Първоначално изпратено от better
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Ти сериозно ли мислиш, че им помагаш? Смартфони на тази възраст? Буквално им унищожаваш мозъчните клетки, друго не правиш.
Ако не слушаш мен, то поне чуй ето този човек:
https://nova.bg/news/view/2021/01/02...B5%D1%82%D0%B5
https://e-vestnik.bg/33528/dokolko-v...i-mrezhata-im/
https://technews.bg/article-114377.htmlLast edited by mirodes; 08.07.2023, 00:47.
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Аве ти марули през зимата остави. Днес ходих до Кауфланд и кво да видя, домати - Турция, чушки - пак Турция???!!! Ти представяш ли си, чушки и домати от Турция насред лято???! А съм втрещен, това е някакъв абсурд. Дотам сме я докарали да внасяме домати и чушки насред сезона от чужбина. Толкова ли сме калпави, баси.
Но какво да правим, след като дори образовани хора затъпяват в Гугъл и черпят информация оттам, вместо да прочетат някоя книга, да се опитат сами да си създадат мнение за нещата на базата на опит и наблюдения, не на лъжлива пропаганда.Last edited by ejonny2376; 08.07.2023, 00:34.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Е ти на 18 айфони.То моите са на 5 и 7 години и имат смартфони.Не виждам нищо лошо в това родителите да помагат на децата си.По ли е хубаво като в северните държави още на 18 години да ги гонят от вкъщи и да се виждат след предварителна уговорка.На децата си като не дам какво ще ги правя парите?На оня свят не мога да ги занеса.
Коментар
-
И какво, това е следствие от развитието на технологиите в световен мащаб, няма нищо общо с просперитета на българите като нация. Някой в хранителната верига печели от това детето ти да има айфон. Преди е печелел от дънки Ливайс и бонбонки Тик-Так. Същото е. Ти си пчеличката. И в Нигерия имат айфони, и там има коли с камера за задно виждане. И какво? А това да детето ти да има айфон не означава, че живее в лукс - означава че му се пържи мозъкът, а родителят е пълен глупак за да позволява това.
Чавдарът пък за времето си беше рейс и половина. Произвеждан в България. Печелил международни награди. Сега какво произвежда България? Ветър. Марули даже внасяме от Италия, преди хранехме целия Варшавски договор.
- 1 like
Коментар
-
А това да детето ти да има айфон не означава, че живее в лукс -Last edited by Bailor; 08.07.2023, 00:23.
- 1 like
Коментар
-
Е ти на 18 айфони.То моите са на 5 и 7 години и имат смартфони.Не виждам нищо лошо в това родителите да помагат на децата си.По ли е хубаво като в северните държави още на 18 години да ги гонят от вкъщи и да се виждат след предварителна уговорка.На децата си като не дам какво ще ги правя парите?На оня свят не мога да ги занеса.
Ако не слушаш мен, то поне чуй ето този човек:
https://nova.bg/news/view/2021/01/02...B5%D1%82%D0%B5Last edited by ejonny2376; 08.07.2023, 00:19.
Коментар
-
Така е, сегашните още на 18 год искат беенве, айфон и цял ден да се мотат по моловете, а родителите им уйдисват, дори с цената на кредити, сакън техния да не е по долу от на пешо тираджията. Тъз год ги гледах на баловете - някви бентлита, хамъри даже и ролс, под наем разбира се.
На едни лапета, като им казах, че на бала са ме водили с Чавдар, питаха "кво е туй".
Чавдарът пък за времето си беше рейс и половина. Произвеждан в България. Печелил международни награди. Сега какво произвежда България? Ветър. Марули даже внасяме от Италия, преди хранехме целия Варшавски договор.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
а аз ще си позволя да цитирам бони и дарвин
"тя, природата си знае работата"
- 1 like
Коментар
-
Така е, сегашните още на 18 год искат беенве, айфон и цял ден да се мотат по моловете, а родителите им уйдисват, дори с цената на кредити, сакън техния да не е по долу от на пешо тираджията. Тъз год ги гледах на баловете - някви бентлита, хамъри даже и ролс, под наем разбира се.
На едни лапета, като им казах, че на бала са ме водили с Чавдар, питаха "кво е туй".
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
къде се е подкарал
по това време у швабистан дърпат пердето и си лягат
кръчми, дискотеки, барове - зАбрави
За да не видят родителите си.... ja....jaaaaa.
Коментар
-
Забравяш откъде тръгнахме 1997г. Разликата драстично се съкрати с развитите държави. Аз тогава бях студент и гръцките студенти демонстрираха невиждан за българските студенти стандарт на живот. Сега българската средна заплата бие гръцката по покупателна способност. Скоро и номинално. За западноевропейските заплати ще ни трябват още 10-15 години.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
Всички сме били лишавани в някакъв момент, но после е имало награда. Един познат навремето за 2 бригади в Щатите събра пари за гарсониера. Умря и тая далавера.
Коментар
-
Като се сетя какво беше и какво е сега, разликата е огромна. Сегашните деца живеят в лукс ,за който ние не сме си и мечтали.А техните деца ще живеят още по-добре.
Баща ми е от един град близо до турската граница и всяко лято ходихме на гости на баба и дядо. И тогава по тоя път минаваха и турските гастарбайтери .Гледах им колите и се възхищавах.Сега пак им гледам колите и не ми правят никакво впечатление.Никаква разлика с българските.
Коментар
Коментар