Първоначално изпратено от два_таралежа
Разгледай мнение

Такава е цената защото е нов, широк, във високия сегмент, скъпо направен и в перфектно състояние, а не като онова гробище във Вазов за 500 евра.... какъв скот трябва да си, за да помислиш, че това жилище става за нещо? Направо се погнусих само от снимките, а на живо със сигурност е по-зле. Направо ме отчайвате понижителите с ниската си хигиена.
А ипотечката за същия този 3-стаен в манастирски е отпреди 2 години и половина за 1800лв на месец. Другите 700 евра горница ми идват чисти в джобчето. Мъка, мъка........ с право хвърлят камъни по мен. Само от наеми ръст 20-25% за година, което СМАЗВА всичките умрели капиталови пазари, а дори не искам да отварям темата за капиталовата печалба от този имот. Някой ще вземе да среже вените или ще ме обвини отново в хронично лъжливо брокерство.

Ама.... това не е честно, бе! Това е БЕЗОБРАЗИЕ! Уж щеше да има спад 50-70%, уж щяха да се вдигат лихвите и да се МОЛИМ някой да ни купи апартамента на половин цена, за да не ни унищожи баМката......... а то се оказа, че в София все повече започваме да догонваме западните цени и стандарт. Не е честно!!!!! Отивам си на село у деЦката.
Трайчо завижда, защото съм по-богат, по-млад, по-умен и най-вече по-убав от него. Мъка, мъка....
Коментар