще изкупиш дрънци. От теб и семката ти няма да има и помен, за да изкупувате каквото и да било.
https://www.standartnews.com/voynata...ie-528958.htmlОстанете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Джони, гръмне ли Запорожие ще дойда непременно в Германия, ако не съм се подготвил предварително с бира в някоя пещера. Оня на северното черноморие вече не ми е приятел, но си имаме приказката.
Коментар
-
Първоначално изпратено от cyclop Разгледай мнениеУф пак един с два бустара пише някакви страхотии, дето е чул ОТ ТЕЛЕВИЗОРА. Какво ще гръмне бе, може да изтърбушат покрива с някоя ракетка - дар от хамериканските приятели, и да изкарат някой друг килограм-тон радиоактивен прашоляк. Да му мисли житницата на Европа после. И ние де, щото ще им изкупим житото на промоция догодина.
https://www.standartnews.com/voynata...ie-528958.html
- 1 like
Коментар
-
Ти не осъзнаваш ли, че Запорожие е пред взривяване, а Европа е изправена пред ядрена катастрофа? Шансовете са 50 на 50 в момента, зависи изцяло от няколко пълни шизофреници и от украинска, и от руска страна. Ти вярваш ли им? Първи ще измрете на Черноморието, особено на северното, където е къщата на онзи клоун твоят приятел.
На твое място бих си вдигнал чукалата и избягал от Европа на секундата - поне ти имаш тази възможност все още, за другите не знам.
За какви ръстове, заплати и назначения ми говориш?Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
На това разчита пропагандата - да управлява със страх. Мисля, че силно надценяваш възможностите за война. Не искам да навлизам в конспиративни теории, но всичко е толкова скалъпено, както беше Ковида, че смърди от километри.
Да живееш в БГ в момента и да се радваш на ръстове, на доходи, на хубав живот е равносилно на това да купиш Аржентински ДЦК и да се кефиш на 80% доходност. Помисли си.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнениеНа това разчита пропагандата - да управлява със страх. Мисля, че силно надценяваш възможностите за война. Не искам да навлизам в конспиративни теории, но всичко е толкова скалъпено, както беше Ковида, че смърди от километри.
После и Буча и Мариопул бяха скалъпени
Накрая и язовирната стена нещо я скалъпиха
Всичко е съвсем реално за съжаление
А АЕЦ могат да го взривят само ако губят и трябва да се оттеглят.В момента нямат изгода да я взривяват, а и си губят силен коз да плашат гаргите
Коментар
-
То хубаво ще ги ям, ама кажете поне с какво пиене се препоръчва консумацията?
- 1 like
Коментар
-
Уф пак един с два бустара пише някакви страхотии, дето е чул ОТ ТЕЛЕВИЗОРА. Какво ще гръмне бе, може да изтърбушат покрива с някоя ракетка - дар от хамериканските приятели, и да изкарат някой друг килограм-тон радиоактивен прашоляк. Да му мисли житницата на Европа после. И ние де, щото ще им изкупим житото на промоция догодина.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от cyclop Разгледай мнение
Може, ама трябва да ядеш само кореноплодни през първите 7 години
Коментар
-
Вие на майтап го имате, но не е изобщо за майтапене.
Замисли се дори да има малка вероятност това да стане (според мен е голяма), ти би ли рискувал живота на семейството си? Ще бягате с 300 към Терминал 2 (самолети обаче няма да има), пътищата ще се задръстят от бягащи, границите ще се затворят, ще настъпи хаос. Това ако гръмне е колкото Чернобил по 10. Варна и Бургас ще ги изпържи за часове. Колко пъти от 2019 насам ви говоря, че ви трябват планове Б, Ц, Д и Е поне? Всеки по-далеч и по-далеч от България? Вие обаче не, ще забогатявате от имоти в България - най-добрата държава за живеене....
От няколко пълни идиота в момента зависи дали ти и децата ти ще живеете, това не го ли осъзнаваш? А сме най-близо, на първа линия.
- 1 like
Коментар
-
Джонка, поне в планината ще можем ли да се скрием? Мисля да ставам хайдутин...
Замисли се дори да има малка вероятност това да стане (според мен е голяма), ти би ли рискувал живота на семейството си? Ще бягате с 300 към Терминал 2 (самолети обаче няма да има), пътищата ще се задръстят от бягащи, границите ще се затворят, ще настъпи хаос. Това ако гръмне е колкото Чернобил по 10. Варна и Бургас ще ги изпържи за часове. Колко пъти от 2019 насам ви говоря, че ви трябват планове Б, Ц, Д и Е поне? Всеки по-далеч и по-далеч от България? Вие обаче не, ще забогатявате от имоти в България - най-добрата държава за живеене....
От няколко пълни идиота в момента зависи дали ти и децата ти ще живеете, това не го ли осъзнаваш? А сме най-близо, на първа линия.
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар