Първоначално изпратено от better
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Да, това е най-странното, този човек, дето не е посял семе, не се ли притеснява, че всичко след него ще остане прах? Дори и апарта на майка му във Вазов. Както гласи една китайска мъдрост / най-древната нация/, да не оставиш наследник е най-голямата обида към родителите ти и предците ти!
В това отношение Миродес ми е най-големия идол!
"тя, природата си знае работата"препоръка е
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Ами то голяма част от населението навсякъде по света се оправя. В развитите държави 90% се оправят, 5% мизерстват и 5% са богати. В България 50% мизерстват, 45% се оправят и 5% са свръхбогати крадци, за които не важат законите. Това е разликата.
Преди 10~20 год хората ходеха на гурбет или се качваха на кораб, опъваха каиша 10~20год и като се върнат, купуваха къщи, отваряха бизнес, някои ставаха земеделци, изобщо със спечеленото си живееха над средната класа.
В момемта един бачкатор на запад, като се върне в бг, не мобе нищо да си купи в бг, кво остава да си отвори бизнес.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от kinyalo Разгледай мнение
България е една от най-малко задлъжнелите страни в ЕС и не знам чии наследници какво ще изработват.
Но ти не ги мисли тези неща, след 30-40 години никой няма да си спомня че си съществувал
В това отношение Миродес ми е най-големия идол!
- 1 like
Коментар
-
https://fb.watch/lE69JfCMTS/
Специално видео качвам за Ратко.
Видеото е снимано днес ,не знам къде е локацията
Коментар
-
Понеже Алекс (с пълно право) ми изтри поста, слагам отново картинката (изцяло по темата, никакви лични спорове):
https://offer.noblehouse.bg/malinova...SAAEgJxlvD_BwE
Ключови думи:
- Червено кръстче
- Себестойност
- Поскъпващи материали
- Вечен ръст
Коментар
-
Хаха, мене пък ме боли калпака за Младост и за кръчмите при вас. Аз генерирам тук реално БВП, вие харчите напечатани пари, които ще плащат внуците ви - безплатни кюфтета предполагам знаеш, че няма. Всяко кредитче взето от "инвестор в имоти" са напечатани неизработени пари. Тези пари ще ги изработват най-любимите ти наследници. И отгоре на всичко ще плащат и на италианските баби пенсиите, щото нали искате еврозона....
Айде наздраве!
Но ти не ги мисли тези неща, след 30-40 години никой няма да си спомня че си съществувал
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
боли ме калпака, джонка за швабистан
Айде наздраве!Last edited by ejonny2376; 07.07.2023, 21:37.
Коментар
-
Ами тo немското БВП неслучайно e 52000 долара на калпак. Българското в момена е колкото немското през 1980 година, номинално при това, т.е. с помощта на инфлацийката, която раздува цените. Без инфлацията е на нивото на Германия през 50те.Last edited by mirodes; 07.07.2023, 21:35.
- 1 like
Коментар
-
Ами тo немското БВП неслучайно e 52000 долара на калпак. Българското в момена е колкото немското през 1980 година, номинално при това, т.е. с помощта на инфлацийката, която раздува цените. Без инфлацията е на нивото на Германия през 50те.
препоръка е
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
къде се е подкарал
по това време у швабистан дърпат пердето и си лягат
кръчми, дискотеки, барове - зАбрави
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Аз, за разлика от понижителите /и, като мислене е тяхното/ съм убеден, че страната ни ще бъде новата Ирландия, помнете ми думата! Днес си говорих с един човек от марокански произход, израстнал във Велико Търново. Когато го попитах, че в Мароко няма война, защо нахлуват тези марокански пълчища в Европа, той ми отговори, че в Мароко няма гладни и на всеки търговец можеш да си изпросиш безплатна хамсия или портокал, както тук безплатна чорба за бедния. Също спомена, че като арабска страна от Магреба при тях стандарта до преди само 10г. е бил по-висок от българския, но от последните години българския е по-висок. Каза, че до скоро мароканската минимална заплата е останала 220€, а българската вече я бие с много.Каза ми още, че е препълнено с невежи хора, което си обясних с голямото ниво на емиграция.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
Джонка, отрано се подкара тая вечер. Отивам на кръчма, че имам да те настигам
по това време у швабистан дърпат пердето и си лягат
кръчми, дискотеки, барове - зАбравипрепоръка е
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Като се сетя какво беше и какво е сега, разликата е огромна. Сегашните деца живеят в лукс ,за който ние не сме си и мечтали.А техните деца ще живеят още по-добре.
Баща ми е от един град близо до турската граница и всяко лято ходихме на гости на баба и дядо. И тогава по тоя път минаваха и турските гастарбайтери .Гледах им колите и се възхищавах.Сега пак им гледам колите и не ми правят никакво впечатление.Никаква разлика с българските.Last edited by Bailor; 07.07.2023, 20:57.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
Джонка, отрано се подкара тая вечер. Отивам на кръчма, че имам да те настигам
Наздраве!
- 1 like
Коментар
Коментар