Първоначално изпратено от better
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение
И аз съм в Албена в момента. Има доста какво да се желае, но да кажа и нещо позитивно- нямаш метална мрежа преграждаща плажа през пясъка до морето като на златните, въпреки, че всяка стая в хотелите включва чадър и 2 шезлонга имаш и достатъчно големи свободни зони. Иначе курорта е полупразен въпреки, че се води активен сезон.
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнениеИзтрезняването застигна и Албенци. Уйдисах на малкия и резервирах 3 дена - 600 кинта на ден 5* на 1 ва линия, закуска и вечеря. Хотелът полупразен, курорта също, някои заведения изобщо не са отворили.
Цени
На обяд пилешко филе (риба нема) с черен ориз 27 кинта, леб нема (???!!!) наложи се да се поръча пица - 15 кинта, бургер с тъко филе 25 кинта, бира 7 кинта, другите не ги помня. Паркинг 20 кинта, комплект чадър и 2 шезлонга 27 кинта. Надуваем батут 15 мин, 10 лв.
Морето фрашкано с всякаква гад, умрели мравки, водорасли, тук таме малко найлон, водата мътна и мазна.
За тия паре в Турция получаваш.
Кристално чисто море.
Храна, коктейли, плодове - поднесено директно на плажа.
Мн по хубава храна, вкл и фрешове от нар..
Прясна риба.
Шезлонги и чадъри на полупразен плаж (тук се полага само 2 шез и 1 чадър зс стая).
+ още, но ме мързи да пиша.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Тва се иска. И аз като Купата. Имот в безлюден район без навлеци и първенюта. Аз не купувам имота заради Албена, алчните винаги ще си платят сметката един ден. Смяна на собственост и още по-зле. Плажа и гледката ми е важна. Там е туризма, а не в псевдолукса движен от алчност и липса на визия. Доктор съм, но туризма не лежи на добри основи в Бг. Кой ли го еве. Целта на собствениците е друга.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнениеСвършиха парите за Варна
Тоя Банскалията го пиши бегал.Останалите ще минат на терапия, я алкохолна,я друга
Ще се "родят" и няколко нови банскалийчета
Ние сме още в началото на началото.Last edited by petrg5s; 15.07.2023, 11:25.
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Тунис,Египет,за по едни 1000 лева и така.. плащаш и забравяш,а това да ходиш и дай пари за чадър,дай за шезлонг,дай за колата,дай за ядене ,това е безумие
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнениеСделките с имоти намаляват четвърто тримесечие: този път с 15% и поголовно В София спадът се задържа на 12%, но 94% от покупките през периода април - юни са с ипотека
След някой месец от камилчета няма да остане никой тук !
А ако има някой да се е изненадал ,определено е оня брокеразин който през час пускаше,че ипотеките били 10% ,но май и сам не си вярваше
Естествено,че само и единствено ипотеките могат да надуят такъв огромен балон в БГ.Без тях разтеж няма как да има никакъв !
От месеци пускаме данни/факти и статистки какво ,кога и как ще стане !
И виждаме,че става абсолютно точно същото.Просто има лаг
И ако някой пишман повдигач все още не е разбрал след толкова месеци,това е само началото и предстои много тежка катастрофа в НИ и масово клане на добитък !!!Last edited by petrg5s; 15.07.2023, 10:23.
- 1 like
Коментар
-
И аз съм в Албена в момента. Има доста какво да се желае, но да кажа и нещо позитивно- нямаш метална мрежа преграждаща плажа през пясъка до морето като на златните, въпреки, че всяка стая в хотелите включва чадър и 2 шезлонга имаш и достатъчно големи свободни зони. Иначе курорта е полупразен въпреки, че се води активен сезон.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от Traicho_80 Разгледай мнение
Под подаряване разбираш продажба под 50-100% надценка ли?
Пазара определя цените като не ти изнася не купуваш не продаваш
Имам имоти които вече в ПЪТИ са си увеличили цената защото са купувани назад в годините на много по ниски цени
Ти какво предлагаш да ги продам с 10% надценка от цената на придобиване ли????
- 2 Харесвания
Коментар
-
И аз съм в Албена в момента. Има доста какво да се желае, но да кажа и нещо позитивно- нямаш метална мрежа преграждаща плажа през пясъка до морето като на златните, въпреки, че всяка стая в хотелите включва чадър и 2 шезлонга имаш и достатъчно големи свободни зони. Иначе курорта е полупразен въпреки, че се води активен сезон.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Сделките с имоти намаляват четвърто тримесечие: този път с 15% и поголовно В София спадът се задържа на 12%, но 94% от покупките през периода април - юни са с ипотека
Я вижте заглавието само...
Поголовен спад пишат хората...!!!
Не в грешка ...кой има толкова пари че да купува без кредит ??
Хората,с много пари купуват в Дубай,Гърция,Австрия,Германия и т.н.
94% с ипотеки нищо добро не вещае за очакванията ти
И преди ти го писах само висока безработица може да срути пазара до нивата дето сънуваш
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнениеИзтрезняването застигна и Албенци. Уйдисах на малкия и резервирах 3 дена - 600 кинта на ден 5* на 1 ва линия, закуска и вечеря. Хотелът полупразен, курорта също, някои заведения изобщо не са отворили.
Цени
На обяд пилешко филе (риба нема) с черен ориз 27 кинта, леб нема (???!!!) наложи се да се поръча пица - 15 кинта, бургер с тъко филе 25 кинта, бира 7 кинта, другите не ги помня. Паркинг 20 кинта, комплект чадър и 2 шезлонга 27 кинта. Надуваем батут 15 мин, 10 лв.
Морето фрашкано с всякаква гад, умрели мравки, водорасли, тук таме малко найлон, водата мътна и мазна.
За тия паре в Турция получаваш.
Кристално чисто море.
Храна, коктейли, плодове - поднесено директно на плажа.
Мн по хубава храна, вкл и фрешове от нар.
Прясна риба.
Шезлонги и чадъри на полупразен плаж (тук се полага само 2 шез и 1 чадър зс стая).
+ още, но ме мързи да пиша.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Traicho_80 Разгледай мнение
Определено и аз съм изненадан от тези цифри, може да е техническа грешка?
Я вижте заглавието само...
Поголовен спад пишат хората...!!!
Не в грешка ...кой има толкова пари че да купува без кредит ??
Хората,с много пари купуват в Дубай,Гърция,Австрия,Германия и т.н.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от 6000 Разгледай мнение
Те хората имат ама не са им за подаряване както се надяват кибицитеОстанете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар