IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение

Над 50% са ипотеките за София, 90% е много. До края на тази година ще се разбере накъде ще тръгнат БГ имотите
    Тук ще пише кое как е -

https://www.registryagency.bg/bg/reg...ar/statistika/

Коментар

• ратко е тук, бетерчо също, митко четния, левчо ще дойде, аз току що изпратих кака до Варна. Отвратително е в Албена, но 1/2 участниците в темата са налични. довечера на по бира в Картел?
      Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

Над 50% са ипотеките за София, 90% е много. До края на тази година ще се разбере накъде ще тръгнат БГ имотите
        Как накъде? С 40-50% надолу. За да купят всички наематели и повече нема да има нужда от наемоотдаване. И после погром. Без пари имоти ще има.

Коментар

До края на тази година ще се разбере накъде ще тръгнат БГ имотите
          Mите,знае се още доста от отдавна

Виж тая графика.Лявото е инфлацията ,дясното цените на имотите.Дясното се движи със закъснение няколко месеца
          Пак погледни сега и мисли.
          Спада е програмиран вече !
          И като втора задача,погледни 2008 и двете страни

Насложи и вчерашните данни за поголовен сеч и спад в сделките.
          Всичко съвпада 1 към 1

https://i.imgur.com/JIiNI8K.png

Last edited by petrg5s; 15.07.2023, 13:26.

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
            Верно ли 94% са с ипотека? Според мен има някаква грешка, тази цифра е абсурдна!

Коментар

• И аз съм шокиран от празните места по морето. Продължява обаче да е безумно скъпо. Определено ми излиза по евтино в турско при по-добри условия. Е, плажаве като нашите трудно другаде.

Коментар

• Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение

В белите държави минималната ставка е 12-13 Евро на час. Кой е луд да работи при нас за жълти стотинки, а да плаща същите цени като в Германия?Абсолютното дъно е тази държава.
                Едни получават БАН от темата, други получават БАН от България и имотния пазар. Такъв е живота.

Коментар

Точно така, до миналата година бяха украинци, молдовци, тук таме от Беларус, но явно 350 евра не ги устройват и тази год са намерили други "закъсали". Ако догодина докарат галибаните - хетен ще цъфне турИзъма.
                  В белите държави минималната ставка е 12-13 Евро на час, което е над 4000 лева на месец. Кой е луд да работи при нас за жълти стотинки, а да плаща същите цени като в Германия?Абсолютното дъно е тази държава.
                  Last edited by ejonny2376; 15.07.2023, 12:56.

Коментар

• Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение

Приказката свърши
                    След някой месец от камилчета няма да остане никой тук !

А ако има някой да се е изненадал ,определено е оня брокеразин който през час пускаше,че ипотеките били 10% ,но май и сам не си вярваше
                    Естествено,че само и единствено ипотеките могат да надуят такъв огромен балон в БГ.Без тях разтеж няма как да има никакъв !

От месеци пускаме данни/факти и статистки какво ,кога и как ще стане !
                    И виждаме,че става абсолютно точно същото.Просто има лаг

И ако някой пишман повдигач все още не е разбрал след толкова месеци,това е само началото и предстои много тежка катастрофа в НИ и масово клане на добитък !!!
                    Те брокеразите го знаят това.Затова и това неистово квичене напоследък и качване на фалшиви обяви като за световно, за да се качват средните цени.

Коментар

• Верно ли 94% са с ипотека? Според мен има някаква грешка, тази цифра е абсурдна!

Коментар

На мен също ми харесва така- не е лудница и винаги имаш свободни шезлонги на басейните и на плажа, въпросът е до колко е добре за " бизнеса"( но това е естествения подбор- или ще се научат как се прави туризъм така че туриста да си оставя парите с удоволствие и да идва пак или ще губят все повече туристи за сметка на Гърция и Турция) .Като друг плюс мога да добавя ескалаторите от парковата зона към плажа и спортните площадки.
                        Ама ти на 7ма линия ли си резервирал? Бунгало?

Коментар

Да, това за персонала и на мен ми направи впечатление- от някакъв стан са с леко азиатски физиономии. Явно и на украинците вече не им се работи за минимална БГ заплата, догодина сигурно ще ни обслужват талибани от Афганистан
                          Точно така, до миналата година бяха украинци, молдовци, тук таме от Беларус, но явно 350 евра не ги устройват и тази год са намерили други "закъсали". Ако догодина докарат галибаните - хетен ще цъфне турИзъма.

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

От Варна си, резервирал си в Албена??? Това не е никак добре
                            Е лесно ти е на теб, с големите чавета.

Коментар

Единственото положително нещо е, че има много свободни пространства за плажуване и разходка. Това е единствения курорт където няма никакво ново строителство, затова и има големи зелени площи. Полупразен е, липсват руснаците и немците, има основно румънци, малко чехи и поляци, персоналът - от Казахстан.
                              Да, това за персонала и на мен ми направи впечатление- от някакъв стан са с леко азиатски физиономии. Явно и на украинците вече не им се работи за минимална БГ заплата, догодина сигурно ще ни обслужват талибани от Афганистан

Коментар

И аз съм в Албена в момента. Има доста какво да се желае, но да кажа и нещо позитивно- нямаш метална мрежа преграждаща плажа през пясъка до морето като на златните, въпреки, че всяка стая в хотелите включва чадър и 2 шезлонга имаш и достатъчно големи свободни зони. Иначе курорта е полупразен въпреки, че се води активен сезон.
                                Единственото положително нещо е, че има много свободни пространства за плажуване и разходка. Това е единствения курорт където няма никакво ново строителство, затова и има големи зелени площи. Полупразен е, липсват руснаците и немците, има основно румънци, малко чехи и поляци, персоналът - от Казахстан.

Коментар

Working...
                                X